Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cubukludan kimse bahsetmedi.Bizimki Athletico Bilbao ile ayni oluncak dendi. Renk farkida konusuldu.Adamlar bordo mavi cikarmicaklar ya.onlarin beyazi bizim mavi ilen 1:1 ayni kalip.Damali bizim bordo formamiz ile ayni.kirmizi formalarin modeli Laser II.bizimkilen aynisi.Bizimkinde zevkini öptümün yönetici seritleri beyaz tutmus, Eskisehir siyah.....Neyi anlamadin ?
    Onlarin Nike katalogu ayri bizimki ayrimi zannediyorsun?
    Komsunun tavugu bize kaz .
    Burda bordo forma duz denildi eger damali bordoysa ne ala
    eger gercekten beyaz forma cizgileride beyaz secildiyse zevkini optumun kismina katiliyorum ☺ ozaman sole diyelim abi kalip ayni onlar kendi renkleriyle daha guzel kombine etms ☺

Yorum

• Nike ile Trabzonspor Anlaşması Bu sezon bitiyormu?
      "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Bu başlığın ve BMN'nin belli bir üslubu ve akışı var. O akışı bozanlar hemen belli oluyor.

@reddevils11 yazmadan önce biraz okusan bu başlıkta daha önce neler yazılmış diye. Çok gerilerden geliyorsun, renk konuları çok konuşuldu, gündemlerin çok eski, tasarımlar konusunda da eleştirilere açık olmalısın.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayrıca Training ve Lifestyle ürünlerini adidas nikedan daha iyi dizayn ediyor.
          Bu sezon Manchester Unitedda adidasa geçti. yaklaşık 10-12 sezondur Nike ile anlaşmalıydı. fakat nike MUFC'ye iyi ürünler üretmedi son yıllarda. Tıpkı bizede üretmediği gibi.
          Şu nike : http://www.footyheadlines.com/2014/0...4-15-kits.html
          Şu adidas : http://www.footyheadlines.com/2015/0...15-16-kit.html
          Bu da meşhur adidahahahas şortu : http://1.bp.blogspot.com/-KZMGKmurtl...t-shorts-1.jpg

Ayrıca bana da 100 milyon € verseler bende geçerim adidasa.

İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @selcuk
          Trabzonspor'un bordosu vişne çürüğü yakınlarında bir bordo ve kapalı bir mavidir.

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          LOGO SADECE BİZE ÖZEL DEĞİLMİŞ YANİ YİNE KURSAĞIMIZDA KALDI
          BEN BU FORMALARI GİYMEK İSTEMİYORUM
          Ya tamam resim koyarsın da 5184x3456 nedir. Link olarak ver bare sayfa 2 saat yüklenmiyor.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu başlığın ve BMN'nin belli bir üslubu ve akışı var. O akışı bozanlar hemen belli oluyor.
          Son dönemlerde çok yeni üyelikler türedi.
          En son Enisc tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 17:48.
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Troll müdür nedir kapalı mavi mi? Arkadaş sen hangi dünyada yaşıyorsun?

Bahsettiklerinin hiçbiri ile Trabzonspor örtüşmüyor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              göğüs reklamlarının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz şu formalarla
              bi de çubuklu da aykırı bir renk kullansalarmış yaka ve kollarda çok daha iyi olurmuş.
              -
              https://pbs.twimg.com/media/CJlToduUkAARSNW.jpg:large[/IMG]
              katalog mu bilmiyorum ama gayet güzel bi çubuklu
              katalog değil
              En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 11.07.2015, 18:20.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• beklediğimizden farklı olacak gibime geliyor bunlar bizim olamaz olmamalı bordo formayı gören oldumu damalı falan deniyor resmi fotosu varmıdır.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• @reddevils11

Paylaşımlarını mümkün mertebe daha derli-toplu yap lütfen. Ve burada, özellikle bu başlıkta yıllarını bu işe vermiş insanların söylediklerini dikkate al, üslubuna dikkat et.

İyi forumlar.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Dun bjk nin formalarini inceleme sansi buldm kumas kalitesi gercekten cok kotu beyazit cakmasi gibi gecen senemizi baz aliyorum bizimki gercekten fark atar bu konuda

Yorum

• @reddevils11 Adidas mı daha iyi nike mı kişinin zevkine kalmış.Ben nike'ı daha çok seviyorum daha sade tasarımları olduğu için.Ancak renk konusunda bu başlıkta çoğu kez konuştuk.Nike bu zamana kadar çıkardığı her formada renklerimizi doğru kullandı.Ha sen koyu maviyi daha çok seversin onu bilemem ama kulüp tarafından belirlenmiş tescilli renklerimiz bordo ve açık mavidir.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu hangi forma? Gerçi kumaşa bakınca formaya da benzemiyor çok.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arma kullanımı hiç fena olmamış. Ne ki bu acaba?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arma kullanımı hiç fena olmamış. Ne ki bu acaba?
                              Mavi formamiz

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mavi formamiz
                                Nike logosu siyah olmaz inşallah ya

Yorum

Yükleniyor...
                                X