girebiliyorsun ancak misal fener rize maçı var. rizeyi desteklemek istiyosun. fener trabzonspor taraftarı girmesin demişse giremiyosun bildiğim kadarıyla.
Ney şiddet bitecekti. Ne diyordu bunu çıkaranlar.
Ben temenni ediyorum ki inşallah 2. hafta tribunler dolmaz. Yoksa o maç bitmez ve en az 3 haftamız yanar.
şb futbolcuları tamamen provokatör, başka bildikleri birşey yok.
Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Bu maçta passolig yoktu...Yalnız bu akşamki rezaletten sonra federasyon passolig konusunda kesinlikle geri adım atmaz,bu konuda kimse ümitlenmesin ve herkes passoligini alıp takımına sahip çıksın...
Dün gece gördük ki, istediğin kadar kamera koy, izle, cezalandır, e-bile çıkart, eee
Sonuç ne, yine şiddet, yine şiddet
EN BAŞTA ADALETİ SAĞLAYACAKSINIZ.
BÜYÜK TAKIMLARI KAYIRMAYACAKSINIZ.
BUNU YAPIN, ADALET SAĞLANIR.
SİZE DE GEREK KALMAZ TÜPÇÜ EFENDİ
Size yüzde yüz katiliyorum, birde ekleme yapayim; bizde cogu seylerde oldugu gibi
mac izleme kültürü yok. Kazanmak icin her sey mubah sayiliyor.
Yayinci kurulusundan tutunda gazetelerine kadar günler öncesinden kiskirtici yayinlar
yapilmak süretiyle kazanc elde edilmeye calisiliyor. Bizde siyasetinden spora, sporda
müzige herkesin karsinsina birileri cikartilir, Tayyipin karsisina Kilictaroglu, Türkan Sorayin
karsisina mesela Fatma Giriki, fb nin karsisina gs gibilerini cikarip kaos ortami yaratarak
o ortamdan yararlanmak, halkimiz buna müsait oldugu icin birileride bunu kullanmaya devam edecek.
Egitim seviyesi normal olan ülkelerde bu gibi seylere pek rastlanmaz, yani insanlar kendilerini
bizde oldugu gibi kullandirtmazlar, mesela kurtlar vadisi dizisinde rol icabi ölen birisi icin kimse
yürüyüs veya buna benzer bir sey yapmaz.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Dün passolig gişelerinin önünden bir kaç kez geçtim...
bir kaç kişi dışında kiöse passolig almıyor....
fenerbahçe maçından önce yine izdiham olucak anlaşılan....
ozaman o izdiham da olanların ağlamaya hakkı yok???
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Bu ülkede sokak köpeklerine benzetilmek en büyük kiskirticilikdir, volkan demirelin mutlaka
cezalandirilmasi gerekir, bunu e-biletle falan önleyemezsiniz, emre ve volkan gibi assagilik
insanlri toplumun disinda tutmak lazim, cünkü bunlar toplumu zehirleyen yaratiklar katagorisine
giriyorlar.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Dün passolig gişelerinin önünden bir kaç kez geçtim...
bir kaç kişi dışında kiöse passolig almıyor....
her şeyi son güne bırakmak alışkanlığını bir türlü bırakmadık...
fenerbahçe maçından önce yine izdiham olucak anlaşılan....
gitmesinler zaten. bari şikecilere böyle tepki verelim.
hele kale arkalarını kapatsın yönetim. tahrik edip olay çıkartmaya çalışacak şikeciler. dün akşam gördük yaptıklarını. 2 şikeci bile birbirine yapıyor bize alasını yaparlar.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Bu ülkede sokak köpeklerine benzetilmek en büyük kiskirticilikdir, volkan demirelin mutlaka
cezalandirilmasi gerekir, bunu e-biletle falan önleyemezsiniz, emre ve volkan gibi assagilik
insanlri toplumun disinda tutmak lazim, cünkü bunlar toplumu zehirleyen yaratiklar katagorisine
giriyorlar.
AĞZINIZA, FİKRİNİZE SAĞLIK
Aynı Kuduz köpekler gibi bu iki saldırgan futbolcu
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
giriyorlar.
Trabzonspor'a stadda canlı yayında mikrofonu eline alıp koy... mu dedi. Futboldan men cezası alması gerekirdi. Kınayan bile olmadı. Bizim bir işe yaramayan yazarlar, eksi futbolcular, yöneticiler vs bile. siz neyden bahsediyorsunuz
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum