Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Passolig Stad önü gişeleri tam on(10) gişe birden çalışıyor... helâl olsun... her birinin önünde 10-15 Kişiden fazla kişi yok...

Bu iş tamam... rayına oturdu en sonunda.

Trabzon'da hava az bulutlu.... sıcaklık: 20,5 Derece, rüzgâr yok... Tam maç havası...

kadiryeter Kadir Yeter.
    02.10.2014 Perş. saat: 16.55

Yorum

• statta tam 9.051 kişi varmış tamda tahmin ettiğim gibi
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        statta tam 9.051 kişi varmış tamda tahmin ettiğim gibi
        Demek oluyor ki sorun Passolig değilmiş..

Yorum

• Kimse pasolig i bahane etmesin.bu sehre bu takim fazla bile
          NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Gördük Trabzon'u... Maç yerine Opera'yı ve Bale'yi tercih eden Şehri ayakta alkışlıyorum... Beleşçilerden kurtulduk sonunda...
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

Çok iyi oldu, beleşçi keşler ayıklandı.

Yorum

• 9bin sayısı büyük bir yalan. Buna inananlar sizin adınıza üzüldüm.
                Yapacak bir şey yok.

Yorum

• Acil yardim tek kisilik bileti mac gunu alabilirmiyim

Yorum

• Maca gittim yerinde gordum ve fikrim degisti. Pasolig olmali. Stadta hir gur yoktu. Kufur yoktu. Ve en onemlisi belesci yoktu.

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maca gittim yerinde gordum ve fikrim degisti. Pasolig olmali. Stadta hir gur yoktu. Kufur yoktu. Ve en onemlisi belesci yoktu.
                      Zaten pasolige karşı çıkanlar rahat rahat küfür edemeyenler.

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

Kuzenimin pasoligi ile girdim içeri,öle anlatıldığı gibi güvenliği sağlayacak kaliteli bir sistem değil.
                        Ama fark ettiğim bir olay var
                        Karabük numaralı tribünden bir eleman bizim olduğumuz tribüne el kol yaptı tahrik etti sataşmalar falan oldu 10 dk polis geldi adamın e biletini istedi falan.
                        Bazı şeyler değişmeye başlıyor gibi.
                        Bedava bilet mevzusuyla ilgili bişe dicem biz içeri girmeye çalışırken aynı gruptan olduğu belli arka arkaya dizilmiş 4-5 eleman ellerine tek geçişlik kart bulmuş okutmaya çalıştı hepsine kırmızı yandı giremedi hep aynı bahane abi az önce yüklettik falan onların arkasından tek geçişlik kart okutanlarda sıkıntı olmadı biz girdik bizdede sıkıntı olmadı yani adamın içinde varsa bedavacılık fark etmez üşenmez okadar yolu gider gene bilet almadan girer sıraya.
                        Bir güzelliği var ama yanına kimse yanaşmıyor beraber girelim turnikeye içeri girelim beraber diye polis ve güvenlik izin vermiyor.
                        E biletin varsa internetten yükle uğraşma,15 dk kala okut geç ,yoksa tek geçişlik almaya çalışırsan eziyet olur.

Yorum

• Bütün iş bilmezler beni mi buluyor yoksa bütün müşteri hizmetleri çalışanları mı böyle .....Başakşehir maçı için benim kartımdan 3 bilet aldım.2 sini transfer ettim. İşlemim gerçekleştiğine dair onay,referans numarası,mesaj geldi.Ama kardeşim maça giremedi.Bunla ilgili maç başlarken maç bittikten sonra şikayet oluşturdum.En azından öyle zannediyordum.2 kere neden geri dönülmedi diye aradım yine şikayet oluşturdum.Hatta karşı taraf mutlaka dönülür sıra gelmemiştir dedi bende 2 haftada dönülmediği ne göre ya çok şikayet alıyorsunuz yada Trabzonspor taraftarının şikayetini dikkate almıyorsunuz dedim.Bu gün aradığımda kardeşinizin TC numarasını söyleyin açıklamada bulunacağız dendiği için Tc yi alıp 2 kez aradım.VE böyle bir şikayet oluşturulamayacağımı hatta daha önce ki şikayetlerimin oluşturulmadığını başkasının TC verilerek bilgi verileceğinin söylenmesinin yanlış olduğunu öğrendim.Yani ya bu görüşmeleri yapmadım(!) ya da bir tane adam gibi çalışan elemanları yok.Düpedüz yalan söylenmiş bana.
                          Sadece onay gelmiş bir işlem neden gerçekleşmediğini öğrenmek istedim. Bir açıklama istedim.Tekrardan olmayacağına emin olmak istedim.Çok şey istemişim.
                          Passolige karşı değilim hala daha değilim.Pilot uygulama yapılmadan sistem denenmeden damdan düşer gibi uygulanmasına ,bir bankaya verilmesine karşıydım.Yaşadıklarım ne kadar haklı olduğumu ortaya koydu.
                          Bu sistemi damdan düşer gibi uygulatanı,çalışanını adam gibi yetiştiremeyeni Allah'a havale havale ediyorum.
                          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                          Sizler var ya .....

Yorum

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bütün iş bilmezler beni mi buluyor yoksa bütün müşteri hizmetleri çalışanları mı böyle .....Başakşehir maçı için benim kartımdan 3 bilet aldım.2 sini transfer ettim. İşlemim gerçekleştiğine dair onay,referans numarası,mesaj geldi.Ama kardeşim maça giremedi.Bunla ilgili maç başlarken maç bittikten sonra şikayet oluşturdum.En azından öyle zannediyordum.2 kere neden geri dönülmedi diye aradım yine şikayet oluşturdum.Hatta karşı taraf mutlaka dönülür sıra gelmemiştir dedi bende 2 haftada dönülmediği ne göre ya çok şikayet alıyorsunuz yada Trabzonspor taraftarının şikayetini dikkate almıyorsunuz dedim.Bu gün aradığımda kardeşinizin TC numarasını söyleyin açıklamada bulunacağız dendiği için Tc yi alıp 2 kez aradım.VE böyle bir şikayet oluşturulamayacağımı hatta daha önce ki şikayetlerimin oluşturulmadığını başkasının TC verilerek bilgi verileceğinin söylenmesinin yanlış olduğunu öğrendim.Yani ya bu görüşmeleri yapmadım(!) ya da bir tane adam gibi çalışan elemanları yok.Düpedüz yalan söylenmiş bana.
                            Sadece onay gelmiş bir işlem neden gerçekleşmediğini öğrenmek istedim. Bir açıklama istedim.Tekrardan olmayacağına emin olmak istedim.Çok şey istemişim.
                            Passolige karşı değilim hala daha değilim.Pilot uygulama yapılmadan sistem denenmeden damdan düşer gibi uygulanmasına ,bir bankaya verilmesine karşıydım.Yaşadıklarım ne kadar haklı olduğumu ortaya koydu.
                            Bu sistemi damdan düşer gibi uygulatanı,çalışanını adam gibi yetiştiremeyeni Allah'a havale havale ediyorum.
                            bu konularda aksama mağduriyet olduğunda tüketici hakem heyetlerine şikayet başvurusu yapılması,birkaç başvurunun kazanılması onların kendilerine çeki düzen vermesine neden olur diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu konularda aksama mağduriyet olduğunda tüketici hakem heyetlerine şikayet başvurusu yapılması,birkaç başvurunun kazanılması onların kendilerine çeki düzen vermesine neden olur diye düşünüyorum.
                              e devlet şifrem yok.Yakın zamanda da alabileceğimi zannetmiyorum.Şikayet maili attım.Kardeşimin üyeliğiyle bir sitede de şikayette bulunacağım.Kendilerini isteseler bile hemen düzelebileceğine inanmıyorum.Sistemin oturması,işi bilen eleman yetiştirilmesi zaman ister.Yangından mal kaçırır gibi passokartı getirirsen olacağı budur.
                              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                              Sizler var ya .....

Yorum

• Kac bindeyiz acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim