Dun gece itibariyle icine girdigim bu sistem gordugum en sacma, en gereksiz ve en kullanissiz online sistemlerden biri.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E-Bilet (Passolig)
Daraltma
X
-
Sanırım bende yenik düşeceğim.. Açıkcası bir yanım boşver al gitsin diyorİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yazık ki uzun süreli direnişim dün akşam itibariyle sonlanmak zorunda kaldı. Bitik ve yenik hissediyorum...Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombinelerin satışa başlamasından sonra bu sayı artacaktır.... Buna eminim lakin ben bir an önce 100 bin rakamının geçilmesini istiyorum.....
Sonra Facebookta 937 bin küsür takipçimiz var... Bu rakam bir önce 1 milyonu devirmeli.....
Twitterda da da 1 milyon rakamını bir önce geçmeliyiz.....
Bu konudaki ısrarımın nedeni marka değerimizin atmasıyla ilgilidir....
not : bahse konu bedel 30 tl oldu....
Keşke herkes sizin kadar benim kadar duyarlı olabilse...
Facebook'ta davetiye gönderdiğim 200 Trabzonsporlu hala davete cevap vermedi.
En sonunda mesaj atacağım hepsine teker teker.
Trabzonspor'un resmi hesabını beğenmeyenleri inanın anlamıyorum.
Bunun adı ister uyuşukluk olsun isterse başka bir şey ama anlamıyorum.
Hala 1 Milyon barajı ile uğraşıyoruz. Passolig sayılarımız yerlerde...
Takımın potansiyelini bilmesen hiç çırpınmayacağım.
Ama bu duyarsızlık beni kahrediyor artık...
Pek çok kişiyi değnekle dürtmek zorunda kalıyoruz.
Maalesef...
Yorum
-
350 TL Kale Arkası Kombine Bileti...
%30 Öğrenci İndirimi = -105 TL
Yeni Sezon Forması İndirimi = -150 TL
Yorum
-
Yıllık e bilet ücreti 29 Lira, yani standart ön ödemeli pasolig alsak 29 lira vercez ve 1 yılı dolunca yine aynısı
O zaman pasolig kredi kartıylan ön ödemeli pasoligin maliyet olarak hic farkı olmuyor,
yani ön ödemeli alacağıma kredi kartı olanı alsam aynı
yanlış mı çözümleme yapıyorum arkadaşlar???
Yorum
-
Beyler ben pasolig başvurusunu yeni yaptım ve daha elime geçmedi ama internet üzerinden yarınki maçı satın aldım. Bİletinizi kimliğinizle stat gişesinden alabilirsiniz diye yazıyor sitede.
1-Başka bi yerden alma imkanım yokmu bileti
2-Eğer öyleyse hiç pasoligi olmayanlarla aynı sırayamı giricem, ayrı bi gişesi varmıdır
Yorum
-
Evet kartın gelene kadar staddan 1 maçlık geçici bilet alabiliyorsunİlk olarak orti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ben pasolig başvurusunu yeni yaptım ve daha elime geçmedi ama internet üzerinden yarınki maçı satın aldım. Bİletinizi kimliğinizle stat gişesinden alabilirsiniz diye yazıyor sitede.
1-Başka bi yerden alma imkanım yokmu bileti
2-Eğer öyleyse hiç pasoligi olmayanlarla aynı sırayamı giricem, ayrı bi gişesi varmıdır2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
2011 sezonundan sonra maça gitmedim, özetler dışında izlediğim maç sayısı toplamda 10 u geçmez. Ama bu sene takımıma destek vermek adına bende eleştirdiğim sisteme dahil oldum. Hatta kombine alıp, köyümde alım gücü olmayan birilerinin gitmesini sağlayacağım.Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bu sene aldım ilk defa, arkadaşlarımdan da baya alan var, sanırım 100bini geçmiştir artık.1)

Fenerbahçe
410.674 2)

Galatasaray
384.841 3)

Beşiktaş
346.641 4)

Atiker Konyaspor
106.648 5)

Trabzonspor
95.370 6)

Bursaspor
72.227
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
cok guzel aciklayici reklam yardimi . BMN ailesinin de bu ve benzeri tanitici reklamlar yapmasi gerektigini dusunuyorum .İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle350 TL Kale Arkası Kombine Bileti...
%30 Öğrenci İndirimi = -105 TL
Yorum
-
1)

Şikebahçe
410.674
2)

Galatasaray
384.841
3)

Beşiktaş
346.641
4)

Atiker Konyaspor
106.648
5)

Trabzonspor
95.370
6)

Bursaspor
72.227
7)

Antalyaspor
53.020
En son Burçak tarafından düzenlendi; 18.08.2016, 12:51.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum