Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...
    Bir de bordo damalı yapıp mavi ile armayı uyarlayacaksın bitecek tüm olay ama işte ...
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Ben çok beğenmiştim. Yazılarım durur hala ama bu sene bak bu forum tarihinde ilk defa bir forma setine tepki gösteriyorum
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• Yaaa.... Burda hiç kimse cevap vermiyor!!!!

Formalar ne zaman tanıltılacak? Bilen varmı?

Yorum

• İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ...
            Bunun beyaz veya bordosunu yapabilir misin kardeşim?
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tepkimizi koyalım renkdaşlar bu sene forma almıyoruz. Ben almayacağım kesinlikle. Taraftarla dalga geçer gibi bu ne ya...
              Mantığa gel.
              Forma almayarak kime tepki vereceksin ?
              Kimin zararına olacak ?

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yaaa.... Burda hiç kimse cevap vermiyor!!!!

20 Temmuz diye biliyorum.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yeni sezon çubuklu büyük ihtimal böyle olacak. Arkası park derby modeli önüde athletic bilbao yani athletic bilbao-ofspor karışımı bi formamız olacak !

www.MesuTSafa.com

Yorum

• İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sezon çubuklu büyük ihtimal böyle olacak. Arkası park derby modeli önüde athletic bilbao yani athletic bilbao-ofspor karışımı bi formamız olacak !

Çok çirkin duruyor. Onun yerine alt kısmı ön taraf gibi çubuklu üst kısımda tek renk mavi ve üstünede bordo font olabilirdi.
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      20 Temmuz diye biliyorum.
                      Avrupa Kupa maçımız 16. Temmuz'da. Önçeden Formalar tanıltılmaz mı? Eski Formalarla mı maça çıkacaz?

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaaa.... Burda hiç kimse cevap vermiyor!!!!

Tanıtım olmayacak, formalar bayramda satışta olacak
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunun beyaz veya bordosunu yapabilir misin kardeşim?
                          bu kadar becerebildim kardeşim
                          Trabzonspor

Yorum

• Sahsi fikrim formani ofspor formasi olcak olmasnn onemi yok keske surmenesporun cubuklusu olsaydi da su 4 forma braz uyumlu olaydi
                            bilmemiz gereken sey su bu dort formayi kim secti yoksa nike yonetime bir ceza olarakmi kitledi bu formalari cocuk secmez su dort formayi
                            duz mavi,duz bordo,cubuklu onun ic ice gecmsi ve duz beyaz tam kabus

Yorum

• İlk olarak yattarinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sezonda formalari kimse begenmemisti..
                              yanılıyorsun.. formaların ilk görseli özerin paylaştığı fotoydu.. o fotoda hakkaten berbat gözüküyordu ışıktan vs. dolayı.. ama daha sonra herkes beğendi ve belki de şimdiye kadar en çok satılan forma olmuştur..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yanılıyorsun.. formaların ilk görseli özerin paylaştığı fotoydu.. o fotoda hakkaten berbat gözüküyordu ışıktan vs. dolayı.. ama daha sonra herkes beğendi ve belki de şimdiye kadar en çok satılan forma olmuştur..
                                Simdide kesin aciklama gelmedigine göre bişey demek erken.. Bekleyip görmek lazim
                                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

Yükleniyor...
                                X