Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol kulturu olusturulmasi lazim.

Trabzonda bu yok. 60-70% bileti bedava verde maca gideyim atletle.

Gazla felanda calismiyorlar, sadece bedava olunca calisiyorlar.

"Baskan transfer yapsin, bilet alacagiz."

Baskan transfer yapiyor ....

"Defansada adam alsin, kombine ve forma olacagiz"

Baskan 10 transfer yapiyor

"Maca gelmiyoruk, passoligi protesto ediyoruz. 25tl'yi siz verirseniz belki alabilirim ama"

Ben cogu taraftarimizdan utaniyorum, ayni takima bukadar farkli sekilde gonul vermisiz.

Turkiyede yasamadigim halde, bu sezon yolu Ingiltereye dusmedigi halde izliyemiyecegim Trabzonspor icin passolig basvurumuzu yaptik.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Davula uzaktan tokmak vurmak hoş gelebilir!...
      işin zor yanı, yakında durup tokmağın sesini dinlemeye râzı olmaktır....
      Paso- maso bahanesi ile Trabzonspor'a ve Trabzonsporluya inceden söz dokundurmayın.

Türkçe, yazıldığı gibi okunan dildir... daktilonuzun kusurları hâriç!.

Memleketini özleyenlere Selâm olsun.

kadiryeter Kadir Yeter.
      24 AĞUSTOS 2014 DOĞMA- BÜYÜME TRABZON UŞAĞI.
      Stadın kıyıcığından sevgi ile yazdım.

tp://forum.bordomavi.net/
      E-Bilet
      En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 07:21.

Yorum

• Sırf İstanbul'daki başakşehir maçı için pasolig almak istiyorum, fakat o maçta da gümüşdağ'ın bir şeyler karıştıracağından şüpheliyim..
        Örneğin,
        Başakşehir Trabzonspor maçını başka takım taraftarları (gs,bjk yada başka bir Anadolu takımı taraftarı) izleyebilir mi?

Yorum

• Hadi e-bilete karşıyız, kombineye niye karşıyız? Kombine alınca da Paso bedava zaten!
          Trabzonspor büyüyor, büyümeye çalışıyor ancak şehrin sınırları , bakış açısı öyle dar ki, bu anlayış 1970'lerde bile sökmez!
          Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

Bırakın artık bir şehri aşağılamaya çalışmayı. Aşağılayan önce kendine baksın. O kadar insanı zan altında bırakmak kimsenin haddine değil.
            Ha ben söylerim seni mi enterese edecek diyen varsa da, .. yiyen varsa gelsin meydanda söylesin. Klavye başında yazmak kolay.

Kimsenin terbiyesizlik yapma hakkı yok.
            Halen daha kombine alın o zaman passo bedava diyen bir zihniyet ile yaşamını sürdürmeye çalışan adam, kalkmış Trabzon taraftarına laf ediyor. Sen ilk önce şunu anla millet vereceği 25 liranın derdinde değil, neden maç izlemek için banka müşterisi olmamız lazım diye düşünüyor.
            Tabi bunu dedikten sonra bile halen anlamayacak kişiler mevcut. E normal karşılıyorum artık, düşünebilmek önemlidir.

Hey Allah'ım ya şikecilerden daha çok bizim içimizde olupta bu armanın özelliğini anlamamış kişilere hıncım var. Adama biz dik duralım diyoruz biz Trabzonsporuz diyoruz, ergen ergen cevaplar veriliyor. 750.000 kişilik şehri küçük görüyor kendi çapında. Klavye başında Kürşad, sokakta kedi olan adamlar bunlar.

Konu başlığı e-bilet, yorumların çoğu şehri aşağılamaya yönelik.
            Şu zımbırtıyı alan gitsin izlesin maçını, almayana niye hakaret ediliyor hem de haksız oldukları halde (bu kısmı aktifbank, hükümet, tff üçgenini biraz bilenler anlayacaktır).
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Trabzon şehri Aktifbank-Hükümet-TFF üçgenine karşı öyle mi?
              Yani bilinçli bir eylem var öyle mi?
              O bilinç siyasette buharlaşıyor bir anda nedense!
              Kendimizi kandırmayalım, olay tembellik, beleşçilik, vurdumduymazlık sadece.
              Diğer aşağılamaları dikkate almıyorum.
              Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Hayır Trabzon şehrinde oy kullanan %70'lik kesim son duruma göre aktifbank-hükümet-tff üçgenine karşı değil. Bilinçli veya bilinçsiz çok şeyi değiştirmez hata hatadır.

Ama bu durum dayatılan kepazeliği ve yapılan hakareti mazur göstermez.
                En son AhmetG. tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 15:36.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• amasyalıyım,işim gereği de ordu akkuştayım, bir sezonda 3 yada 4 maça ancak gidebiliyorum, ama benimde çorbada tuzum bulunsun diye ts passolig ve forma aldım, küçücük de olsa bi katkı yapamayacaksak niye taraftar olduk ki saksı gibi otursa idik çiçek ekerlerdi hiç olmazsa, o yüzden hiçkimse hiçbişeyin arkasına sığınmasın destek zamanı
                  istanbul saltanatına son en büyük TRABZON

Yorum

• Hakaretleri okuyunca aklıma takılan soruyu unuttum sormayı.

şb maçı için tek kullanımlık passo alınabiliyor mudur? Var mı konu hakkında bilgisi olan?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Gedikli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bırakın artık bir şehri aşağılamaya çalışmayı. Aşağılayan önce kendine baksın. O kadar insanı zan altında bırakmak kimsenin haddine değil.
                      Ha ben söylerim seni mi enterese edecek diyen varsa da, .. yiyen varsa gelsin meydanda söylesin. Klavye başında yazmak kolay.

Kimsenin terbiyesizlik yapma hakkı yok.
                      Halen daha kombine alın o zaman passo bedava diyen bir zihniyet ile yaşamını sürdürmeye çalışan adam, kalkmış Trabzon taraftarına laf ediyor. Sen ilk önce şunu anla millet vereceği 25 liranın derdinde değil, neden maç izlemek için banka müşterisi olmamız lazım diye düşünüyor.
                      Tabi bunu dedikten sonra bile halen anlamayacak kişiler mevcut. E normal karşılıyorum artık, düşünebilmek önemlidir.

Hey Allah'ım ya şikecilerden daha çok bizim içimizde olupta bu armanın özelliğini anlamamış kişilere hıncım var. Adama biz dik duralım diyoruz biz Trabzonsporuz diyoruz, ergen ergen cevaplar veriliyor. 750.000 kişilik şehri küçük görüyor kendi çapında. Klavye başında Kürşad, sokakta kedi olan adamlar bunlar.

Konu başlığı e-bilet, yorumların çoğu şehri aşağılamaya yönelik.
                      Şu zımbırtıyı alan gitsin izlesin maçını, almayana niye hakaret ediliyor hem de haksız oldukları halde (bu kısmı aktifbank, hükümet, tff üçgenini biraz bilenler anlayacaktır).
                      Benim bu konudaki düşüncem ile ilgili şöyle bir şey yazmıştım daha önce abi "Maç izlemek için banka müşterisi olmak zorundamıyız kadar basit mi?" bu konu acaba.
                      İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sistemin eksikliklerini gidermek için passoligi eleştirebiliriz abi, bilet almak için taraftarın çektiği sıkıntıları gündeme getirip daha kullanışlı ve hızlı bir şekilde bilete ulaşmak için baskı kurabiliriz. Ancak bu sistemin havuz sistemi ile hiç bir farkı yok, ha yayın gelirileri hakkını TFF satmış sana pay vermiş, ha TFF organizasyonlarındaki biletleri TFF satmış sana pay vermiş. 15 yıldır Lig Tv yi alıp kimleri zengin etmedik ki kaldı ki Digiturkten alacağımız para Trabzonspor taraftarı Lig Tv abonesi olsada aynı olmasa da aynı. Ancak ben passolig almayıp stada gitmiyorum dersen hem stadın boş kalıyor hemde klübüne yapacağın direkt maddi katkı düşüyor.

Bence Passolig Yönetimine bilete ulaşma ve stada girme sorunlarını çözmesi, sistemini oturtması için baskı kurmalıyız. Biletix diye bir şirket var 12 yıldır Trabzonspor taraftarlarının cebinden milyonları götüren, kestiği her biletten %10 pay alan, internet şubesinden bilet alınca (kendi işimi kendim halletiğim halde) %10'un haricinde hizmet bedeli adı altında her biletten 4TL kesen.

Yani demem o ki, passoligin kurduğu bilet satış ağının Rostov maçında ihityacımıza cevap vermemesini, altyapı eksikliğini sonuna kadar eleştirelim ama ben filancayı şu kadar, falancaya şu kadar para kaptıracak kadar aptal değilim diye protesto edenlerin çoğunu samimi bulmuyorum. Çünkü ben maç biletlerinin satışa çıktığı gün bilet almaya gittiğimde TS Bonus ya da TS World kartın var mı diye sordukları günleride biliyorum. Bu gerekçe bugünün problemi değil ki yıllardır üzerimizden ne paralar kazandılar, futbol spor olmaktan endüstriyel bir alana kaydıkça da bu durum artarak devam edecek. Kendi yayın hakkımı, kendi biletimi kendim satarım deyip sistemini kendin kurabilirsen belki çözüm olur. Bu da "bu düzen, bu düzen diye bahsettiğimiz" sistemin dışında kalmakla mümkün olur.

Yorum

• Arkdaşlar pasolig kartımı internetten sipariş ettim. 2. hafta Trabzonspor paso lig kartımla Beşiktaş - Rize maçına beşiktaş tribününe gideceğim Bakalım beni neler bekliyor.
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• istesekte istemesekte çarkın içindeyiz dünya koca bir köy olmuş üçgenlerden bahseden arkadaşlar üçgen kalmamış bilmem kaç kenar çokgennin içinde herkesle beraberiz bizim farkımız duruşumuz, takımımıza koşulsuz destekle olacaktır, yoksa çocukluğumuzda amerikamı yener sscb mi yener muhabbetinden öteye gitmez yaptıklarımız en azından bu sezon herşeyi bi kenara koyarak sonuna kadar destek verelim takıma (şike unutulmayacak elbette,yapılan haksızlıklarda, gelecek bir şampiyonlukta araya karbon koyup hepsini üst üste alt etme zevkinin para ile karşılığı yok) sevgilerle
                          istanbul saltanatına son en büyük TRABZON

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak se_mah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim bu konudaki düşüncem ile ilgili şöyle bir şey yazmıştım daha önce abi "Maç izlemek için banka müşterisi olmak zorundamıyız kadar basit mi?" bu konu acaba.
                            Eyvallah kardeşim söylediklerin sonuna kadar doğrudur. Bu konuda hassaslaşmamız galiba son 4 senedir bize yaşatılanlar. Ama söylediklerinde haklısın bu düzende kimleri zengin etmedik ki.

Yorum

• Admin soruma yanıt verecekmisiniz,yoksa üzerinden belli bir zaman geçip keyfinizin yerine mi gelmesi gerekiyor üyelere cevap vermeniz için
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

• PASSOLİG Kart vize bedellerinin sadece 7,95 TL’si kartları basan finansal kuruluş tarafından alınırken, geri kalan tutarın tamamı kulüplerimize finansal katkı sağlamak üzere oluşturulan gelir havuzuna aktarılmaktadır. Ayrıca sitede gördüğünüz üzere PASSOLİG Kart sahibi taraftarlara sunulan kampanya ve avantajlar dünyası, vize bedellerinin çok üzerinde bir maddi değer yaratmaktadır.

kaynak:https://www.passolig.com.tr/finansal-katkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim