Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu yukardaki mesajımı keşke düzenledikten sonra alıntı yapsaydınız her tarafında yazım hatası var
    Olsun abi biz özünü anladık
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih'i isteyen sever isteyen sevmez. İsteyen başarılı olsun der, isteyen başarısız olsun der. Ne Fatih'i sevmek Trabzonspor düşmanlığıdır ne de onu sevmemek. Herkesin düşüncesi kendine. Burada birbirimizi kırmaya gerek yok. Görüşlerimiz ne olursa olsun hepimiz TRABZONSPORLUYUZ. Var mı daha ötesi?
      yok aga tamam demiştik hani devam ettirmeye gerek yok...
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Ben ki zamanında Fatihi çok isteyenlerden yönetime verip veristirenlerdendim bu hususta ki bu görüşüm herkesi de icine alarak söylüyorum (halaa şüphe edenler var) Trabzonspor'un sportif başarısı içindi lakin suan hata yaptığımı onun bizi , bizim onu dsundugumuz kadar düşünmediğini gördüm , kabul ettim , kahroldum ama insanlar da anlmadigim bir öfke var yanlısı anlamış olmak yetmiyor gidin Beşiktaş'ı tutun diyecek kadar ileriye gidiyorlar

Yorum

Ne Fatihe hakaret edelim, ne de onu savunmak için birbirimizi kıralım...
          İyi veya kötü bir şekilde giden artık gitmiştir.. Ölmüş eşeğin davası olmaz...
          İmla ve ifade tashihi için affınıza sığınıyorum, edebiyatçı hassasiyeti işte.
          Söylediğinize katılyor ve bu ölçütün futbolcu, yönetici, hoca kısaca herkes için geçerli olması gerektiğine inanıyorum.

Netice de bugün konuşulan nice isim yarın "ölmüş eşek" olacak. Kalıcı olan, bizim uğruna savaşacağımız tek şey Trabzonspor'umuz.

Fatih benim fakülteden talebemdi. Artık BJK futbolcusudur. Başka takımlara giden bütün futbolcularımız gibi, kendisine bize karşı oynayacağı maçlar dışında, başarılar dileriz.

Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 03:21.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Söylediğinize katılyor ve bu ölçütün futbolcu, yönetici, hoca kısaca herkes için geçerli olması gerektiğine inanıyorum.

Netice de bugün konuşulan nice isim yarın "ölmüş eşek" olacak. Kalıcı olan, bizim uğruna savaşacağımız tek şey Trabzonspor'umuz.

Fatih benim talebemdi. Artık BJK futbolcusudur. Başka takımlara giden bütün futbolcularımız gibi kendisine bize karşı oynadığı maçlar dışında başarılar dileriz.

Hocam sen bu işi biliyorsun (:
            Hamiş

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fatih benim talebemdi. Artık BJK futbolcusudur. Başka takımlara giden bütün futbolcularımız gibi kendisine bize karşı oynadığı maçlar dışında başarılar dileriz.

birbirimize sıkı sıkı sarıldığımız gün, önümüzde sadece Trabzonspor bayrağı olacağı gün tüm özlemler sona erecektir... eminim...
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• - Şarkıcı Doğuşun Güzel Bi Şarkısı Var , Zaten Kendiside Trabzonsporlu

Bu zamansız gidişin
                Umurumdamı sanki
                Neler neler yaşadık
                Silemezmiyim seni

Gidene dur diyemem
                Giden gider zaten
                Sevene sevme demem
                Seven sever zaten
                En son SEDAT tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 03:19.
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Birbirimize sıkı sıkı sarıldığımız gün, önümüzde sadece Trabzonspor bayrağı olacağı gün tüm özlemler sona erecektir... Eminim...
                  Yöneticiden teknik kadroya, futbolcudan personele, taraftara kadar samimi olduğumuz, Trabzonspor'dan alanları değil, ona verenleri yücelttiğimiz gün.

Unutumamalı ki "Trabzonspor'u zirveye taşıyanları" Trabzonspor da zirveye taşımıştır. Trabzonspor'un Fatih'e, Mehmet Ali Yılmaz'a, Hami'ye, Ali Kemal'e, Faruk Özak'a ve yüzlerce kişiye olan borcundan çok daha fazla o kişilerin Trabzonspor'a borcu vardır. Zira bugün isimlerini bütün Türkiye biliyorsa bu Trabzonspor sayesinde oldu.

Kimsenin emeğini inkar etmeyelim, ama kimseyi de Trabzonspor'dan büyük görmeyelim.

Herkese hayırlı sahurlar.
                  En son poetricus tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 03:18.

Yorum

• Sadri Şener ve Hayrettin Hacisalihoğlu önderliğinde 11 Şubat 2008 tarihinde görev alan yönetim, ‘istikrar, ekonomiyi düzeltme, kurumsallaşma, camiayı kucaklama ve 1)öze dönüş’ çerçevesinde çizdiği politikaların tam tersi uygulamalarıyla dikkat çekti. Şener- Hacisalihoğlu ekibi görevde bulundukları 2,5 yıllık süre içinde 4 ayrı teknik adamla çalışırken, tam 39 futbolcuyu gönderip, 39 ismi de kadroya kattılar. 2)Yönetim göreve başladığında Ersun Yanal ile birlikte start aldı. Ardından 5 maç Ahmet Özen’le yola devam ettiler. Büyük umutlarla Belçikalı Hugo Broos’a takımı emanet edip, 12 hafta sonra da Şenol Güneş’e sığındılar. 3)Transferde harcanan paraların ise 60 milyon Euro’yu bulduğu belirtildi. Yönetimin kiralık veya satılık olarak gönderdiği futbolculardan 20’sinin bu yönetimin aldığı isimler olması da dikkatlerden kaçmadı.

4)Tam 39 Yeni İsim Katıldı
                    Şener ve ekibi görev aldıktan sonra bir önceki yönetimlerin oluşturduğu kadroda yer alan Jefferson Galvao, Hüseyin Çimşir, Ferhat Çökmüş, Çağdaş Atan, Ahmet Şahin, Gökdeniz Karadeniz, Mustafa Keçeli, Adnan Güngör, Jabi Daouda, Ayman Abdelazez, Musa Büyük, Sayed Moawad, Hasan Üçüncü, Cem Demir, Ergin Keleş, Erdinç Yavuz, Tolga Seyhan, Ömer Rıza ve Yusuf Kurtuluş gibi isimleri çeşitli dönemlerde farklı takımlara sattılar. Yani bir önceki kadrodan tam 19 futbolcuyu bir kalemde silerken, Tolga Zengin, Serkan Balcı, Tayfun Cora, Onur Kıvrak, Serkan Balcı, Umut Bulut takımda kalabilen oyuncular oldular. 5)Geçmiş yönetimlerin mirasından sadece 6 futbolcuyu elde tutarken, kulüp çok sayıda yeni ismi bünyesine kattı. Bu alanda adeta bir rekora imza atan yönetim çoğu yüksek maliyetli 39 ismi kadroya dahil ettiler.

Bu Kadar Transfer Olur mu?
                    Alanzinho, Arkadıusz Glowacki, Barış Ataş, Bora Sevim, Burak Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Drago Gabric, Egemen Korkmaz, Engin Baytar, Ferhat Çökmüş, Gustavo Colman, Hrvoja Cale, Murat Tosun, Giray Kaçar, Selçuk İnan, Sezer Badur, Teofilo Gutierrez, Jaja Coelho, Faty Papy, Christian Brüls, Gökhan Ünal, İsmail Özeren, Buğra Erdoğan, Fatih Altındağ, Sami Büyüktopaç, Yakup Bugün, Eren Görür, Rigobert Song, Tony Mario Sylva, Zafer Yelen, İsaac Promise, Ömer Aysan ve Razandura Tjikuzu alındı. Bunların yanında altyapıdan Kadir Keleş, Abdullah Karmil, Göksu Ahlas, Mert Ege Özeren, Barış Memiş ve Mustafa Yumlu’yu da kadroya dahil ettiler. 6)İşin ilginç yanı kendi dönemlerinde alınan futbolculardan 19’u ise ya kiralık, ya da satılarak gönderildiler Yönetimin görev süresi içinde alıp, sonra sattığı isimler de 20’yi buldu.

20 İsmi Alıp, Gönderdiler
                    Bu isim şunlar: İsaac Promise, Rigobert Song, Tony Sylva, Gökhan Ünal, Christian Brüls, Ömer Aysan, Razandura Tjikuzu, Kadir Keleş, Abdullah Karmil, Barış Memiş, İsmail Özeren, Buğra Erdoğan, Fatih Altındağ, Sami Büyüktopaç, Yakup Bugün, Eren Görür, Murat Tosun, Drago Gabriç, Rasimcan Değirmenci (1461 Trabzon), Göksu Ahlas (1461-Trabzon). Yönetim kendi döneminde aldığı Faty Papy, Zafer Yelen’i de kulüp bulamadıkları için kadroda tutmak zorunda kaldı. Ayrıca Sezer Badur, Hrvoja Cale, Teofilo Gutierrez, Ferhat Öztorun, Colman, Alanzinho gibi isimler de satılmak istenmesine karşın, alternatifleri bulunamadığı, ya da istenilen rakamları getiremedikleri için kadroda tutulmak zorunda kaldılar. İstikrar amacıyla göreve gelen yönetimin politikalarıyla, Trabzonspor’u ‘Yık, yap, boz’la ayakta tutmaya çalıştılar.

Kaynak : Günebakış Gazetesi

valla eleştirilebilecek birçok yanlışı varken bir yönetim ancak bu kadar zavallı ve bu kadar zekadan yoksun bir şekilde eleştirilir.

ama amaç takım adına iyi olanı söylemekten ziyade militanca bir tutumla kimilerine Trabzonspor'da yer açmak olunca haliyle de haberler böyle veriliyor.

yazıyı nereden tutsan elinde kalıyor.

1) teknik direktörlüğe Şenol Güneş getirildi. Bundan ala "öze dönüş" olabilir mi acaba. Ali Kemal Denizci ve Ahmet Suat bu kulübe tekrardan getirilmedi mi ? Yoksa sizin "öze dönüş"ten kastınız futbol fukarası olup Trabzon kütüklü olanların istihdamı mı ?

2) Ersun Yanal ile birlikte start almadı, Ersun Yanal ile başlamak zorunda kaldılar zira Ersun Yanal kendi seçimleri değildi. O yüzden de yollanması bir "israf" olarak görülemez.

3) o paraların verildiği oyuncuların çoğu yine bonservis bedeli ile hatta alındığından da daha yüksek bir bedele yollanabilecek oyuncular

4) bu futbolculardan gökdeniz dışında hangisinin acaba futbolcu özellikleri bu takımda olmaya layıktı ki bunları bir kalemde yollamak suç oldu. bu hareket tamamen takımın kalitesini arttırmıştır

5) "miras" ??? gelin "enkaz"da el sıkışalım

6) dimi yaa , bonservis verilerek alınan adamı bonservis ücreti karşılığında satmak da neyin nesi, ver hepsinin tazminatını öyle yolla !

ha bu arada unutulan birşey daha var yazıda, onu da ben ekleyeyim bari. Otelul Galati, Anorthosis gibi devlere elenen bi takımken Liverpool gibi bir mahalle takımını dahi elinden kaçıran bir takım inşa ettiklerini de söylemeyi unutmuşlar.

bir de fenerin 28 yıllık kupa hasretine bir yıl daha eklediğimiz 5 MAYIS ayıplarından ve ezeli rakibimiz fenerbahçenin elinden şampiyonluğu son 1,5 saatte alma terbiyesizliklerinden de bahsetmeyi unutmuşlar.

son söz : birilerine gebe, militan ruhlu karalamadan, eleştiren insan olmaya yolculuğunuz ne zaman başlayacak çok merak ediyorum
                    En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 06.09.2010, 13:29.

Yorum

• Bir giden futbolculara bakın, bir de gelenlere. Teşekkürler yönetim...
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Üç sene önceki kadroyla şimdiki kadroya bakıpta halimize şükredelim.Erdinç,T.Seyhan,Ayman,H.Üçüncü,Ahmet Şahin(Allah düşmanıma vermesin böyle kaleci) vs. bu adamların günümüzde oynadıkları klüplere bakarak küme düşmediğimize şükredelim
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir giden futbolculara bakın, bir de gelenlere. Teşekkürler yönetim...
                          - Gökçebey Burası Yönetime Yönelik eleştiriler Başlığı Bari siz Yapmayın ! Lütfen ççç
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• poetricus;

Süslü cümleleri kullanmayı sevmem, süslü cümle olan yazıyıda içtenlikle okumam.

Tarla diye adlandırdığım yer saha zemini değildi. Siz sürekli lafı sağa sola çekip laf istediğiniz yerlere getiriyorsunuz.

Daha önce çöp ve moloz yığınlarının bulunduğu arazinin temizlenip tarım alanı olarak kullanılacağı yerden bahsetmiştim. Saha zeminin kötü olmasını kim savunabilir ki hay Allahhh

Ben Fatih diyorum siz başka konuya geçip başka yerden eleştiriyorsunuz.
                            Fatih-taraftar... Siz buna cevap yönetim-sağlık ekibi diyorsunuz

Fb den değil sıradan bir takımdan bile kupa alsak ben şölen düzenlenmesini isterdim. Bir dahakinde Barcelona ile Türkiye kupası maçı yapar onları eler, şölen düzenleriz Kupa müzedeki yerini alıyor. X takımı yenip aldınız yazmıyor. Sonuç itibariyle 18 takımda katılıyor bu kupaya. Siz rakip seçiyorsanız o ayrı.

Size göre kombine sattıran değil, satın alan taraftar önemli. Peki sorarlar adama ama ben çekinerek soruyorum konu yine gidecek başka taraflara Madem öyle bu taraftar 3 sene evveline kadar neredeydi ? Neden ondan önce almıyordu ? O dönemde de şampiyonluğa oynadık neredelerdi ?Demek ki bu yönetim güzel hamleler yapmış ki taraftarı tribüne çekebilmiş. Lütfen olumlu işlerde KÖR ve NANKÖR olmayalım. Gözlerimizi yapılan işler karşısında kapatmayalım. Haksızlık olduğunda hep beraber eleştirelim. Adaleti elden kaçırmayalım
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlker ToSun;

Söylediklerine tamamen katılıyorum. Eksik olmuş ama anlayan için çok önemli şeyler yazmışsın.

Fb den kupa aldığımızda şölen düzenlemeyecekmişiz. Bir de bu çıktı başımıza. Kimden alınca düzenleyeceğiz bir öğrenebilsek

Yorum

• “Bu sene hedefimiz ilk üç” diyip hedef tutturulduğu halde hocasını kovan zihniyet kör ve nankördür. (Bir Kısım Yönetim)

Burada taraftar ne yaptı ? Adamlar ilk 3 derken taraftar neden şampiyonluk dedi ? Neden kendi oyuncusunu ıslıkladı ? Neden şampiyonluk gitti diye ortalığı bulandırdı ?

Adam hedefimiz ilk 3 derken kulaklarına su mu kaçmıştı. Körlüğü geçtim bunlar sağırda olmuşlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X