Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un başarısı ile orantılı kart sayısı milli maç arasının verildiği ve başarısız sonuçlar aldığımız bu günlerde durağan bir dönem geçiriyoruz sanırım bu haftadan sonra hızla yükselecektir inşallah.

Yorum

• kimlik ve adres istediler, tribünde insan kalmadi.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'un başarısı ile orantılı kart sayısı milli maç arasının verildiği ve başarısız sonuçlar aldığımız bu günlerde durağan bir dönem geçiriyoruz sanırım bu haftadan sonra hızla yükselecektir inşallah.
        Sportif başarı odaklı gideceksek işimiz var demek ki.

Protesto edip almayanları anlarım, hiçbir zaman da almayabilirler.

Lakin, takım kötü giderken almayıp 2 maç ard arda maç kazanınca alacakları anlayamayacağım.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Futboldan başka hangi spor dalı seyircisine baba adı sormak var?...

Elektronik tedbirin yemek tuzu, stadlara fazla kaçtı!...

Lokantaların, yemek masalarından tuzlukların kaldırıldığına toplu karar verildiği bu devirde.

Futbol, harakiri yapmıyor mu!?... kendi canavarını besledikten sonra?.

"bozuk para"yı kim îcad etti... bilmeyen var mı?...

Özkan Sümer'in seyirci tel örgülerini bir anda ve tamâmını kaldırma karârına karşılık yazdığım yazıyı hatırlatıyorlar bana...

Ya maraton'un çatısını kaldırma kararı... hepsi gülünç duruma düşmediler mi?...

kadiryeter Kadir Yeter.
          16.10.2014

tp://forum.bordomavi.net/

Yorum

• bugün tele 2 mesaj geldi ilki aralarında benim passlolig kartımın olduğu kartlar dağıtıma başlanmıi 2. mesaj passlolig kartım stad gişesine teslim edilmiş. hiç bu kadar gülmemiştim ahahahah ben başvuru yapalı 2 ay oldu şaka yapımyorum mesajlar hala telde maçlara tek girişlik kartlar vs giriyodum yav 2ay borumu savunmayın şu passoligi zamansız yapıldı umarım kalkar
            Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• dünya derbisi macinda 38000 kisi vardi 52000 kisilik stadda.
              bu passoligin uygulamasi kaldirilmalidir. milletin cebini soymaktan baska bisey degil

Yorum

• rantınız batsın!
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                A Love..Lİke No Other

Yorum

• arkadaşlar 10.hafta gs-trabzonspor maçı var.malum misafir tribün kapalı olacak.trabzonspor logolu passolig ile gs tribününe bilet alabilir miyim ?bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar 10.hafta gs-trabzonspor maçı var.malum misafir tribün kapalı olacak.trabzonspor logolu passolig ile gs tribününe bilet alabilir miyim ?bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
                    Alamazsın maalesef

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alamazsın maalesef
                      deme ya galatasaray biletler tükenmezse buna izin vermez mi ? olmadı son çare gs passoligi çıkaracağız...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------

Yorum

• ,passolig mevzusuna cok gereksiz kitlendik bence..

Gördüğüm kadarıyla 2 mevzudan kitlenilmiş..

1- FİŞLENİYORUZ..

her türlü fişlenmişiz bu teknolojik zamanda rahat olmak lazım bence

2- BU KARTLAR KİMİN ?

Konu bu muhabbete gelirse

)

ozaman markete girmememiz ve tanıdığımız bircok ünlü markaları tüketmememiz lazım hakikaten

bazı arkadaşlar (ki saygı duyarım) bu düşünce ile 20-25 lira vermiyor bu taraftan, ancak öbür taraftan her gün markete girdiğinde birkaç kez ingiliz , amerikan veya yurtiçi görüşüne göre vs..her neyse..onlarca passo alıyor farkında olmadan

bumudur ?
                        bence gerek yok..
                        Klube bir faydası varsa ki var olduğu söyleniyor parasınıda pesin almısız ..o zaman herkes alır olur biter...

Özelliklede bedavacılara engel olacaksa dahada süper olur..Varsın seyirci biraz daha az gelsin ama kendi fikri olsun..
                        şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rantınız batsın!

UTANÇ FİLESİ!... FUTBOL TÂRİHİNE AĞ ÖRDÜLER.

Bu fotoğrafı kesin- saklayın!.

(Konu fotoğrafının bir başka belgesi)

Bu sözümü unutmayın...

kadiryeter

Yorum

• Şampiyon oldugumuz yil bile tirubunler dolmuyordu.
                            Taraftar yoklugu tek basina sike olaylari ve passoligin sonucu degil.
                            Şike insanlarin inancini ve hevesini ortadan kaldirdi.
                            Passolig te insanlara gereksiz burokratik bir is olmasi,extra maliyet getirmesi ve azimsanmayacak sayida taraftarimizin (kirsal kesim),tembellik ve beceriksizliginden alamamasi nedeniyle sayiyi iyice dusurdu.
                            Son olarak issizlik trabzonda had safhada,bilet parasini gercekten temin edemeyecek genclerin sayisi oldukca fazla,ve taraftar potansiyeli olan genc nufus sehirden kaciyor.
                            Hepsi bir araya gelince stad bos kaliyor.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              deme ya galatasaray biletler tükenmezse buna izin vermez mi ? olmadı son çare gs passoligi çıkaracağız...
                              ts var zaten peki ts olduğu halde gs çıkarabilirmisin..yani iki takımın kartını ???
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ts var zaten peki ts olduğu halde gs çıkarabilirmisin..yani iki takımın kartını ???
                                ben çıkarabiliyoruz diye biliyorum.
                                -------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim