Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sahi bu passo'nun amacı neydi ? hani kartı almayanlara Trabzonspor'lu değil gözü ile bakan arkadaşlar bir izah edebilir mi bu kartın amacı nedir ?

taraftar grupları birleşip şu hedeyi adam akıllı protesto etseydi geri adım atarlardı belki ama nerde ! çalık'ı niye daha fazla zengin ediyoruz ? adam yasal yoldan kredi kartı satıyor. yok paranın şu kadarı kulübe gidiyor v.s hikayesini anlatmayın sakın o verdikleri şeker sadece insanlar kansın diye. rantın dibine vurdular yolunacak kaz gibi görüyor yöneticiler ülke insanını ki o ülke insanını çok güzel kandırıyorlar.

sanırım italya'da yaptılar bunu ama kaldırdılar diye biliyorum daha sonra zira yürümez bu iş bu sene göreceğiz tribünleri boş statlarda oynansın maçlar batsın alayı
    İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Millet hala olayı 25 tl sanıyo ya ben ona yanıyorum .

Hiç bilmediğimiz adını duymadığımız bir bankanın zorla müşterisi olduk bunun ne zaman farkına varacağız acaba ?

Yukarıda defalarca yazdım ama uzun uzun yazıları görünce kimse okumuyor herhalde kısa içi boş sloganlar yazaydım hemen gaza gelirdik. Ama yine yazacağım.

Sadece "Aktifbank'ın müşterisi olup onları zengin mi edeceğim?" penceresinden bakan arkadaşları hiç samimi bulmuyorum. Daha öncede yazdım, 12 yıldır biletlerimizi Trabzonsporun mu sattığını zannediyordunuz. Biletix denen bir kurumun aldığımız biletlerden kaç lira kazandığınından haberimiz var mı? Çok zor değil gerçekten Trabzonspor sevdalısıysan eğer daha önce gittiğin çok özel maçların biletlerinden birkaç tanesini saklıyorsundur herhalde. Bi bak derim ödediğin bilet ücretinin ne kadarı biletixe gidiyor diye. Ben ha Aktifbank ha Biletix hatta bütün bankalar için diyorum al birini vur ötekine. Ama bu uygulamada o kadar çok eleştirecek şey varken sadece Rostov maç günü olanlar bile bir destan olurken sen sadece "Aktifbankı zengin mi edecem" "Bizim hala neden passolig almadığımız anlamadınız mı?" Bize 25TL lik adam muamelesi yapanları kınıyorum." gibi söylemlerle eleştirmeye çalışırsan işte bu samimi olmaz. O zaman Digitürkü de, TS Bonusuda, TS World Kartıda borsaya giriş aşamasında tek yetkili banka olan yıllardır çalıştığımız Denizbankıda protesto edecektin ki tam olsun.

Ben aldım, almayanlarında haklı gerekçeleri vardır mutlaka ama bu gerekçe falanca, filancayı zengin etmeyeceğimse buna

Sizin mantığınıza göre en temizi ne biliyor musunuz?

Kıralım kapılardaki bütün bilet okuyucu sistemleri, gidelim şuracıkta Trabzonda Kunduracılarda Sakarya Matbaa var bastıralım orada bilet koçanlarını gişe mişe ile uğraşmayız bilen bilir 25-30 yıl öncesi gibi, her kapının başına bi koçan, keseriz koçanı parayıda elden alırız abi en temizi.

-Sakarya Matbaa mı?

-Yok canım o kadar da değil kimse ile ilişkileri yoktur tanırım ocu, şucu, bucu paralelci...

-Hııı var mıdır acaba beni de şüpheye düşürdünüz bak?
    En son se_mah tarafından düzenlendi; 25.08.2014, 15:24.

Yorum

• Yalnız bu banka kartı formatındaki passolig kartı ile bahsi geçen bankaya büyük bir avantaj sağlandığı da bir gerçektir....

bonus kart , maksimum kart gibi kartların müşteri sayılarıyla birlikte bankaların çok önemli rantlar elde ettiği herkesin malumudur...

Passoligde milyonlarca liralık para alışverişine aracılık edecek komisyon kazanacak hemde bankanın marka değerini de yükseltecektir. düşünsenize 3 milyon passokart satıldı diyelim. banka otomatikmen marka değeri kazanacak bu yolla...

yani ihalesiz verildiğini düşünüyorummilyonlarca lira altın tepside sunuldu denilebilir..... şöyle söyliyeyim bundan 4-5 yıl önce bir banka 3 milyon müşterili sistemini başka bir bankaya 75 milyon dolara sattı.....

belki 75 milyon dolar iş bankası için ya da ziraat için para değil ama aktif bankası için çok büyük bir paradır....

ayrıca kartın verildiği sistmide birileri kurdu. bu sistem için ihale yapıldı mı kartları hangi firma baskıyor gibi pek çok cevapsız soruda aklımı kurcalayıp duruyor doğrusu....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• anlaşılan burda bazıları anlamak için değil cevap vermek için mesajlarımızı okuyor.
        ya sabır diyorum.
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• bu konuda tekbir şey söyliycem bu sezon taraftarımızın forma ve kombine almamak gibi bir lüksüyok özellikle trabzondaki taraftarlarımızın yönetime hocaya futbolcuya sallamak kolay önce sen neyaptın onu söyle ben ligtv ve forma alıyorum kombine alamam maçlara kocaeliden gelmem enazdaın benim gelmem münkün değil kimse bence bazı bahenelerin altına sığınmasın eleştirmek yetmez taşın altına elimizi koyalım hiç değilse bu sezon birlik olalım tam destek olalım

Yorum

• Passolig'den ziyade ''KOMBİNE'' almak gerek!!!

2000 Kombine satmış Trabzonspor! Yazı ile de rakamla da ''İKİBİN, 2000''

Şaka gibi!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Passolig'den ziyade ''KOMBİNE'' almak gerek!!!

2000 Kombine satmış Trabzonspor! Yazı ile de rakamla da ''İKİBİN, 2000''

Şaka gibi!!!
              Ayın altısından beri passokartımı bekliyorum hala gelecek. Geldiği anda kombinemi de alacağım inşallah.

Kombine sayısı düşük gözükebilir ancak eminim benim gibi passolig kartı eline ulaşmayıp da kombine alamayan birçok taraftar vardır. Sistem ne yazık ki çok ağır.
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor logolu passolij kartın ile tüm maçlara bilet alabiliyorsun diye biliyorum...

Kart alırken de taraftar olarak Trabzonspor u seçin ki kulübe de para gitsin.

Bu bilgiyi teyit edebilecek biri var mi acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayın altısından beri passokartımı bekliyorum hala gelecek. Geldiği anda kombinemi de alacağım inşallah.

Kombine sayısı düşük gözükebilir ancak eminim benim gibi passolig kartı eline ulaşmayıp da kombine alamayan birçok taraftar vardır. Sistem ne yazık ki çok ağır.
                  Kombine almak için passolig kartının gelmesine gerek yok.Passolig kartına başvuru yapmış olmanız yeterli.
                  “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                  Sizler var ya .....

Yorum

• arkadaşlar şimdi ben ibb maçına gitmek için passolig alacağım..ailem içinde ayrı ayrı passolig almam gerekirmi..yoksa benim passolig kartım ile onlara bilet alıp maça girebilirmiyiz...

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar şimdi ben ibb maçına gitmek için passolig alacağım..ailem içinde ayrı ayrı passolig almam gerekirmi..yoksa benim passolig kartım ile onlara bilet alıp maça girebilirmiyiz...
                      6 yaşından büyük herkes için ayrı ayrı passolig kartı gerekiyor.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

Ancak bu kadar kötü ve aşağılayıcı reklam çekilebilirdi. Gerçi karakterlerine uygun birşeyi yapmışlar.
                        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• gerekli cezalari bekliyoruz bu olaylardan sonra. tabi yerse. avni aker'de mac iptal edilirdi

Yorum

Bakalım sistemimiz çalışıyor mu? Kim hangi cezayı alacak?
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakalım sistemimiz çalışıyor mu? Kim hangi cezayı alacak?
                              kesin sistemde hata oldugundan ceza uygulayamazlar

Yorum

• Bu maçta pasolig var mıydı?
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim