Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En kısa sürede seçimli genel kurul toplanmalıdır bence. Önümüzdeki sezonun berbat olmaması içinse, bu süreçteki tüm sportif kararlar Şenol Güneş'in onayıyla alınmalıdır.

Yönetim ne sportif olarak, ne de ekonomik olarak başarılı olamadı. Ayrıca şike süreci çok kötü ve çok tutarsız yönetildi.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mahmut özgeneri destekledin: herif arkamızdan kuyu kazmış,ana avrat dümdüz gitmiş telefon konuşmalarında. rezil olmanla kaldın aydınları destekledin: herif 3 temmuzdan berif fenerbahçe için çalıştıve tüydü gitti. tüpçüyü destekledin: o da fener için türkk futbolunu batırmaya devam ediyor... Trabzonspor tarihinin en beceriksiz ve basiretsiz başkanısın!!!!
      ey becerikli ve basiretli insan bilmem haberin varmı sadri şener başkanlığa geldiğinde Hasan doğan seçildi, vefat edince yerine özgener geçti ve daha sonra başkan oldu, atıp tuttuğun aydınlara ise sadri şener destek vermemiş aksine Trabzonspor olarak aday bile vermedik bilmem hatırlarmısın, demirörene desteğin ise şu an nasıl akıllıca bir hareket olduğu ortada, ama senin bunları görmen zor, çünkü içine işlemiş şarlatanlık..
      her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şike süreci sonlandı arkadaşlar. Hiçbirşey olmadan bitirdiler. Artık beklemeye gerek yok. Yönetimin gitme vakti gelmiştir.
        Sürecin sonlandığına emin misin?
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sürecin sonlandığına emin misin?
          Evet. Bizim beklentilerimiz karşılanmadı. Gerisi beni ilgilendirmez. Ben kendi haklarımı kazanamadıktan sonra fenerin düşüp düşmemesi için sopalı bekçi rolünü oynayamam

Yorum

• başkanın haklı olduğu bir konu var: ateşin altına sürekli odun atan "yerel basın" nerede. Trabzon'dan yazı yazmakla olmuyor ne yaptılar federasyona karşı. spor yazarları derneğinden mi istafa ettiler, birlik olup faksmı çektirler. ne yaptılar? bilen var mı?

Yorum

• yeter sadri başkan yeter

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• nasıl bir başkansın sen sadri şener çıkmışsın telegole pozisyon yorumu yapıyorsun, biraz ağırlığın olsun ne buya

Yorum

• Sadri Şener'in telegoldeki ağırlığı ile Şenol Güneş'in açıklamalarına bakıyorum da, Şenol Güneş başkan olmalı bir an önce.

Yorum

• Su haftaicinde sampiyonlugu zora girince, aninda, olasi bir Sikebahce sampiyonlugu ile ugrayacaklari zararin tazmini hakkinda aciklama yapan Gayse...

Ama 3 Temmuz´dan bu yana milyonlarca € zarara ugrayan Trabzonspor susuyor...24 Agustos günü "CL´ne biz gitmek istemedik, Uefa bizi aldi" vs vs vs
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ağzına sağlık başkan
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yav arkadaş ....başbakanından(ki sözleri türkiyede emirdir...)basınına ,federasyonundan zengin işdünyasına kadar fenerli olduğu bir ortamda yönetimimiz daha ne yapsın....eğer tüp kafalı japon askerinin kurulunda bizden adamlar olmasaydı süreç erkenden öğrenilebilirmiydi....ayıp ayıp ..haksızlık etmeyin...en azından bu kadarı fazla...

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ey becerikli ve basiretli insan bilmem haberin varmı sadri şener başkanlığa geldiğinde Hasan doğan seçildi, vefat edince yerine özgener geçti ve daha sonra başkan oldu, atıp tuttuğun aydınlara ise sadri şener destek vermemiş aksine Trabzonspor olarak aday bile vermedik bilmem hatırlarmısın, demirörene desteğin ise şu an nasıl akıllıca bir hareket olduğu ortada, ama senin bunları görmen zor, çünkü içine işlemiş şarlatanlık..
                          Aynen katılıyorum...

Yorum

• başkan "YD ye verdiğim destekten dolayı pişmanım" diyor. tabii yerseniz!!! pişman olunacağını milyonlarca ts taraftarı anladı da bir tek sen mi anlamayacaktın? yada taraftarı kandırıyormusun? yada kandırdığını mı sanıyorsun? geçsin bunları bi zahmet.

şimdide tff yi devireceğiz diyor. tam salak yerine koyuyor bizi. kendisi ince zekalı ya!!! tff devireceğin tarihe kadar zaten iş bitmiş olacak. 1 hafta içinde cezalar verilecek. sonraki 1 haftada tahkim kararını verir. işler kesinleşir. ondan sonra istediğin kadar bağır çağır. sonra tff tamamen ts li yöneticilerdne oluşsun bakalım ne yapabilirler? hiçbir şey.

öyle geliyor ki bana. her şey önceden çok ince hesaplanmış. YD nin böyle karar alacağı belli. Başkana da sende arada sırada bağır çağı mileltin gazını al dediler. şimdi göya tff yi değiştireceğiz deyip yine gaz alıyor. ama atı alan üsküdarı geçti. kupa gitti, şikeciler düşmedi. bu saatten sonra flaş!! transferlerinde ampul kafalıları doldurursun stada anca
                            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başkan "YD ye verdiğim destekten dolayı pişmanım" diyor. tabii yerseniz!!! pişman olunacağını milyonlarca ts taraftarı anladı da bir tek sen mi anlamayacaktın? yada taraftarı kandırıyormusun? yada kandırdığını mı sanıyorsun? geçsin bunları bi zahmet.

şimdide tff yi devireceğiz diyor. tam salak yerine koyuyor bizi. kendisi ince zekalı ya!!! tff devireceğin tarihe kadar zaten iş bitmiş olacak. 1 hafta içinde cezalar verilecek. sonraki 1 haftada tahkim kararını verir. işler kesinleşir. ondan sonra istediğin kadar bağır çağır. sonra tff tamamen ts li yöneticilerdne oluşsun bakalım ne yapabilirler? hiçbir şey.

öyle geliyor ki bana. her şey önceden çok ince hesaplanmış. YD nin böyle karar alacağı belli. Başkana da sende arada sırada bağır çağı mileltin gazını al dediler. şimdi göya tff yi değiştireceğiz deyip yine gaz alıyor. ama atı alan üsküdarı geçti. kupa gitti, şikeciler düşmedi. bu saatten sonra flaş!! transferlerinde ampul kafalıları doldurursun stada anca
                              Ben Sadri Şener'in şike sürecinde yaptığı açıklamaların tamamına yakınını bizlere yapılmış, bizlere bilgi vermeyi amaçlayan açıklamalar olarak görmedim, aksine şike çetesinin dışardaki destekçilerine karşı bir strateji dâhilinde kamuoyuna verilen mesajlar olarak değerlendirdim. Yokluklar içerisinde mücâdeleye devâm etmesini de Trabzonluluk ruhuna uygun buluyorum. Bâzı taraftarlarımız gibi pes etmedi.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Yaklaşık 5 senedir Trabzonspor'u aşırı derecede yakından takip ediyorum.Çözemediğim tek şey bizim yönetim.An geliyor acayip sinirleniyorum ve direk savaş moduna giriyorum.

Ama hâlâ daha tam olarak ne yöne çalışıyorlar onu bile kestiremiyorum.Bu menajere ödenen ücret konusu dışında çözebildiğim olumlu-olumsuz bunlar kesinlikle bunu bu yüzden yapmıştır diyebilecek bir kanıtım yok elimde.

Gerçi menajer ücreti konusunda da emin değilim ama bilemiyorum.Sövüyorsam bilin ki o an sinirliyimdir.Sonuç olarak çözemiyorum bu yönetimi ben.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X