Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlamıyorum......

Başkan dün kanalTürkteydi. Soru soruluyor....O kadar rahatız ki....(tarzının, uslübunun bu olduğunu biliyoruz da dost sohbetinde değiliz, sorulan sorular, konu..... )
    • Ya işte beklemiyorduk...., Hakkımızı sonuna kadar....., Ya şey...., Kulak-enseye doğru sürekli hareket eden eller......vs sıkıntılı, net olmayan bir ruh halini gösteriyor

Benim anladığım şu ki bu saatten sonra da yapılacak fazla birşey yok. Daha doğrusu yapılacaklar yapılacak, ancak yaptık diye. Mesela Uefa'ya başvurulması gibi...

Yaşananlara baktığımda çoğu klüpler tff yönetimi ile aynı düşünüyor gibi. Demirören'in ne maksatla seçildiği, çoğunluğun bu isim üzerinde mutabık olduğu ( Bursa hariç yanılmıyorsam, kongreye katılmadılar) ve Demirören'in bu kararları alacağı belliydi gibime geliyor.

Olanları beklemiyordum , serzenişleri bana bundan önceki tff başkanı ve yönetimi hakkındaki sonradan değişen düşünceleri, açıklamaları hatırlattı. Aynı şeyler MAA hakkında söylenmedi mi, yanlış mı hatırlıyorum. -Şu kadar üye sözü verdiler, sonra almadılar........

İnsan aynı yerden iki kere yakalanır mı.

Sanki birileri tarafından herkes caimasına sahip çıksın, hakkınızı arayın (!) bu işi halledeceğiz denmiş ve uygulamaya konduğunu görüyoruz şu günlerde. Sistemin bozulması istenmiyor. Bunu şurdan anlayabiliriz ki 5-10 sene Avrupa'sız biz bize yeteriz deniyor. Futbolun futbol, spor olmaktan çıktığı belli de bu kadarını da istemememiz lazım. (Ağır bir kelime kullanacaktım ancak bu hakkımı içselleştiriyorum.....)

Programı 10-15 dakika kadar izledim, aldığım intiba bana yettiği için kanal değiştirdim. Karşı taraf bu haksızlığa uğramış olsaydı adamın aklını alırlardı. Net olamıyoruz ne yazık ki...Belki de gücümüz bu, yalnız kaldık belki, başkana kaldı belki tüm işler, camia olarak birleşemedik.....
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 12:58.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• sampiyon olmama,kupa kazanmama hepsi affedilebilir ama köklerine ihanet affedilemez....
      ıslak imza....

Yorum

• ....................
        En son mashal61 tarafından düzenlendi; 06.05.2012, 20:10.

Yorum

• Önce adam gibi takım kuracaksın. Sonra susmayıp hakkını arayacaksın. Lafları eğip bükmeyeceksin. Yuvarlak konuşmayacaksın. Konuşmak için iş işten geçmesini beklemeyeceksin. İnsanları bu duruma sokmayacaksın. Milyonlara hitap ettiğini unutmayacak, sözlerinin nasıl yansıdığını, nasıl çarpıtıldığını unutmadan konuşacaksın. Ama öyle bir konuşacaksın ki utanmazlar utanacak. Öyle bir hakkını arayacaksın ki hakkını yiyemeyecekler. Mahkeme ise mahkeme, lobi ise lobi. Kıytırık işler yapıp, iş yapar gözüküp bir camiayı bu duruma getirmeye hakkınız yok
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• önce içkili dolaşmayı bırakacaksın Sadri başkan, konuşurken kelimeler diline dolaşmayacak.
            sonra kanal kanal gezmeyi bırakıp takımla ilgileneceksin. her birinin ne sıkıntısı var bileceksin, hepsiyle arkadaş olacaksın.
            hocanla konuşacaksın, istediği oyuncuları alacaksın alamadıysan, alternatif sunacaksın.
            her hıyarım var diyene tuzla yetişmeye çalışmayacaksın, önce TS ve menfaatlerini gözeteceksin.
            ve adam gibi bir yönetim kuracaksın. sadece nüfus kağıdında tSye kayıtlı olup cebinde parası olduğu için yönetici olmayacak. Hems esi çıkack hem taraftarla diyalogu olacak bir ekibi kuracaksın.
            Önce sahada yeneceksin, sonra lobini yapacaksın

Yorum

• Koskoca Trabzonspor Başkanına bu hareketler yakışıyormu....

Yok küğfretmeler yok fener oyuncusunu muhatap alıp küfürleşmeler....

Siz doğru dürüst bir olsaydınız zaten o fenerlilelersize küfredecek cesareti bulamazlardı....

Trabzonspor Başkanı bu kadar aciz olamaz olmamalı.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Acizlik başka hiçbir şey değil çok yazık...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Asil Şİmdİ adamliĞini gÖstereceksİn !!

Ezİl bÜzÜl nereye kadar !
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koskoca Trabzonspor Başkanına bu hareketler yakışıyormu....

Yok küğfretmeler yok fener oyuncusunu muhatap alıp küfürleşmeler....

Siz doğru dürüst bir olsaydınız zaten o fenerlilelersize küfredecek cesareti bulamazlardı....

Trabzonspor Başkanı bu kadar aciz olamaz olmamalı.....
                    Faik adam sana küfür edecek, hareket yapacak sen de bir şey yapmayacaksın. Öyle mi? Aynısı sana yapılsa sen ne yapardın ? DoĞru dürüst biri derken Başkan sportif açıdan hata yapmış olabilir tartışırız ama kusura bakma da Başkanın hiç kimseye saygısızlığını görmedim.
                    bordomavi.net
                    Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Git sikebahceli Semihe inan baskana laf soyle,devam edin boyle.

ayrica azize kufredince masaya yumrugunu vuran otorite,bizde bu acizlik

Bu surecte f5den daha cok baskana laf demis insanlar var

Kendimizden olani hatalariyla sevaplariyla bir butun icersinde degerlendiremedikce bir adim ileriye gidemeyiz

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Faik adam sana küfür edecek, hareket yapacak sen de bir şey yapmayacaksın. Öyle mi? Aynısı sana yapılsa sen ne yapardın ? DoĞru dürüst biri derken Başkan sportif açıdan hata yapmış olabilir tartışırız ama kusura bakma da Başkanın hiç kimseye saygısızlığını görmedim.
                        Abi Faroz mahaleesinde çayını içen herhangi bir vatandaşa o dediklerini dese ağzını burnunu kırar eline verir o eziğin.....

normal bir vatandaşın tepkisi böyle olur ama,

takımın başında adam gibi bir başkan olsa o bücür öyle bir şeye cesaret dahi edemezdi.....

koskoca Trabzonsporun Başkanısın sen ya o sana küfür edecek cesareti nasıl buluyor....

ama sen takımın hakkını savunamazsan ,

gelene ağam gidene paşam dersen

pişmiş kelle gibi gülücükler saçarsan adamda gelir kendi sahanda hem seni yener hem de kalaylar gider...

Akşamki olaydan sonra 1 dakika daha kalamsı zuldür Sadri Şenerin.....

derhal transferine milynlar saydığı tenekeleriyle defolup gitmeli.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu maça çıkıp bu adamları sahada eze eze yenseydik bu gün neler konuşulurdu?

Başkan, asıl Trabzonspor kadrosunu ziyan ederek ezik duruma gelmiştir.

Kadroyu bozmayıda ben söylemiyorum Şenol Hoca söylüyor?

Şimdi ise kalkmış çamurlu zeminde dünyadaki en çamur takımla, çamur güreşi yapmaya kalkıyor.

Yapma be Başkan, bilmiyorsan anlatalım o zaman

Çamur güreşi yapmak er kişi işi değildir bir.

İnce zeka değil her türlü kurnazlık işler iki.

kural yoktur galibiyet için her yol mübahtır üç.

son sözüm ise bu başkan gider bir başkası gelir mesele orda değil artık konuşmamız gereken yıllardır nasıl aynı oyuna gelip hep kaybeden olduğumuzdur. Artık bunu düşünelim. Bu iş Öyle Sadri Şener işi değil, koca camia koca şehir böylesine harcanıyor. Bunu söylerken Sadri Başkan kalsın da demiyorum ama bu denklemin çözümü bu yöntem değil.
                          En son smertkan tarafından düzenlendi; 07.05.2012, 09:32.
                          Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hayatımda izlediğim en ruhsuz 2.takımı kurmuş bir yönetim..

Yorum

• Bu transfer komitesinin başındaki isim kimse direk istifa etmeli.Alınan yabancılardan birisimi iyi olmaz.resmen dolandırıl kulüp.Sarkozyden sonra Sadri Şenerede yol gözüküyor.Demirörene oy vediğinde boşuna tepki koymadık şimdi çekicek tabiki yaptığı hataların vebalini daha bunlar iyi günleri.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X