İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Yukarıda defalarca yazdım ama uzun uzun yazıları görünce kimse okumuyor herhalde kısa içi boş sloganlar yazaydım hemen gaza gelirdik. Ama yine yazacağım.
Sadece "Aktifbank'ın müşterisi olup onları zengin mi edeceğim?" penceresinden bakan arkadaşları hiç samimi bulmuyorum. Daha öncede yazdım, 12 yıldır biletlerimizi Trabzonsporun mu sattığını zannediyordunuz. Biletix denen bir kurumun aldığımız biletlerden kaç lira kazandığınından haberimiz var mı? Çok zor değil gerçekten Trabzonspor sevdalısıysan eğer daha önce gittiğin çok özel maçların biletlerinden birkaç tanesini saklıyorsundur herhalde. Bi bak derim ödediğin bilet ücretinin ne kadarı biletixe gidiyor diye. Ben ha Aktifbank ha Biletix hatta bütün bankalar için diyorum al birini vur ötekine. Ama bu uygulamada o kadar çok eleştirecek şey varken sadece Rostov maç günü olanlar bile bir destan olurken sen sadece "Aktifbankı zengin mi edecem" "Bizim hala neden passolig almadığımız anlamadınız mı?" Bize 25TL lik adam muamelesi yapanları kınıyorum." gibi söylemlerle eleştirmeye çalışırsan işte bu samimi olmaz. O zaman Digitürkü de, TS Bonusuda, TS World Kartıda borsaya giriş aşamasında tek yetkili banka olan yıllardır çalıştığımız Denizbankıda protesto edecektin ki tam olsun.
Ben aldım, almayanlarında haklı gerekçeleri vardır mutlaka ama bu gerekçe falanca, filancayı zengin etmeyeceğimse buna

Sizin mantığınıza göre en temizi ne biliyor musunuz?
Kıralım kapılardaki bütün bilet okuyucu sistemleri, gidelim şuracıkta Trabzonda Kunduracılarda Sakarya Matbaa var bastıralım orada bilet koçanlarını gişe mişe ile uğraşmayız bilen bilir 25-30 yıl öncesi gibi, her kapının başına bi koçan, keseriz koçanı parayıda elden alırız abi en temizi.
-Sakarya Matbaa mı?
-Yok canım o kadar da değil kimse ile ilişkileri yoktur tanırım ocu, şucu, bucu paralelci...
-Hııı var mıdır acaba beni de şüpheye düşürdünüz bak?

Yorum