kimi kepazelik demiş kimi fişleme demiş kimi siyasetten dem vurmuş Allah ıslah etsin sizi fikir versin akıl versin ne diyeyim başka ? passolige karşı olanlar kimler biliyomusunuz ? Trabzonlu gençler farozlular vs taraftar grupları niye karşılar peki ? bedava yada çok ucuz kombine alamayacaklar artık. karaborsa yapamayacaklar adamlar o kadar ucuza alıyorki tek fener maçından verdiği paranın çoğunu karşılıyor ama tabi bide passolig üzerşnden siyaset yapıp hükumete savurmak isteyenlerde var. yav kardeş 25 tl veriyosun 17.5 tl Trabzonspora gidiyor araştır bak eğer o kartı kullanabilirsen kar bile yapabiliyosun. ama hep bir takım insanlar var onlar her zaman muhalefet olurlar. ve hepte muhalefet olarak kalacaklar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E-Bilet (Passolig)
Daraltma
X
-
Ya hala hakaretler. yazmayın bari. Ya bedavacı grup, ya da 25 tl de kacınan biri. Ya akp düsmanı.
Başka sebep yok mu? Az okuyun yazılanları be.
He 25 tl vermekten kacınıyorum hatta bedavacı grupcuyum. Sonra İstanbulda yasamama ragmen gidip her sene 1500 2000 TL kombineye verip en fazla 1 maça gidiyorum. TS clubtan sadece kendime değil kızıma, arkadaşlarımın çocuklarına hediye alır dururum.
Evet 25 TL den kaçıyorum hatta gomunistim, gurupcuyum ondan almıyorum paslig. Az saygılı olup düzgün yazın mesajlarınızı. Kimse alana neden alıyorsunuz demiyor. Siz de almayanlara saygılı olunEn son bariskaratas tarafından düzenlendi; 24.08.2014, 21:53.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Ynt: E-Bilet (Passolig)
Emin ol anlamak istemeyen gene anlamayacak. Takmış millet olayı 25 lira sanan var.İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hala hakaretler. yazmayın bari. Ya bedavacı grup, ya da 25 tl de kacınan biri. Ya akp düsmanı.
Başka sebep yok mu? Az okuyun yazılanları be.
He 25 tl vermekten kacınıyorum hatta bedavacı grupcuyum. Sonra İstanbulda yasamama ragmen gidip her sene 1500 2000 TL kombineye verip en fazla 1 maça gidiyorum. TS clubtan sadece kendime değil kızıma, arkadaşlarımın çocuklarına hediye alır dururum.
Evet 25 TL den kaçıyorum hatta gomunistim, gurupcuyum ondan almıyorum paslig. Az saygılı olup düzgün yazın mesajlarınızı. Kimse alana neden alıyorsunuz demiyor. Siz de almayanlara saygılı olun
Bende artık öyle diyeceğim 25 liram yok o yüzden alamıyorum
Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
sahi bu passo'nun amacı neydi ? hani kartı almayanlara Trabzonspor'lu değil gözü ile bakan arkadaşlar bir izah edebilir mi bu kartın amacı nedir ?
taraftar grupları birleşip şu hedeyi adam akıllı protesto etseydi geri adım atarlardı belki ama nerde ! çalık'ı niye daha fazla zengin ediyoruz ? adam yasal yoldan kredi kartı satıyor. yok paranın şu kadarı kulübe gidiyor v.s hikayesini anlatmayın sakın o verdikleri şeker sadece insanlar kansın diye. rantın dibine vurdular yolunacak kaz gibi görüyor yöneticiler ülke insanını ki o ülke insanını çok güzel kandırıyorlar.
sanırım italya'da yaptılar bunu ama kaldırdılar diye biliyorum daha sonra zira yürümez bu iş bu sene göreceğiz tribünleri boş statlarda oynansın maçlar batsın alayısadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Yıldırım Demirören: "Kamera sistemleri kuruldu. Kötü tezahürat yapanlar bundan sonra direkt stad çıkışında sorguya çekilecek."
küfür felan etmeyin akıllı uslu maçınızı izleyin, çekirdeğinizi çitleyin.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
https://www.passolig.com.tr/uye-ol buradan başvuru yapabilirsinizİlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepasolıgı nerden temın edecegız.ankaradyım ben.alayım katkım olsun trabzona ...TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Ben de kız kardeşimi alıp başakşehir maçına gitmeyi düşünüyordum.Taa ki passolig aklıma gelene kadar.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMasada akşam yemeği yerken abim dedi ki '' Başakşehir maçına gidecek miyiz?'' tabi bunu söylerken bir anlığına passolig olayını unuttu.
Ben passoligi hatırlatınca ve yapacağımız masrafı duyunca masadaki herkesin heyecanı kaçtı. Yazık..
Şimdi bu çocuk yılda bir kere maça ya gidecek ya gitmeyecek.İşin yoksa passolig başvurusu yap .Çıktı mı çıkmadı mı bekle.Maça kadar eline geçecek mi stresi yaşa.Üstüne de ufak da olsa maddi külfet söz konusu.
Şu uygulamayı dahi savunabilen çıkıyor ya ne desek boş.#Dik oyna
Yorum
-
Dostum passolig olayinda galiba ev sahibi kulup, baska hangi kuluplerin passolig karti ile girebilecegini belirtiyomus. O kuluplere ait bi passolig kartin varsa maca bilet alabiliyomussun diye bisey kalmis aklimda.İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMasada akşam yemeği yerken abim dedi ki '' Başakşehir maçına gidecek miyiz?'' tabi bunu söylerken bir anlığına passolig olayını unuttu.
Ben passoligi hatırlatınca ve yapacağımız masrafı duyunca masadaki herkesin heyecanı kaçtı. Yazık..Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Ynt: E-Bilet (Passolig)
TFF logolu kart alırsanız her takımın maçına girebiliyorsunuz. Trabzonspor logolu kart alırsanız Avni Aker dışında sadece ev sahibi takım yönetiminin izin verdiği durumlarda maça girebilirsiniz. Yani Başakşehir maçında adamlar ben kendi taraftarım dışında kimseyi istemiyorum derse Trabzonspor kartlı kimse o stada giremez(deplasman tribünü hariç). Ki yanlış hatırlamıyorsam Başakşehir kulübünden bir yöneticisinin bu sezon tribünümüzü rakip takimlara açmayacağız gibi bi açıklanmasını okumuştum. He gerçekten o gelirden vazgeçerler mi onu bilemem..
Yorum
-
başakşehirin kombineler 100 lira. kombine alana passolig ve formada veriyolardı bi ara. şimdi formayı kaldırmışlarİlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de kız kardeşimi alıp başakşehir maçına gitmeyi düşünüyordum.Taa ki passolig aklıma gelene kadar.
Şimdi bu çocuk yılda bir kere maça ya gidecek ya gitmeyecek.İşin yoksa passolig başvurusu yap .Çıktı mı çıkmadı mı bekle.Maça kadar eline geçecek mi stresi yaşa.Üstüne de ufak da olsa maddi külfet söz konusu.
Şu uygulamayı dahi savunabilen çıkıyor ya ne desek boş.
bizde neredeyse kombine fiyatına maça gireriz artık
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum