İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatımda izlediğim en ruhsuz 2.takımı kurmuş bir yönetim..Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik kardeşim sürekli cesâret kelimesini kullanıyorsun ama yaptığı şey cesâretin ürünü değil, terbiyesizliğin, edepsizliğin, hödüklüğün ürünü. Cesurluk, cesâret başka bir şey.
provakasyon deyin ne derseniz deyin ama sonuç değişmez....
.Rıdvan Dilmen fenerliliği en bariz adamdır ama futbolculuğu döneminde " Trabzonda korner kullandıklarında bile " mutlu olabildiklerini söylüyor.
1998 yılının maçını izliyorum
dakika 30...
kaleye attığımız şut : tam 17....
ama dün adam gibi ilk şutumuz gol oldu ve dakika 45+4 ü gösteriyordu.....
Trabzonspor bu sene Fenerle 4 maç oynadı ve 1 kere bile galip gelemedi...
sadece bu tablo bile yönetimin başarısız olduğunu gösterir....
kaldıki toplam 52 maç oynadığımız bu sezonda
galibiyett sayımız 18....
beraberlik sayımız 18....
ve mağlubiyet sayımızda 16 dır...
ve sene boyu vasatı aştığımız maç sayısı bir elin parmaklarını bile geçmiyor.....
Oysa iskelet kadroyu dağıttık....
Selçuk, Egemen jaja gibi adamalrı bedavaya kaptırdık.....
yerine milyon dolarlık tenekeler doldurduk.....
bu sene balya balya gelen paralara rağmen...
2008 sonun 26 milyon olan borcumuzu 110 milyona yükselttik.....
birileri bunların hesabını vermeli.....
ve görev başındada Sadri Şener var.....
o dururken heralde Nuri Albayraka sormayacağız bu olanları....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası tartışılır tamam lafın gelişi cesaret kelimesini kullandım zaten.....
provakasyon deyin ne derseniz deyin ama sonuç değişmez....
.Rıdvan Dilmen fenerliliği en bariz adamdır ama futbolculuğu döneminde " Trabzonda korner kullandıklarında bile " mutlu olabildiklerini söylüyor.
1998 yılının maçını izliyorum
dakika 30...
kaleye attığımız şut : tam 17....
ama dün adam gibi ilk şutumuz gol oldu ve dakika 45+4 ü gösteriyordu.....
Trabzonspor bu sene Fenerle 4 maç oynadı ve 1 kere bile galip gelemedi...
sadece bu tablo bile yönetimin başarısız olduğunu gösterir....
kaldıki toplam 52 maç oynadığımız bu sezonda
galibiyett sayımız 18....
beraberlik sayımız 18....
ve mağlubiyet sayımızda 16 dır...
ve sene boyu vasatı aştığımız maç sayısı bir elin parmaklarını bile geçmiyor.....
Oysa iskelet kadroyu dağıttık....
Selçuk, Egemen jaja gibi adamalrı bedavaya kaptırdık.....
yerine milyon dolarlık tenekeler doldurduk.....
bu sene balya balya gelen paralara rağmen...
2008 sonun 26 milyon olan borcumuzu 110 milyona yükselttik.....
birileri bunların hesabını vermeli.....
ve görev başındada Sadri Şener var.....
o dururken heralde Nuri Albayraka sormayacağız bu olanları....7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Sadri Şener'in arkasından artist artist konuşanları susturması gerekiyor. Kendisi Trabzonspor başkanı. Her ne kadar desteklemesem de Trabzonspor başkanına bu şekilde rahat, neredeyse azarlar gibi konuşulması kanıma dokunuyor. Ne yapar ne eder bilmem, ama bu namusu olmayanları sustursun.
Yorum
-
efsane başkan neyini eleştireyim yaw.
eleştirilecek bir yer varsa şikecilere arka çıkan herkesdir.Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Ben yazamaktan yoruldum ama Sizler anlamadınız
Takımda 61 numaralı formayı giydireceğin oyuncun yoksa, Bu işlerde çooookkk daha geri kalırız..
Unutmayin, Biz Bu ülkenın üvey evlatlarıyız. O halde bizim oyuncumuzda Trabzonspor lu olmalı.. yoksa çok zorYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum