Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BaŞkannnnn, al artik stoper sene sonu İÇİn.

hep yaziyorum sİvok mayista serbest, alalim bu adami Şİmdİden, kaÇirmayalim...
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bizim açımızdan muhtemel olasılığı söyleyeyim.

Piyasada kupamız da kupamız, kupa gelecek sloganları hakim ( bunun olmayacağı belli gibi) , ancak bunu dile getirenler karar arefesinde ( artık mahkeme sonucu mu olur, bir başka bahar, bir başka eşref saatinde mi....) yönetimden el çektirilecek, olağanüstü bir kongre, ardından yeni bir yönetim, sonra da eski yönetimin " biz olsaydık teneke kupa gelecekti, bunu birçok platformda söylüyorduk, bırakmadılar" tarzı aklanma nidaları duyulacak.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• TFF Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamış.
        Sadri Şener'i istifaya davet ediyorum!

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamış.
          Sadri Şener'i istifaya davet ediyorum!
          Güzeldi
          Hemen istifa etmeli.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sadri Şener, senin yanlışlarını görmek istemeyenleri de yanında alıp git. Beraber bir bakkal alın, hangi toptancıdan mal alınacağına , hangi tarihi geçmiş çikolatalarla sözleşme uzatılacağına beraber karar verirsiniz.

Mahalleliye tavsiyem, hemen itiraz etmeyin fiyatlara. Sonradan anlaşılıyormuş Sadri Bey'in haklılığı.
            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 08.03.2012, 22:00.

Yorum

• Sadri Şener bakkal açıyormuş, ne hallere kaldık. Kendisini istifaya davet ediyorum!

Yorum

Sadri Şener bakkal açıyormuş, ne hallere kaldık. Kendisini istifaya davet ediyorum!
                Kendi hayal Dünyanızda yaşamaya devam edin. Belli ki BMN'nin bu olay süresince takındığı doğru duruş sizin pek hoşunuza gitmemiş. Akşamdan beri verdiğiniz mücadele bunu gösteriyor.

Yorum

• Ha sıkıntı arkadaş ne kadar anlatsan az, anlamıyor

Yorum

Ha sıkıntı arkadaş ne kadar anlatsan az, anlamıyor
                    Kardeşim öteki konuda da yazdım. Her mesajıma atlama sende. Kaldık uğraşa. Rapor mu vereceğim her mesajımda sana. Darlandım artık.Yeter daaa.

Yorum

• Farkındaysan sen atladın az önce. Atlama, uğraşa da kalma.

Yorum

Farkındaysan sen atladın az önce. Atlama, uğraşa da kalma.
                        Özel mesaja bak. İyi geceler.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özel mesaja bak. İyi geceler.
                          Hadi tamam haklısın sen, iyi geceler.

Yorum

• Valencia 3 dakikada 2 tane salladı Psv'ye. Ama tabi bizim stoperimiz yok. Apoel'in stoperleri bizden çok daha kaliteli aslında. Tek suçlu yönetim ama tüm zaferler teknik heyetin. Zokora, Colman, Olcan, Burak, Onur, Celustka, Cech bütün iyi oyuncuları Şenol Hoca aldı. Ama tüm çöp oyuncuları yönetim aldı. Tek suçlu yönetim.

Yorum

• Şaka maka bir yana bu yönetimin gerçekten değişmesi lazım, ama şu şike süreci bir sona ersin öyle. Artık genç, vizyon sahibi isimler geçsin kulübün başına, en az yarısı da spordan gelmiş isimler olsun, paralı iş adamı falan değil bizim aradığımız, Trabzonspor duruşunu ortaya koyabilecek bir yönetim istiyorum.

Yorum

• Sadri Şener , Trabzonspor takımını kullanarak fenerli üye mi soktunuz kurula ? Nedir bu zırvalıklar kardeşim ? Hergün yeni saçma bir haber geliyor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X