Şiddetin önlenmesi amacıyla yola çıkıp bir bankaya müşteri edilen milyonlarca taraftar...
Stadyumda bir tribünde yüz kişi küfredince, küfretmeyenlere de ceza veren müthiş adil bir sistem! Satışa sunulduğu gibi bir dakikada tükenen binlerce bilet...
Bu kartı çıkarmadım. Takımımı yıllardır stadyumda seyretmedim (Passo yok diye Cagliari hazırlık maçında Olimpiyat'a gitmiştim).
Zeminler leş, tribünler boş, yayıncının kamera sayısı Avrupa'dakilerin üçte biri, maçlar aynı saatte... Organizasyon komple berbat. Bilet de öyle.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Şiddetin önlenmesi amacıyla yola çıkıp bir bankaya müşteri edilen milyonlarca taraftar...
Stadyumda bir tribünde yüz kişi küfredince, küfretmeyenlere de ceza veren müthiş adil bir sistem! Satışa sunulduğu gibi bir dakikada tükenen binlerce bilet...
Bu kartı çıkarmadım. Takımımı yıllardır stadyumda seyretmedim (Passo yok diye Cagliari hazırlık maçında Olimpiyat'a gitmiştim).
Zeminler leş, tribünler boş, yayıncının kamera sayısı Avrupa'dakilerin üçte biri, maçlar aynı saatte... Organizasyon komple berbat. Bilet de öyle.
Passolige başından beri sıcak bakmadım.
Oğuz Bey kardeşim, yazdıkların o kadar doğru ki, alkışlarım seni tüm samimiyetimle
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Bu ucube sistemin sadece milletin cebindeki parayı toplamak olduğunu her defasında yaşayarak görüyoruz.
Hatırlatalım. İlk kurulduğunda kameralar yanlış yapanı tespit edecek kişisel cezalar verilecek denmişti.
Ama dün açıklanan
PFDK Kararları - 25.09.2025
6- TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 20.09.2025 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan RENT GO KUZEY KALE ARKASI ÜST TRİBÜN KUZEY ÜST D, A2, TRABZONSPOR FAN TOKEN DOĞU ALT TRİBÜN DOĞU ALT J, I, GÜNEY KALE ARKASI ÜST TRİBÜN GÜNEY ÜST D bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, deniyor..
Güney tribununden de sadece D bloğa ceza verilmiş.
Maçta sadece yerimde oturmuş maçımı izlemişim. Ne yaptım da ceza aldım bunu birileri açıklamalı.
Buna nasıl nereye itiraz edilir fikri olan var mı.
En son Burçak tarafından düzenlendi; 26.09.2025, 12:49.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Bu ucube sistemin sadece milletin cebindeki parayı toplamak olduğunu her defasında yaşayarak görüyoruz.
Hatırlatalım. İlk kurulduğunda kameralar yanlış yapanı tespit edecek kişisel cezalar verilecek denmişti.
Ama dün açıklanan
6- TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 20.09.2025 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan RENT GO KUZEY KALE ARKASI ÜST TRİBÜN KUZEY ÜST D, A2, TRABZONSPOR FAN TOKEN DOĞU ALT TRİBÜN DOĞU ALT J, I, GÜNEY KALE ARKASI ÜST TRİBÜN GÜNEY ÜST D bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, deniyor..
Maçta sadece yerimde oturmuş maçımı izlemişim. Ne yaptım da ceza aldım bunu birileri açıklamalı.
Futbol sadece futbol değildir. Futbol taraftarları, dünyanın her yerinde halkı sömüren ve sistematik olarak köleleştiren organize yapıların en çok korktukları STK'ların başında gelir. Bu yüzden onları da bu şekilde kontrol altında tutuyorlar. Dünyada futbolun son 20 yıl içinde geriye gidişinin altında yatan en önemli sebeplerden biridir bu.
Yaşı yeten hatırlar, futbol taraftarları, tribünlerde aynı zamanda toplumda rahatsızlık uyandıran mevzuları da eğlenceli bir şekilde dile getirebiliyordu, örtbas edilen şeyleri haykırabiliyordu. Şimdi sadece toplumun orta-üst segmenti maçları izlemeye gidiyorlar. Bu kitleden bir takımı desteklemesini, takımı ateşlemesini bekleyemezsiniz! Zaten çoğu da sonradan zenginleşen sonradan görme tipler!
Çekirdeğini yer kabuklarını sağa sola atar, sigarasını içer izmaritini ulu orta atar. Taraftar grupları diye kurdurulan ama aslında sadece çıkar birlikteliği olan yapıların başına aynı siyasi görüşün mafyavari tiplerinin gelmesi herhalde tesadüfle açıklanamaz!
Bize gelirsek, Avni Aker cehenneminin nasıl paparapark cennetine dönüştüğüne bu perspektifden bakabiliriz.
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Ama dün açıklanan
Geçmiş olsun abi. Bireysel olarak itiraz edebileceğin bir yer olduğunu sanmıyorum. Cezayı PFDK kulübe veriyor. Kulüp itiraz eder ama bloke cezalarının kaldırıldığını hiç duymadım.
Yorum