Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da bir karta 20 lira vermek ne zormuş.
    Hiçbir şey anlamamışsn sen.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Benim passolig kartim basım aşamasinda şu an napiyim arkadaş sonucta maca gidecegim....bakiye doldurucam acaba mac bileti ne kadar olur?

Yorum

• Kulübe bu konuda bir taarruz yapılırsa belki uygulamadan kalkar.
        Cezasını öder kulüp.
        Böyle konuşmakla elimize bir şey geçmiyor.

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kulübe bu konuda bir taarruz yapılırsa belki uygulamadan kalkar.
          Cezasını öder kulüp.
          Böyle konuşmakla elimize bir şey geçmiyor.
          Kulüp bu kartı çıkartanlardan daha çok savunuyor bu sistemi. Sürekli reklamını yapıp tavsiye ediyor. Hatta dün kurumsal iletişim direktörü Gökhan Dinç Avrupa maçında bu kartın uygulanmasıyla ilgili yasalar böyle gerektiriyor deyip yalan konuşuyor. Kuralı göster diyoruz, ona cevap yok. Kulüp bu olayı fazlasıyla sahiplenmiş durumda. O yüzden kolay kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            meseleyi yanlış anlamışsın ozaman...
            Anlıyacağım şekilde anlatırsan sevinirim.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Anlıyacağım şekilde anlatırsan sevinirim.
              aynı sayfada Erdinç Barutçu ya anlattım hocam....
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• sırf şikebahçe maçı için passolig başvurdum internetten 1 hafta oldu hala basım aşamasında... haftaa p.tesi yola çıkıcam yetişecekmi bakalım...
                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• bari şikecilerle olan maçta uygulanmasın verelim cezası neyse boş tribünlere oynamak 200 bin tl den daha çok koyar
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• fenerliler 8 Lira karşılığında "sadece maç kartı" olarak alma konusunda anlaşmaya varmış.
                    Yazıklar olsun bizim kulübe.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fenerliler 8 Lira karşılığında "sadece maç kartı" olarak alma konusunda anlaşmaya varmış.
                      Yazıklar olsun bizim kulübe.
                      fenerin olayı biraz farklı ama bildiğim kadarıyla.
                      kendi taraftar kartları ile alakalı bir sorun var. bankalar ile vs sözleşmeler varmış.

Bir anda Geçiş yapılmıyormuş galiba...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Arkdaslat istanbulda nerde satiliyor bu kart? Netten biraz zor geliyormus gidip alicam...
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Ben şuan Gümüşhanedeyim, maç günü Trabzona gidecem ve passolig almaya çalışacam.
                          Ama bunu nerde ve nasıl yapacagımı bilmiyorum.
                          Biri bana yardımcı olabilirmi?
                          Ayda yılda bir maça gidecem onunda içine etmesinler.

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben şuan Gümüşhanedeyim, maç günü Trabzona gidecem ve passolig almaya çalışacam.
                            Kardesim bende hayatimda ilk defa gelexeme carsamba gunu Fransadan Trabzonda Ziyabey tesisinde diyolar alabiliyormusuz sozde insallah girebiliriz yoksa buyuk husran olacak

Yorum

• UEFA ligi maçlarında passolig şart değil diye okumuştum.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben şuan Gümüşhanedeyim, maç günü Trabzona gidecem ve passolig almaya çalışacam.
                                Avrupa Ligi maçı için pasolige gerek yok diye biliyorum, sadece Rostov maçına gideceksen boş yere alma pasolig...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim