Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazıklar olsun böyle vizyonsuzluğa
    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yonetimi elestirenlerin kaci kongre uyesi onu da merak etmiyor degilim. Lafa gelince mangalda kul birakmayiz. Sanki daha iyi bir aday var da!
      Daha parali olsunmus, daha vizyonlu olsunmus, kuyumcu olmasinmis...
      Ben de isterim Abrahamovic gibi yoneticimiz olsun ama yok iste.
      Begenmeyen aday olsun, onu gectim en azindan uye olup oy kullansin.
      Şenol Hocayı başkan yapalım =)
      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Sadri Şener bir an önce bomba patlatmazsa taraftar eleştirileriyle kendisini patlatacak...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yonetimi elestirenlerin kaci kongre uyesi onu da merak etmiyor degilim. Lafa gelince mangalda kul birakmayiz. Sanki daha iyi bir aday var da!
          Daha parali olsunmus, daha vizyonlu olsunmus, kuyumcu olmasinmis...
          Ben de isterim Abrahamovic gibi yoneticimiz olsun ama yok iste.
          Begenmeyen aday olsun, onu gectim en azindan uye olup oy kullansin.
          başka aday görünmüyor diye klübün en iyi oyuncularını da hisselerini de satmaya devam etsinler.....

güzel bir mantık vallla.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Sözleşmen sağlam olursa söz sahibi futbolcu değil,sen olursun.

Ambrabat'la alakası bu.Kayseri uzun süreli sözleşme yapıyor ve fesih bedeli koymuyor,koyuyorsa da 5m koymuyor.

Şimdi Burak'ın 2 sene daha fesih bedeli yüksek sözleşmesi olsaydı ya da Selçuk'un sözleşmeyi 3 değil 5 senelik yapmış olsaydın şu an ne Burak'ı ne Selçuk'u konuşuyor olurduk.

Yerli futbolcu alıyorsan 5 yıl yapacaksın sözleşmeyi,öyle kıçı başı oynayamayacak.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yönetimi eleştirmek için kulüp üyesi olmak zorunda değilim bu popilist ezber bakış açısından vazgeçin.

Ben kulübe üye olmasamda yeri geldi babamın doğum günümde hediye olarak aldığı taksidi devam eden telefonumu satarak deplasmana gittim, insanı germeyin isterseniz.

Kusura bakmayın hem kombine alacağım hem lisanslı ürün vs. bide üye olacağım bu kadarına gücüm yetmiyor, gücünüz yetiyorsa yollayın bana kombine maçlara giderim.
              En son Koray tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 12:07.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu oyuncuları zamanında biz bulup aldıysak yine yenilerini bulup alabiliriz
                2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Bunların derdi Trabzonspor falan değil kimse hikaye anlatmasın ceplerini doldurup gs'ye topçu yetiştiriyoruz seneyede Halil falan gider burdada kardeşiyle oynamak istedi çok normal yazanlar çıkar .

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol Hocayı başkan yapalım =)
                    Keske!
                    Ben uyeyim, gecen kongrede de Trabzon'a gidip oy kullandim, oyumu da bu yonetime verdim. Evet cok kizdigim zamanlar da oldu. Transferdeki yanlislari, sike surecindeki hatalari gordum ve kizdim da.
                    Amma su karakter fukarasi Burak yuzunden elestirmek icin elestirilmelerine, hatta hatta hakarete ugramalarina gonlum razi gelmiyor. Sonucta bizi bu kadar pislige ragmen tertemiz sampiyon yapmis yonetimdir bu yonetim.
                    Burak konusuna gelince; gecen sene o maddeyi koymasalardi burak zaten bedavaya gidecekti kankasi gibi, o israrciydi o maddade.
                    Kayseri ile kiyaslamanin bir manasi yok, cunku onlarda boyle bir madde yok. Satmiyorum der ve is biter ta ki kontrati bitene kadar. Kontrat bitince o da bedavaya gidebilir.
                    Eskisi gibi degil, artik bonservisini aldigin oyuncu kolen degil. Sozlesmesi bitimce bedavaya gidiyor, bu da bizim elimizi zayiflatiyor lstanbul takimlarina karsi.
                    Diyecegim o ki,ben Burak gidince kizmam, gelen parayla yerine dogru duzgun transfer yapilmazsa kizarim
                    Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener bir an önce bomba patlatmazsa taraftar eleştirileriyle kendisini patlatacak...
                      2. Jun vakasını yaşarız en iyi ihtimal.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak Yılmaz'a tepki gösterenler bir kere olsun akıllı olun. Trabzonspor'u yöneten hainlerin oyununa gelmeyin. 3 koca senedir Gökdeniz hain, Yattara hain, Tekke hain, Selçuk hain, Engin hain, Egemen hain, Umut hain bide Burak hain. Ama bu takımı yönetenler kral. Yok böyle bi dünya. Bugün net olarak anladım ki Selçuk, Engin, Egemen dahil hiçbirinin gram günahı yok. Gözümde bu aslan gibi futbolcularımızın kaybedilmesinin tek nedeni Trabzonspor'un hain yönetimidir. Daha sonrada Şenol Güneş'tir. Ben Engin'i, Egemen'i, Selçuk'u, Burak'ı, Yattara'yı hepsini çok seviyorum. Bu yönetimden nefret ediyorum. Ne kadar beddua küfür varsa söylüyorum kendilerine. Onlardan sonra da Şenol Güneş geliyor. Trabzonspor dünyanın en rezil takımı olmuştur. Tepkinizi Burak'a değil bir kere olsun akıllı olun yönetime gösterin şu olayların önüne geçmeye çalışın. Trabzonspor yerin dibine girdi, bari yukarı çıkabilsin.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sözleşmen sağlam olursa söz sahibi futbolcu değil,sen olursun.

Ambrabat'la alakası bu.Kayseri uzun süreli sözleşme yapıyor ve fesih bedeli koymuyor,koyuyorsa da 5m koymuyor.

Şimdi Burak'ın 2 sene daha fesih bedeli yüksek sözleşmesi olsaydı ya da Selçuk'un sözleşmeyi 3 değil 5 senelik yapmış olsaydın şu an ne Burak'ı ne Selçuk'u konuşuyor olurduk.

Yerli futbolcu alıyorsan 5 yıl yapacaksın sözleşmeyi,öyle kıçı başı oynayamayacak.
                          Her aldığın oyuncuyla 5 yıllık kontrat mı yapmak gerekir.Sonra elinden çıkamak için bin takla atıp zararına bekletirsin yada satarsın.
                          Selçuk konusunda haklı olabilirsiniz.Bize geldiğinde de geleceği olan bir oyuncuydu.Daha uzun süreli kontrat yapılabilirdi.Ama burak bize geldiğinde bu şekilde aşama kaydedeceğini sanırım bir siz görmüşsünüz.
                          Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
                          Nietzsche

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak Yılmaz'a tepki gösterenler bir kere olsun akıllı olun. Trabzonspor'u yöneten hainlerin oyununa gelmeyin. 3 koca senedir Gökdeniz hain, Yattara hain, Tekke hain, Selçuk hain, Engin hain, Egemen hain, Umut hain bide Burak hain. Ama bu takımı yönetenler kral. Yok böyle bi dünya. Bugün net olarak anladım ki Selçuk, Engin, Egemen dahil hiçbirinin gram günahı yok. Gözümde bu aslan gibi futbolcularımızın kaybedilmesinin tek nedeni Trabzonspor'un hain yönetimidir. Daha sonrada Şenol Güneş'tir. Ben Engin'i, Egemen'i, Selçuk'u, Burak'ı, Yattara'yı hepsini çok seviyorum. Bu yönetimden nefret ediyorum. Ne kadar beddua küfür varsa söylüyorum kendilerine. Onlardan sonra da Şenol Güneş geliyor. Trabzonspor dünyanın en rezil takımı olmuştur. Tepkinizi Burak'a değil bir kere olsun akıllı olun yönetime gösterin şu olayların önüne geçmeye çalışın. Trabzonspor yerin dibine girdi, bari yukarı çıkabilsin.
                            Şenol Güneş dışında yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Trabzonspor'u dünyanın en rezil, en onursuz takımı yaptınız. Bu adamlar birer hain. Trabzonspor bi ülke olsaydı bu adamlar asılırdı. Gururuma, onuruma dokunuyor artık. Bu adamlar Trabzonspor düşmanı. Benim gözümde Trabzonspor için Engin, Egemen, Selçuk dahil giden tüm futbolcular bu yönetim ve şenol güneşten daha önemlidir daha değerlidir. Yeter artık

Yorum

• Sadri bey çıkar saçma sapan açıklama yapar işte o zaman tam çığrından çıkarım.

Niye Kyaeri'nin yaptığını yapamıyor neyden korkuyor.

Ünal Aysal'ın Abdurrahim Albayrak'ın yatlarına villalarına misafir olmamaktan mı.

Peşkeşçi herifler!
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X