Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Demiroren'i destekleyen defolsun gitsin bu takımın başından. Desteklemediğimize ve taraftarı kandırıp imza atmadığımıza dair acele olarak açıklama yapılmalı.

Yorum

• Trabzonspor'un kurtulusu

baskan Senol Günes
      çalistirici Vahid Halilhodziç
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'un kurtulusu

baskan Senol Günes
        çalistirici Vahid Halilhodziç
        Şenol Güneş kısmını anlarım da altındakini aklım,fikrim,mantığım almıyor.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş kısmını anlarım da altındakini aklım,fikrim,mantığım almıyor.
          olabilir agabey saygi duyarim ille de o olsun demiyorum ama ona karsi ufak bir sevgim var niye bilmem ^^ baska biri gelmiyor aklima, Ünal Karaman diyecem ama onun mecnun hakkinda dedikleri var o konu açiga çikmadikça ona da karsiyim, bunun bazilari gibi siyasi düsünceyle bilmem neyle de alakasi yok çünkü ayni düsünceye sahibim diyebilirim, ama dogruya dogru demek gerek, bana kalsa Trabzonspor'dan uzaklastirirdim onu o sözlerini dogru düzgün açiklayana dek
          ne demek lan mecnun'u özledik gibi laflar sarf etmek ?

Yorum

• Yeter artık sadri şener resmen bu bir ihanettir

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              olabilir agabey saygi duyarim ille de o olsun demiyorum ama ona karsi ufak bir sevgim var niye bilmem ^^ baska biri gelmiyor aklima, Ünal Karaman diyecem ama onun mecnun hakkinda dedikleri var o konu açiga çikmadikça ona da karsiyim, bunun bazilari gibi siyasi düsünceyle bilmem neyle de alakasi yok çünkü ayni düsünceye sahibim diyebilirim, ama dogruya dogru demek gerek, bana kalsa Trabzonspor'dan uzaklastirirdim onu o sözlerini dogru düzgün açiklayana dek
              ne demek lan mecnun'u özledik gibi laflar sarf etmek ?
              Şenol Hoca başkansa teknik direktör belli bence: Shota Arveladze!!
              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Hoca başkansa teknik direktör belli bence: Shota Arveladze!!
                shota gitsin fb'ye , iyice sogudum ondan, hele geçen sene takiminin yerlerde yatmasina göz yuman gidip fb'ye karsi kipirdamayan o satilmis takimini gördükten sonra....

Yorum

• Yok Shota pırlanta gibi bir çocuktur. Hata varsa başkalarında
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok Shota pırlanta gibi bir çocuktur. Hata varsa başkalarında
                    Geçen sene Kayserispor'dan istifa etmeliydi Şota. Kaldı ki hâla orada yani.

Yorum

• Kaliteli oyuncuların elde tutulamaması,
                      Bu oyuncuların yerlerinin yüksek bonservis ücretleri ödenmesine rağmen doldurulamaması,
                      Menejer fiyaskoları,
                      Bas bas bağıran stoper eksikliğinin ki buna orta sahayı da ekleyebiliriz hocayı ve taraftarı aptal yerine koyarcasına görmezden gelinmesi gibi
                      yönetimin bir çok hatasını Türk futbolunun içinde bulunduğu süreçten dolayı şimdilik bir yana koyuyorum

Ama...

Türk Futbolunda paraya karşı ahlak savaşının verildiği şu günlerde
                      tertemiz geçmişiyle, utanılacak hiç bir anı olmayan tarihiyle ahlakın tek temsilcisi olan Trabzonsporumuzun,
                      Eğer ki tek bir tane bile delegesi Yeni TFF başkanlığı seçiminde Yıldırım Demirören veya onun gibi omurgasız,
                      paranın k.peği olmuş birisine oy verirse..
                      Bütün beddualarım Sadri Şener ve ekibinin üzerine olur.
                      Kupaymış Sportif başarıymış umurum da olmaz.

Yorum

• İlk olarak S.Altay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaliteli oyuncuların elde tutulamaması,
                        Bu oyuncuların yerlerinin yüksek bonservis ücretleri ödenmesine rağmen doldurulamaması,
                        Menejer fiyaskoları,
                        Bas bas bağıran stoper eksikliğinin ki buna orta sahayı da ekleyebiliriz hocayı ve taraftarı aptal yerine koyarcasına görmezden gelinmesi gibi
                        yönetimin bir çok hatasını Türk futbolunun içinde bulunduğu süreçten dolayı şimdilik bir yana koyuyorum

Ama...

tertemiz geçmişiyle, utanılacak hiç bir anı olmayan tarihiyle ahlakın tek temsilcisi olan Trabzonsporumuzun,
                        Eğer ki tek bir tane bile delegesi Yeni TFF başkanlığı seçiminde Yıldırım Demirören veya onun gibi omurgasız,
                        Kupaymış Sportif başarıymış umurum da olmaz
                        .
                        Altay'ım ata na rahmet gardaşım,aynı şu yazdığın ruh halindeyim,aynı şeyler için endişe içerisindeyim.Dün akşam tv ler de demirören in aday olduğunu duyunca ne acı dır ki bizim yönetimin destekleyeceği içime doğdu Altay gibi ve bir sürü TS sevdalısı gibi,yalvarıyorum yapmayın böyle bir şey çünkü şikecilerden farkımız kalmayacak böyle bir şey olursa,TS duruşu diye bir şey de kalmayacak.

İçimizde hala daha futbolun bu tüm pisliklerine rağmen Trabzonsporumun temiz dürüst duruşu sebebiyle futbol ateşi sönmedi.Az önce baktım işe gelirken eksi 8 yazıyordu hükümet meydanındaki derece de,ben bu havada eşim 2 çocuğum ve ben Kayseri ye Trabzonsporumu izlemeye gideceğim,pisliğe bulaşmış veya pisliğe bulaşanların avukatlığını yapmış ve yapmaya meyilli insanlara destek olup şu heyecanımızı kaybettirmeyin,ben gibi düşünen Trabzonspor sevdalılarını küstürmeyin,samimi söylüyorum affetmem.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 07:46.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Menejer fiyaskoları,

Ama...

+ 1967

baskan neyin mucadelesini veriyor anlamıs degilim. ama bircok kisiye gore sureci mukemmel yonetmis.

Yorum

Menejer fiyaskoları,

Ama...

Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• yabancı biri takımı sabote etmeye kalksa bunlar kadar başarılı olamaz.
                              Şike sürecine değinmek bile istemiyorum.
                              Adamakıllı 1 tane stoper niye alınmadı bu takıma
                              Mustafa'yla Avrupa Ligi maçına çıkıyoruz, yazıklar olsun
                              Tez zamanda ibra edilmeden gidersiniz inşallah

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yabancı biri takımı sabote etmeye kalksa bunlar kadar başarılı olamaz.
                                Şike sürecine değinmek bile istemiyorum.
                                Adamakıllı 1 tane stoper niye alınmadı bu takıma
                                Mustafa'yla Avrupa Ligi maçına çıkıyoruz, yazıklar olsun
                                Tez zamanda ibra edilmeden gidersiniz inşallah
                                Söylebir soru sorsam size; dört dörtlük degilde taraftarin isteklerine cevap veren bir yönetim
                                simdiye kadar gördünüz mü?
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X