Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• E-Bilet (Passolig)

Millet hala olayı 25 tl sanıyo ya ben ona yanıyorum .

Hiç bilmediğimiz adını duymadığımız bir bankanın zorla müşterisi olduk bunun ne zaman farkına varacağız acaba ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TFF logolu kart alırsanız her takımın maçına girebiliyorsunuz. Trabzonspor logolu kart alırsanız Avni Aker dışında sadece ev sahibi takım yönetiminin izin verdiği durumlarda maça girebilirsiniz. Yani Başakşehir maçında adamlar ben kendi taraftarım dışında kimseyi istemiyorum derse Trabzonspor kartlı kimse o stada giremez(deplasman tribünü hariç). Ki yanlış hatırlamıyorsam Başakşehir kulübünden bir yöneticisinin bu sezon tribünümüzü rakip takimlara açmayacağız gibi bi açıklanmasını okumuştum. He gerçekten o gelirden vazgeçerler mi onu bilemem..
      Passolig müdürü geçen Lig TV'deydi. Onun anlattığına göre TFF logolu kartın yani hiçbir takım tutmuyorum diyenlerin olayı sadece belirli bir takıma yapılacak maddi katkının önünü kesiyor. Onun haricinde TFF logolu kartlar her maça gider Trabzonspor logolu kartlar sadece Avni Aker'deki maçlara gider diye bir durum olmayacak. Tabii bunun bazı kriterleri olduğu gerçeği de var. Örneğin geçmiş yıllarda biletler nasıl önce taraftar kartlılara satılıyorsa bunda da aynı durum söz konusu olabilir. Önce ev sahibi takımın taraftar kartına sahip olanlara bilet satılır daha sonra genel satışa açılır. İkinci durum da Başakşehir'le olan karşılaşmamızda Başakşehir Kulübü Trabzonspor logolu kartlar sadece misafir tribüne bilet alabilir diyebilir. Ancak Başakşehir'le BJK maçını izlemek istediğimizde BJK veya Başakşehir'e ait passolig kartı alma şartı konulamaz. Bu dedikodular passolig ilk ortaya çıktığında taraftarlar tarafından ortaya atıldı ancak gerçeklik payı yok. Hatta BJK'li ya da GS'li bir arkadaşınızın kombinesi üzerinden istediğiniz bir maçın hakkı size aktarılarak elinizdeki Trabzonspor logolu kartla da bu maçlara girme şansınız var. Ayrıca Başakşehir'in İBB olduğu dönemde bizim ve İstanbul takımlarıyla oynadıkları maçlardaki bilet fiyatlarını nasıl arttırdıkları malum. Koca sezonda sadece 4-5 maçta tribünlerini biraz doldurabiliyorlardı. Bu durum yine değişmez. Kaldı ki il spor güvenlik kurulunun deplasman yasağı koyduğu maçlar haricinde hiçbir kulübün misafir tribünü kapatma hakkı yok...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Passolig müdürü geçen Lig TV'deydi. Onun anlattığına göre TFF logolu kartın yani hiçbir takım tutmuyorum diyenlerin olayı sadece belirli bir takıma yapılacak maddi katkının önünü kesiyor. Onun haricinde TFF logolu kartlar her maça gider Trabzonspor logolu kartlar sadece Avni Aker'deki maçlara gider diye bir durum olmayacak. Tabii bunun bazı kriterleri olduğu gerçeği de var. Örneğin geçmiş yıllarda biletler nasıl önce taraftar kartlılara satılıyorsa bunda da aynı durum söz konusu olabilir. Önce ev sahibi takımın taraftar kartına sahip olanlara bilet satılır daha sonra genel satışa açılır. İkinci durum da Başakşehir'le olan karşılaşmamızda Başakşehir Kulübü Trabzonspor logolu kartlar sadece misafir tribüne bilet alabilir diyebilir. Ancak Başakşehir'le BJK maçını izlemek istediğimizde BJK veya Başakşehir'e ait passolig kartı alma şartı konulamaz. Bu dedikodular passolig ilk ortaya çıktığında taraftarlar tarafından ortaya atıldı ancak gerçeklik payı yok. Hatta BJK'li ya da GS'li bir arkadaşınızın kombinesi üzerinden istediğiniz bir maçın hakkı size aktarılarak elinizdeki Trabzonspor logolu kartla da bu maçlara girme şansınız var. Ayrıca Başakşehir'in İBB olduğu dönemde bizim ve İstanbul takımlarıyla oynadıkları maçlardaki bilet fiyatlarını nasıl arttırdıkları malum. Koca sezonda sadece 4-5 maçta tribünlerini biraz doldurabiliyorlardı. Bu durum yine değişmez. Kaldı ki il spor güvenlik kurulunun deplasman yasağı koyduğu maçlar haricinde hiçbir kulübün misafir tribünü kapatma hakkı yok...
        Ben de çok farklı bir şey söylemedim aslında. Söylediğim sadece Başakşehir-Trabzonspor maçıyla alakalı, ev sahibi takım yönetimi güvenlik sebebiyle veya başka bi sebeple TS logolu kart girişi istemiyorum dediği an sadece deplasman tribününe girebilir taraftarımız. Onun dışında herhangi bir maçta zaten Trabzonspor kartlı taraftar istemiyorum demezler herhalde, niye maça gelen taraftarı geri çevirsn
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Akşam gazetesi, Trabzonspor'un son 3 günde 4.000 den fazla Passolig sattığını yazmış.
          Bir bordon var bir de mavin
          Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak guci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akşam gazetesi, Trabzonspor'un son 3 günde 4.000 den fazla Passolig sattığını yazmış.
            kuyruklarda kimseyi görmüyorum ama nasıl oluyorsa artık....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen Faruk abi, tribün klavuz istemiyordu.
              Konya bile 12 bin satmış biz daha 15 binlerdeyiz. Onların da çoğu Trabzon'da değil de İstanbul'da yaşayan Trabzonsporlulardır.
              Bir bordon var bir de mavin
              Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Günaydın, online başvurular olabilir. Şehir dışında elden almaktan ziyade internet üzerinden almak durumunda kalıyor insanlar.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Sevgili Dostlar.....

Sayın Hacıosmanoğlu şehrin genelinde toplam 7 passolig maçınesi olduğunu geçen hafta 1 tanesi arızalandığı için aksaklıklar yaşandığını söyledi ve taraftardan özür diledi....

Ayrıca 10 adet yeni cihazın yarın Trabzon'a geleceğini söyledi.....

Bundan sonra passolig işi çok aksamaz diye düşünüyorum...
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu hafta passolig başvurusu yapacağım. Ama ts logosu ya da tff logosu konusunda kafam karıştı. Ben cepimde tff logosu taşımak istemem ama her maça gitme konusunda sıkıntı yaşama durumu varsa düşünmek lazım...Ayrıntılı bilgisi olan paylaşsın...
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Arkdaşlar internetten başvuruda kaç güne geliyor.
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İBB maçı için hazırlıklara başlamak gerek pasoligimizi çıkarmamız gerekiyor

Yorum

• Lan bu nasıl bi sistem telefondan internetten bakıyorum stadyumdan alınız diyo uygulamasından bakıyorum başvurunuz iptal edildi diyor telefonla arıyorum kuryede diyo hangisine inanıcam avni akere gelcek kartım Ama İstanbula gidicem alamıcam böyle giderse kartı
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkdaşlar internetten başvuruda kaç güne geliyor.
                            6 Ağustosta başvurdum. Hala gelmedi.

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu hafta passolig başvurusu yapacağım. Ama ts logosu ya da tff logosu konusunda kafam karıştı. Ben cepimde tff logosu taşımak istemem ama her maça gitme konusunda sıkıntı yaşama durumu varsa düşünmek lazım...Ayrıntılı bilgisi olan paylaşsın...

Ayni sorun bendede var. Kasimdaki GS-TS macinda büyük olasilikla Istanbulda olacagim, simdi o mac icin pasolig alirim almasina da, Tüpcüye param gitsin istemem. Ama o maca gitmek icin malesef öyle olacak...

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Trabzonspor logolu passolij kartın ile tüm maçlara bilet alabiliyorsun diye biliyorum...

Kart alırken de taraftar olarak Trabzonspor u seçin ki kulübe de para gitsin.
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim