Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bence seneye revize edip yeniden çıkartırlar. Bu arada bayanlar o stadı full doldurur umarım.

Yorum

Bu haftaki maçları etkilemez..

Yorum

İptali konusunda ilk adım atılsa bile karşı taraf bozulmaması adına hamle yapacaktır.

Bekleyip göreceğiz.

Yorum

tayibin yandaş bankaları zengin olamayacakmı yani...

Yorum

Ana sayfamizdan mahkeme kararini tanimiyoruz diye haber gecerse sasirmam!
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Yanlış olan e-biletin 25 TL gibi ucuz bir fiyattan satılması. En az 200-250 TL olmalıydı. Şimdi yine aptalca olaylar,kavgalar,küfürler ve gereksiz gerginlikler.

Gerçi ben deşarj olmak için maçlara gidiyorum,orada rahatlıyorum,onun için küfür atıyorum denilen bir ülkede e-biletin tutmayacağı belli. Umarım bu uygulamadan vazgeçilmez.

Yorum

Tff Tüketici heyetinin passolig için verdiği durdurma kararına istinaden hukuki sorumluluğu gereği gerekeni yapacakmış.Lan pislikler adama sormazlarmi Yargitayin bile onadigi castan uefadan tasdikli şike davası için hukuki sorumluluğunuz yokmu!!!
                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

bu passokartlar avrupa ligi maclari icindemi gecerli?
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

passolig iptal edilmedimi,,,neden dün taraftar yoktu
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Bu passolig olayın nedir haberi olan var mı? Ben yurtdışından gelen misafirimi bir defa maça götürmek istesem şimdi 25 tl verip ona kart mı çıkarttırmam gerekiyor önceden böyle saçma şey olur mu ya? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

aynen öyle sanırım

İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu passolig olayın nedir haberi olan var mı? Ben yurtdışından gelen misafirimi bir defa maça götürmek istesem şimdi 25 tl verip ona kart mı çıkarttırmam gerekiyor önceden böyle saçma şey olur mu ya? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
                        bende varda ne oldki kullANMAYa korkuyorum,passolig aslında arkadaşlar kredi kartı,bunu anladım ,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

Ynt: E-Bilet (Passolig) İptal!

İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet, aynen öyle yapacaksınız. Bu kart olmadan maça girilemiyor ve bu kartlar kişiye özel.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

Ben de başlık güncellenince yeni bir gelişme oldu sandım.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Ynt: E-Bilet (Passolig) İptal!

Yaa..
                              İptal tabi...

Yorum

başlıkkta iptal yazıyor . rsmi, sitede alın diyor. nedir doğrusu bu işin. iptal değilse başlığı bir müslüman düzenlesin de karışıklık olmasın
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim