Onur gençtir ve yeteneklidir. Yukarıda Allah var. Bu adam en az 1.5 milyon €'yu hakediyor. Şuan Tolga'nın yerinde o olsaydı ve yaptıklarını Onur yapmış olsaydı ki yapacağından hiç kuşkum olmazdı. Onur'u feriştahı gelse tutamazdık takımda. Servet döker alırlardı adamı. Böyle yeteneklere hakettiği değeri vereceksin ve uzun sözleşme yapacaksın ki sattığın zaman kulüp para kazansın. Egemen ve Selçuk iyi paralara satılsaydı çok iyi olacaktı. Burak'ta aklımızı kullandık. Onur'da da aynısını yapmalılar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSallamak bedava nasılsa..
En uyuzuma giden de, daha ayağına top değmemiş adamn ücreti konuşulmazken, Onur'un kaleciliğini tartışan üstün Japon teknolojisi Beyinler.
(Metin senin mesajın üzerinden yazdım ama...)
Yorum
-
* Barış aldığı paradan bayada bir kesinti yapmıştı oynamadığı için kendisi almamıştı yanlışmı hatırlıyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ya ne istiyosa verin 1.5 milyon euro onur kalibresinde bir kaleci için çok normal bir para.
Zaten egemeni de böyle kaçırdınız adam gitti bjk ya 1.2 milyon euro ya imza attı. Bu yönetim kadar mantıksız iş yapan görmedim. Barış özbek gibi bir oyuncuya yıllık 1 m euro hiç düşünmeden veren adamlar egemene 1.5 m euro vermedi. Hem egemen belki o kadar bile istememiştir.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Barış aldığı paradan bayada bir kesinti yapmıştı oynamadığı için kendisi almamıştı yanlışmı hatırlıyorum...
1,1 milyon euro + maç başı para alacaktı....
maç başıları alamadı doğal olarak....
Yok bide onlarıda ödeseydik.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayağı kesinti dediğiniz şu heralde....
Yok bide onlarıda ödeseydik.....Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Barış aldığı paradan bayada bir kesinti yapmıştı oynamadığı için kendisi almamıştı yanlışmı hatırlıyorum...
Doğru hatırlıyorsun Sedat Abi..Garanti ücretinden de ciddi bir meblağı almadı..
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Bana sallamasyon bilgilerle gelmeyin , herhalde maç oynamayan adama maç başı verilmez , ha sen hala 1,5 milyon euro verdiğimizde ısrarcıysan oda senin müthiş istihbaratn..
Aşağıdaki bilgiler resmi siteden alınan resmi bilgilerdir.....
Yeni transfer Barış Özbek'in alacağı ücret de açıklandı.
Buna göre Barış Özbek, 2011-2012 futbol sezonu için 1.015.000 euro garanti ücret ve 3.125 euro maçbaşı ücreti, 2012-2013 futbol sezonu için 1.005.000 euro garanti ücret ve 3.125 euro maçbaşı ücreti ve 2013-2014 futbol sezonu için 900.000 euro garanti ücret ve 3.125 euro maçbaşı ücreti alacak.
Ben hiç bir zaman kanıtım olmadan konuşmam.....
parayı iade ettiğiyle ilgili herhangi bir habere rastlamadım.....
Siz rastladınızsa , paylaşırsanız sevinirim....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 16.11.2011, 15:16.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bonservissiz transferlerde genellikle yıllık ücret şişer. Barış 1 milyon euroluk oyuncu değil tabi ki ama bonservisine 2 milyon verip oyuncuya 500 bin euro versen toplamda 3 yıllık maliyeti 3,5 milyon euro olacaktı ve kimse çok laf etmeyecekti.
Umarım Barış düzelip faydalı olur yoksa Trabzonspor bu parayı verdiği oyuncudan karşılığını almadan ayakta durabilecek bir mali yapıda değil.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservissiz transferlerde genellikle yıllık ücret şişer. Barış 1 milyon euroluk oyuncu değil tabi ki ama bonservisine 2 milyon verip oyuncuya 500 bin euro versen toplamda 3 yıllık maliyeti 3,5 milyon euro olacaktı ve kimse çok laf etmeyecekti.
Umarım Barış düzelip faydalı olur yoksa Trabzonspor bu parayı verdiği oyuncudan karşılığını almadan ayakta durabilecek bir mali yapıda değil.9 # Osvaldo'
Yorum
-
* Eğer Barış'ın parasının bir bölümünü almadığını bilmiyorsan , yıllardır Tayfun Cora gibi bir adam varken bu adam için bir eleştiri getirmiyorsan , eğer ortada bir başarı varken bir ufak teşekkürü çok görüyorsan kimse kusura bakmasın ben burda art niyet ararım...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayağı kesinti dediğiniz şu heralde....
Yok bide onlarıda ödeseydik.....
Bazı arkadaşların ısrarla anlamadığı konu başka.
Burada önemli olan adama resmen ödenen para değil, gözü kapalı şekilde Barış'a verilecek 1,1 milyonun kabul edilmesi.
Ama malum hep eleştiriyorsunuz diyen arkadaşlar, birde kendileri bunu becerebilseler...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum