Biz Trabzonspor'u cami avlusunda bulduk zihniyeti mümkünse tesislerin önünden bile geçmesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Faik'e haksızlık yapmayın...Öyle olsa Nuri bey'i de savunurdu...Bu forumda Nuri bey'e erken saldırıya geçmiş ekipteniz ikimiz de...Rumuz u farklı idi..blackseastorm du galiba
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
1 Şampiyonluk
2 Türkiye kupası
1 Cumhurbaşkanlığı kupası
1 başbakanlık kupası...
Onlarca Avrupa maçı...............
Bunları nasıl görmüyorsunuz...
Kör gözler görsün artık....
Hadi 1 şampiyonluğu kabul ettik-ki o zamanlar zaten her sene şampiyon oluyorduk-,bu Türkiye kupaları ne zaman alınmış.Başbakanlığı bilmiyorum da Cumhurbaşkanlığı hangi yıl alınmış?
Biraz araştırma yap istersen.
Efsane takımın aldıklarını buraya koyma istersen.O biraz başkasının başarısını sahiplenme gibi oluyor.84'ten sonra ne kazanmışız May ile?En son magicyattara tarafından düzenlendi; 19.11.2009, 16:43.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- ''Taraftarımızın arzusu da, Fatih Tekke'yi kadromuza katmamız yönünde. Ocak ayı ara transfer döneminde, bu futbolcuyla bir kez daha görüşeceğiz.''
"Biz Fatih Tekke'yi istiyoruz, Fatih'i kadromuza katacagiz." diyemiyorsunuz,...sadece "taraftarımızın arzusu" oldugu icin görüseceksiniz, tipki sezon basinda görüstügünüz gibi...
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de şöyle anlıyorum: "Biz istiyoruz, taraftarımızın arzusu da Fatih Tekke'yi kadromuza katmamız yönünde..."Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiçte fena değil..... Trabzonspor tarihinde Faruk Özak hariç hangisinin daha bir ortalaması var söylermisiniz.....
Gerçekten bazı arkadaşlar kendisine hizmet edilmeyi hakediyormu sormak lazım....
Bir dikili ağacı olmayan Özkan Sümerle.... Trabzon' a onlarca tesis kazandıran Mehmet Ali Yılmazı aynı kefeye koymak....
Ofspora o kadar güzel tesis yaptıki.... Diğer ilçelere de...
Hiç mi Mehmet Ali Yılmaz tesislerine gitmediniz...
1 Şampiyonluk
2 Türkiye kupası
1 Cumhurbaşkanlığı kupası
1 başbakanlık kupası...
Onlarca Avrupa maçı...............
Bunları nasıl görmüyorsunuz...
Kör gözler görsün artık....
Sağır kulaklar duysun artık......
Daha nasıl hizmet edecekler size anlamıyorum...
Size yaranmak için ne yapmak lazım....
Nasıl bir başkan olmak....
Anladım mevvcut yönetimi arkadan vuracak , yıldız arayanlar gökyüzüne baksın diyecek.... 3. 4. olmayı başarı sayacak adamlar mı lazım bize.....
Evet evet bize hgerçekten hakeden değil bize layık olan ufku dar adamlar lazım...
Fazlası değil....
Yorum
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela kongre kaybettikten 1 saat sonra yetkileri düşmüş adamlarına kendi adına çekler kestirmek gibi..
Kulübü kendine borçlu göstermek ve bunlara dayanarak temlik koydurtmak ve icraya vermek gibi..
Mahkemece alınan karar gereği 3 küsür milyon lira tazminat ödemeye ve şikayetçi olunması halinde sahtecilik suçlamasıyla hapis yatması gündeme geldiğinde araya hatırlı kişiler koyarak temlikleri kaldırması gibi..
Bunları hatırlıyorum ben.. Başka hatırlayan var mı?
İnsan aldatılmayı unutmaz..
İnsan zor durumdayken yediği yumruğu unutmaz..
İnsan yerden kalktıktan sonra,"afedersin" diyen çakma kabadıyaları untmaz..
İnsan "unutmaz"..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsteyen adam şimdilerde görüşmeye başlar...Yoksa bu da mı "etik" değil Hayrettin bey'e göre acaba...Pek "etiktir" asbaşkanımız evet....
Bu cümlelerde transfer isteğinden çok mazeretler sıralanmış gibi geldi bana... Etik meselesine değinmemiş...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsteyen adam şimdilerde görüşmeye başlar...Yoksa bu da mı "etik" değil Hayrettin bey'e göre acaba...Pek "etiktir" asbaşkanımız evet....
Dün akşamki Fatih Tekke sorularına Hayrettin beyin cevabının yorumu:
-Bu sefer işimiz zor,bahanemiz yok gibi .Ama olsun bu ,bizim için hayat memat meselesi.Bir yolunu bulup ne olursa olsun Fatih Tekke'yi almayacağız..
Elbet buluruz bir dümen..
Yorum
-
Hayrettin bey içinden devam eder:
-Yazın az şeymi yaptık,azmı efor sarfettik.Bu işi bertaraf etmek için gösterdiğimiz çaba ,bütün transfer çalışmalarımızın neredeyse beş-on katı..
Gene almayacağız göreceksiniz,şimdi bu size hayal gibi geliyor ama gerçekleşecek göreceksiniz..
Yorum
-
İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç unutmayanlar var..
İnsan aldatılmayı unutmaz..
İnsan zor durumdayken yediği yumruğu unutmaz..
İnsan yerden kalktıktan sonra,"afedersin" diyen çakma kabadıyaları untmaz..
İnsan "unutmaz"..Özkan SÜMER
Yorum
-
Bu ortamda yapılan bir yanılş da Fatih Tekke'yi "Mesih" ilan etmektir. Futbolculuğuna laf eden çarpılır, forvet sıfatını haiz oyuncusayımız 2'yi geçmediğinden devre arasında böyle kaliteli bir isme ihtiyacımız olduğu da tartışılmaz. Yalnız yönetim ille de Fatih'i almak zorunda değildir. Madem bu futbolcuya karşı, futbol dışı sebeplerle -haklı veya haksız- çekinceleriniz var, devre arasında yerli veya yabancı, kaliteli bir forvet almak zorundadır bu yönetim. Yani "ille de Fatih" deyip gereksiz bir tartışmaya girmek yerine "ille de forvet" demenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ortamda yapılan bir yanılş da Fatih Tekke'yi "Mesih" ilan etmektir. Futbolculuğuna laf eden çarpılır, forvet sıfatını haiz oyuncusayımız 2'yi geçmediğinden devre arasında böyle kaliteli bir isme ihtiyacımız olduğu da tartışılmaz. Yalnız yönetim ille de Fatih'i almak zorunda değildir. Madem bu futbolcuya karşı, futbol dışı sebeplerle -haklı veya haksız- çekinceleriniz var, devre arasında yerli veya yabancı, kaliteli bir forvet almak zorundadır bu yönetim. Yani "ille de Fatih" deyip gereksiz bir tartışmaya girmek yerine "ille de forvet" demenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
Birçok arkadaşta bunu dile getirdi zaten..
Ancak birşey unutuluyor:Futbol takımları demokrasi ile yönetilmez,mutlak otorite gerekir..
Şimdi Gökhan Ünal'ın duruşuna bakın,adam tabiri caizse bırakın hocayı,yönetimi filan da iplemiyor..
Bariş'a bakın,kendini Amerikan gençlik dizilerinde başrol oynuyor zannediyor..
Örnek çok,Yattara vs.
Bunlara sahanın bir yerlerinde,pabucun kaç para olduğunu nefesiyle hissettirecek bir adam lazım..
Kimse farkediyormu "kazma" Hüseyin gittikten sonra bu oyuncularda oluşan lakayıtlığı..
Ha bu doğrumudur ayrı tabii,ama bizim kültürümüz henüz o profesyonel anlayışı içinde barındırmıyor..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet, bu adamlar kadar kendi kararlarını müdafadan aciz topluluk zor görünür....
Erdal böyle bir aciklama olur mu?...bunu Trabzonspor baskani, pardon asbaskani diyor.
Bir önceki cümlesinde "Ersun Yanal calismak istemiyordu, birakma karari almisti" diyen adam bunlari söylüyor!...
Sabredemeyen kim?...
Lig Tv'de "sezonu bitirmek isterdim" diyen Ersun Yanal mi?...
Avni Aker'de "Yanal istifa" diye bagiran taraftar mi? (ayni taraftar Besiktas macinda "yönetim istifa" diye bagirdi!)...
Yoksa sabredemeyen siz yöneticiler misiniz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum