Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu sormanin tek nedeni Mithat Halis´in gecenlerde Radyo´da yaptigi aciklama "Q7´nin menejeri, benim Trabzonspor´da 8-9 oyuncumdan aldigim paradan daha fazla kazaniyor" demis olmasi.

Yani o aradaki fark kimin cebinde???
    Ben yönetime bu konudan dolayı sinirlenmeye başlamıştım.Yalan olmasın (adını hatırlamıyorum) bir gazetenin internet haberinden okumuştum. TR'de en çok menajer ücreti ödeyen kulübüyüz diye.

Yani bu forumda aşağı yukarı günde 1 saat online olan bir üyenin bildiği konular yönetimin ne yaptığı.Ama ben hâlâ bilmiyorum ve emin değilim.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Bir digeri ise H.Hacisalihoglu´nun bir dönem Röportajinda "Sadri Sener, 95 yilinda kulübe hibe ettigi parayi, mutlak geriye almak istiyor.." söylemis olmasi.

Menejerlere en cok para kazandiran kulübüz..bunlarin hepsi tesadüf mü?

Bugün sokaktaki Vatandas bir Partiye oy verirken sunu düsünüyor "Bize sunulan bütün herkes yalan söylüyor, götürüyor ama en azindan sunlar hizmet ediyor"

Su Kulübün parasi carcur ediliyor, bari carcur edilirken, eksikliklerde tamamlansa...
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• her şeyi geçtim de şu ADRİAN ı alan kimdir birisi bana söylesin lütfen. Kim istedi, kim almak istedi bilmek istiyorum. Şenol hocamı, yönetimden biri mi yoksa. 5 milyon euro yu çöpe atanı bilmek istiyorum. brozek kardeşlerde fos çıktı ama insan onlara üzülmüyor. diyorsun ki zaten doğru dürüst para vermedik ama bu Adrian olayı beni delirtiyor arkadaş.

son olarak yönetime şu tavsiyemi yapayım: polanya, rusya, letonya vb ülkelerden defans elemanı alın, hücum oyuncularını brezilya, arjantin gibi ülkelerden alın
        Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          (Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil.)
          Yönetime,
          Cehennemin dibine gidin.

Taraftara,
          3-0 mağlupken attığın gole sevineceğine, 2-0 mağlupken "burası Trabzon, burdan çıkış yok" tezahüratı yapacağına; 2 dakika "yönetim istifa" tezahüratı yap. Çok şey mi istiyorum?
          Bence 3:0 mağlupken bile atılan gole sevinilmeli stadda. Ve vazgeçmeden, kazanacakmış gibi tezahürat edilmeli.

Futbolun hiçbir güzelliği kalmadı neredeyse. Bari tribünün bu güzelliği kalsın.

Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ALDIKları hiç bir topçu ayakta duramıyoo,daha ne olsun...
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• Onemli olan kaybetmek degil savasmak. 4-2ye gelince de oldukca sevindik. Bu aralar birileri sadri baskana saldiriyor, istifa etmesini istiyorlar. Bunu yapanlari zamaninda a. Necdet sezeri elestirenlere benzetiyorum. Birileri trabzonsporun eldegistirmesini ve cemaatcilere teslim olmasini istiyor. Kimdir bunlar, albayraklar, ince ayarcilar. İste o zaman stat da hemen yapilacaktir. Baskan isin icinde spordan baska her sey var diyor, konusamiyorum diyor.
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onemli olan kaybetmek degil savasmak. 4-2ye gelince de oldukca sevindik. Bu aralar birileri sadri baskana saldiriyor, istifa etmesini istiyorlar. Bunu yapanlari zamaninda a. Necdet sezeri elestirenlere benzetiyorum. Birileri trabzonsporun eldegistirmesini ve cemaatcilere teslim olmasini istiyor. Kimdir bunlar, albayraklar, ince ayarcilar. İste o zaman stat da hemen yapilacaktir. Baskan isin icinde spordan baska her sey var diyor, konusamiyorum diyor.
                hepisine katiliyorum da, Ahmet Necdet Sezer'i elestirenler haksiz miydi diye sorasim da geliyor
                övülecek ne yapti ki, onun sayesinde veto kelimesini ögrendim anasini satayim, kurtulduk ondan iyi oldu
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• şimdikindenden onaylandı kelimesine öğrenmişsindir

Yorum

• Burak ve Colman'ı da satarlarsa eğer Karabükspor olma projesini tamamlamış olacağız.

Yorum

• Siyasete girer diye konusmayacagim. Sezerin ailesi memur, kendisine gelen butun hediyeleri kabul etmemis ki hepsi cok degerli hediyeler. Ozel islerinde kesinlikle makam aracini kullanmayan birisi. Hicbir akrabasini taniyor musun? İsini yapti ve gitti. Arkasindan kalanlar abdullah gul ist. Uni rektorluk secimlerini kazanan trabzonlu prof. Dr. Ali akyuzu onaylamayarak 2. Olan tayyipin doktorunu (yokten gelen) rektor yapti. Bunun uzerine dusun derim.
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şimdikindenden onaylandı kelimesine öğrenmişsindir
                        yalan degil aslinda ^^ ben Abdullah Gül'ü ve yandaslarini çok sevmem ki zaten, ama Basbakan'dan daha çok severim o ayri

İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siyasete girer diye konusmayacagim. Sezerin ailesi memur, kendisine gelen butun hediyeleri kabul etmemis ki hepsi cok degerli hediyeler. Ozel islerinde kesinlikle makam aracini kullanmayan birisi. Hicbir akrabasini taniyor musun? İsini yapti ve gitti. Arkasindan kalanlar abdullah gul ist. Uni rektorluk secimlerini kazanan trabzonlu prof. Dr. Ali akyuzu onaylamayarak 2. Olan tayyipin doktorunu (yokten gelen) rektor yapti. Bunun uzerine dusun derim.
                        Tayyip Erdogan'i savunmuyorum ben, üniv seçimleri bilgisi gibi neler var neler sasirmiyorum ben
                        ama eski Cumhurbaskani Necdet Sezer'i de sevmem pek

he bir de hemsehrim, Of republic yakismaz bize, Of'suz Trabzon olur ama Trabzon'suz Of olmaz

Yorum

• üfff + üfff. Bırakın Sezerleri,sezemeyenleri, gülleri , çiçekleri. Yönetim İstifa !

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            üfff + üfff. Bırakın Sezerleri,sezemeyenleri, gülleri , çiçekleri. Yönetim İstifa !
                            biraz daha bekleyelim, istifa mi degil mi

Yorum

• Bugün BJK de SİVOK oynamadı...

Ben bu seneyi geçtim kahırla(

Bari seneye bu kadro üzerine Sivok-Dany-Yabancı oyun kurucu-Alper alınsa. Orta sahamız yürüyerek geçilen bir yer oldu (

Isıran orta saha oyuncusu lazım, stoper lazım...

Kızmıyorum Sadri babaya, sevmeye çalışıyorum, Şenol Hocma sahip çıksın, gitsin 3 tane ADM gibi ADAM alsın. Para harcamıyor cimri desem değil.

Adrian+Henrique+Volkan =13 mio Euro, yani 30 trilyon...Yani Eboue+Elmander+Ujfalujsi nin 4 yıllık bonservisli maliyeti (
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Sadri Şener yönetime gelirken borcumuz 26 milyon....

Bugün itibarıyla resmi borcumuz 109 trilyon....

-Borcumuz 3 kattan fazla artmış....

-Şikeciler elimizden kupamızı aldı sesleri çıkmadı.... Birde şikenin içine sokulduk pislik bizede bulaştırılmaya çalışıyor..... ama başkan hala " ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum " diyor....

-Basketbol takımızı küme düştü... Menejerlere 10 milyon tl veriliyorken 1-2 milyon lira bütçe ayıramadı.....

-Amatör branşlarda sesimiz çıkmıyor....

-Çekirdek kadromuz dağıtıldı yerine ses çıkaran teneleker dolduruldu....

Nuri Albayraka saydıranlar , Mehmet Ali Yılmaza giydirenler neredesiniz....

kümemi düşmemiz lazım ya da borçtan kayyumamı devredilmemiz lazım sesiniizn çıkması için.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X