Kulübe bu konuda bir taarruz yapılırsa belki uygulamadan kalkar.
Cezasını öder kulüp.
Böyle konuşmakla elimize bir şey geçmiyor.
Kulüp bu kartı çıkartanlardan daha çok savunuyor bu sistemi. Sürekli reklamını yapıp tavsiye ediyor. Hatta dün kurumsal iletişim direktörü Gökhan Dinç Avrupa maçında bu kartın uygulanmasıyla ilgili yasalar böyle gerektiriyor deyip yalan konuşuyor. Kuralı göster diyoruz, ona cevap yok. Kulüp bu olayı fazlasıyla sahiplenmiş durumda. O yüzden kolay kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
fenerliler 8 Lira karşılığında "sadece maç kartı" olarak alma konusunda anlaşmaya varmış.
Yazıklar olsun bizim kulübe.
fenerin olayı biraz farklı ama bildiğim kadarıyla.
kendi taraftar kartları ile alakalı bir sorun var. bankalar ile vs sözleşmeler varmış.
Bir anda Geçiş yapılmıyormuş galiba...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Ben şuan Gümüşhanedeyim, maç günü Trabzona gidecem ve passolig almaya çalışacam.
Ama bunu nerde ve nasıl yapacagımı bilmiyorum.
Biri bana yardımcı olabilirmi?
Ayda yılda bir maça gidecem onunda içine etmesinler.
Ben şuan Gümüşhanedeyim, maç günü Trabzona gidecem ve passolig almaya çalışacam.
Kardesim bende hayatimda ilk defa gelexeme carsamba gunu Fransadan Trabzonda Ziyabey tesisinde diyolar alabiliyormusuz sozde insallah girebiliriz yoksa buyuk husran olacak
Avrupa Ligi maçı için pasolige gerek yok diye biliyorum, sadece Rostov maçına gideceksen boş yere alma pasolig...
Yorum