Demiroren'i destekleyen defolsun gitsin bu takımın başından. Desteklemediğimize ve taraftarı kandırıp imza atmadığımıza dair acele olarak açıklama yapılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un kurtulusu
baskan Senol Günes
çalistirici Vahid Halilhodziç
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş kısmını anlarım da altındakini aklım,fikrim,mantığım almıyor.ille de o olsun demiyorum ama ona karsi ufak bir sevgim var niye bilmem ^^ baska biri gelmiyor aklima, Ünal Karaman diyecem ama onun mecnun hakkinda dedikleri var o konu açiga çikmadikça ona da karsiyim, bunun bazilari gibi siyasi düsünceyle bilmem neyle de alakasi yok çünkü ayni düsünceye sahibim diyebilirim, ama dogruya dogru demek gerek, bana kalsa Trabzonspor'dan uzaklastirirdim onu o sözlerini dogru düzgün açiklayana dek
ne demek lan mecnun'u özledik gibi laflar sarf etmek ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolabilir agabey saygi duyarimille de o olsun demiyorum ama ona karsi ufak bir sevgim var niye bilmem ^^ baska biri gelmiyor aklima, Ünal Karaman diyecem ama onun mecnun hakkinda dedikleri var o konu açiga çikmadikça ona da karsiyim, bunun bazilari gibi siyasi düsünceyle bilmem neyle de alakasi yok çünkü ayni düsünceye sahibim diyebilirim, ama dogruya dogru demek gerek, bana kalsa Trabzonspor'dan uzaklastirirdim onu o sözlerini dogru düzgün açiklayana dek
ne demek lan mecnun'u özledik gibi laflar sarf etmek ?6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca başkansa teknik direktör belli bence: Shota Arveladze!!Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yok Shota pırlanta gibi bir çocuktur. Hata varsa başkalarındaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Shota pırlanta gibi bir çocuktur. Hata varsa başkalarında
Yorum
-
Kaliteli oyuncuların elde tutulamaması,
Bu oyuncuların yerlerinin yüksek bonservis ücretleri ödenmesine rağmen doldurulamaması,
Menejer fiyaskoları,
Bas bas bağıran stoper eksikliğinin ki buna orta sahayı da ekleyebiliriz hocayı ve taraftarı aptal yerine koyarcasına görmezden gelinmesi gibi
yönetimin bir çok hatasını Türk futbolunun içinde bulunduğu süreçten dolayı şimdilik bir yana koyuyorum
Ama...
Türk Futbolunda paraya karşı ahlak savaşının verildiği şu günlerde
tertemiz geçmişiyle, utanılacak hiç bir anı olmayan tarihiyle ahlakın tek temsilcisi olan Trabzonsporumuzun,
Eğer ki tek bir tane bile delegesi Yeni TFF başkanlığı seçiminde Yıldırım Demirören veya onun gibi omurgasız,
paranın k.peği olmuş birisine oy verirse..
Bütün beddualarım Sadri Şener ve ekibinin üzerine olur.
Kupaymış Sportif başarıymış umurum da olmaz.
Yorum
-
İlk olarak S.Altay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaliteli oyuncuların elde tutulamaması,
Bu oyuncuların yerlerinin yüksek bonservis ücretleri ödenmesine rağmen doldurulamaması,
Menejer fiyaskoları,
Bas bas bağıran stoper eksikliğinin ki buna orta sahayı da ekleyebiliriz hocayı ve taraftarı aptal yerine koyarcasına görmezden gelinmesi gibi
yönetimin bir çok hatasını Türk futbolunun içinde bulunduğu süreçten dolayı şimdilik bir yana koyuyorum
Ama...
tertemiz geçmişiyle, utanılacak hiç bir anı olmayan tarihiyle ahlakın tek temsilcisi olan Trabzonsporumuzun,
Eğer ki tek bir tane bile delegesi Yeni TFF başkanlığı seçiminde Yıldırım Demirören veya onun gibi omurgasız,
İçimizde hala daha futbolun bu tüm pisliklerine rağmen Trabzonsporumun temiz dürüst duruşu sebebiyle futbol ateşi sönmedi.Az önce baktım işe gelirken eksi 8 yazıyordu hükümet meydanındaki derece de,ben bu havada eşim 2 çocuğum ve ben Kayseri ye Trabzonsporumu izlemeye gideceğim,pisliğe bulaşmış veya pisliğe bulaşanların avukatlığını yapmış ve yapmaya meyilli insanlara destek olup şu heyecanımızı kaybettirmeyin,ben gibi düşünen Trabzonspor sevdalılarını küstürmeyin,samimi söylüyorum affetmem.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 07:46.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak S.Altay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaliteli oyuncuların elde tutulamaması,
Menejer fiyaskoları,
Ama...
baskan neyin mucadelesini veriyor anlamıs degilim. ama bircok kisiye gore sureci mukemmel yonetmis.
Yorum
-
Menejer fiyaskoları,
Ama...
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyabancı biri takımı sabote etmeye kalksa bunlar kadar başarılı olamaz.
Şike sürecine değinmek bile istemiyorum.
Adamakıllı 1 tane stoper niye alınmadı bu takıma
Mustafa'yla Avrupa Ligi maçına çıkıyoruz, yazıklar olsun
Tez zamanda ibra edilmeden gidersiniz inşallah
simdiye kadar gördünüz mü?insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum