Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• E-Bilet (Passolig)

Arkadaslar bir sorum olacakdi. GS-TS maci icin izin alip almanyadan istanbula gelecegim nasipse. Simdi bu passolig olayina gelince : passolig cüzdan alip ön ödemeli sisteme girecegim. Takim secerken Trabzonspor secince maca gitmeme ihtimalim oluyor mu? Hani deplasman yasagi filan olyur ya, yada sadece misafir kontenjanindan mi faydalanabilirim? Yoksa tffyi secip daha mi özgür secim yapabilirim? (Ki bu secenek elimden gelmiyor...) Özelden yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

İlk olarak Ömer Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar bir sorum olacakdi. GS-TS maci icin izin alip almanyadan istanbula gelecegim nasipse. Simdi bu passolig olayina gelince : passolig cüzdan alip ön ödemeli sisteme girecegim. Takim secerken Trabzonspor secince maca gitmeme ihtimalim oluyor mu? Hani deplasman yasagi filan olyur ya, yada sadece misafir kontenjanindan mi faydalanabilirim? Yoksa tffyi secip daha mi özgür secim yapabilirim? (Ki bu secenek elimden gelmiyor...) Özelden yardimci olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

TFF kartını alıp maça rahatça girebilirsiniz. Trabzonspor logolu kartla Arenada bu maça giremezsiniz muhtemelen. Sadece misafir tribüne gidersiniz, orda da deplasman yasağı var.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Kırılan koltuklar ile ilgili cezai yaptırım taraftara gelmiyor galiba Karabük maçından herhangibir ceza ile henüz karşılaşmadım.
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Ömer Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rakip takım seyircisi arasında taraftarı olduğum takımın maçını sessizce, pozisyonların heyecanını,gollerin sevincini yaşamadan izlemeyi kendime en büyük eziyet ve ceza kabul ederim, bu zorluğu yaşadığım için bilirim, sizinde yaşamamanızı tavsiye ederim, al TS passolig kartını kulübüne katkın olsun, taraftarlık duygusunu yaşa, başka bir maçına gidersin takımının.

Yorum

• 14.11.2014 tarihi itibarı ile passolig kart sayıları;
            1-GS. :106508
            2-BJK. : 88049
            3-TRABZONSPOR. : 36768
            4-Konyaspor. : 35435
            5-FB : 18599
            Sanıyorum taraftarımız GS maçından alınacak galibiyeti bekliyor kart başvurusu yapmak için.
            En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 00:25.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              14.11.2014 tarihi itibarı ile passolig kart sayıları;
              1-GS. :106508
              2-BJK. : 88049
              3-TRABZONSPOR. : 36768
              4-Konyaspor. : 35435
              5-FB : 18599
              Sanıyorum taraftarımız GS maçından alınacak galibiyeti bekliyor kart başvurusu yapmak için.
              Taraftarımız adalet bekliyor sadece
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• arkadaslar ilk sene akyazida girisler beles olmali hadi bunuda yapmiyorlar bu sene baraj fiyat belirleyip mesela maraton 100tl lik passolig alana seneye giris beles gibi bisey yapilsa hem bu seneyi hemde bidahaki seneyii ful oynar taraftari akyaziyada cekmis oluruzz

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftarımız adalet bekliyor sadece
                  hele bir Trabzonspor zirveyi zorlasın, iyi futbol ve galibiyetler gelmeye başlasın o seyirciyi kimse durduramaz,şike süreci sona erip kupa geldiğinde passolig kart sayısı tavan yapar zaten

Yorum

• Tepki çeker miyim çekmez miyim bilmiyorum ama ben passolig'i doğru buluyorum.
                    Fişlenme kelimesine kesinlikle katılmıyorum. Zaten öyle bir dünyadayız ki herşey aleni ortada. Kendin açıklasan ne olduğunu adamlar şüphe duyarlar. Tamam bu işten kazananlar olmuştur kabul. Ama maça gidince yerin belli yurdun belli. Herhangi olumsuz bir olayda varsa suçlusu cezasını çekecek. Ver kardeşim passolig için 25 lira. kulübe de para aktarılıyor ordan.

bu sezon fener maçına gittim. evim çamlık'ta. maça mı gitsem kahvede mi izlesem diye düşünürken saat 19:30'u gösteriyordu. Kararımı verdim biletimi aldım ve tam istiklal marşı okunurken stattaki yerimdeydim.

Önceden böyle bir karar verecek olsam stada gelecektim,gişe de bekleyecektim. bilet kalmadı denilip karaborsacıların kucağına atılacaktık.

fişleniyoruz bilgilerimiz herkesin eline geçiyor diyenler o zaman bankada hesap da açtırmasınlar. çünkü aldığımız kart temassız özellikli bir bankamatik kartı.

ha şu var tribün olayı kalmadı diyebilirsiniz. o konuda tamam ama. eğer bu sene passolig olmasaydı fenerbahçe maçı yine yarım kalırdı. ve kim bilir kaç maç ceza alırdık.

bir suç işleyen olursa yakalanacak ve cezasını çekecek. maç izlemek isteyen ve futbol için orada olan takımını destekleyen adama bişey yapmaz passolig.

MARMARA UNI-TS

Yorum

• 15.11.2014 tarihi itibarı ile passolig kart sayıları;
                      1-GS. :106871
                      2-BJK. : 88291
                      3-TRABZONSPOR: 36829
                      4-Konyaspor. : 35474
                      5-FB. : 19335
                      Kart sayılarında hızlı bir artış yakalayamadık,rakiplerimiz daha hızlı yükselişte,bir günde 61 kart artışı olmuş
                      En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 15.11.2014, 00:44.

Yorum

• her maça gidilebilir olan var mı
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 17.11.2014 tarihi itibarı ile kart sayıları;
                          1-GS. :107703
                          2-BJK. : 88718
                          3-TRABZONSPOR. : 36944
                          4-T.Konyaspor : 35551
                          5-FB. : 20987
                          6-Bursaspor. : 19256
                          Hafta sonu oynayacağımız GS maçı sonucu ile orantılı kart sayısında hızlı bir yükseliş bekliyorum.

Yorum

• Passolig davasında flaş gelişme!

Ankara 16. Tüketici Mahkemesi Passolig uygulamasının Anayasa'ya aykırı olduğu iddiasını ciddi bularak, iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurma kararı aldı.

Taraftar Hakları Dayanışma Derneği’nin Türkiye Futbol Federasyonu ve Aktif Bank aleyhine Passolig uygulamasının iptali için açtığı davanın görülmesine devam edildi. Ankara 16. Tüketici Mahkemesi, Passolig’le ilgili tedbir uygulanması talebini reddederken, konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı. Mahkeme, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’un elektronik bilet uygulaması hariç Passolig’e dayanak teşkil eden ilgili maddelerinin Anayasa ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi hükümlerine aykırı olduğu iddiasını Yüksek Mahkeme’ye götürdü. Passolig uygulamasıyla ilgili son sözü Anayasa Mahkemesi söyleyecek.

Yorum

• Passoligi henüz almamış arkadaşlara önemli bir notum var. Kartı sizden başkasına kesinlikle teslim etmiyorlar. Anne, baba, eş kardeş vs alamıyor. İşi gereği mesai saatlerinde sabit bir yerde olmayanların PTT şubelerinden teslim alma opsiyonunu kullanmalarını tavsiye ederim yoksa benim gibi iki ay beklersiniz kartı almak için

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaslar ilk sene akyazida girisler beles olmali hadi bunuda yapmiyorlar bu sene baraj fiyat belirleyip mesela maraton 100tl lik passolig alana seneye giris beles gibi bisey yapilsa hem bu seneyi hemde bidahaki seneyii ful oynar taraftari akyaziyada cekmis oluruzz
                                bi bitmediniz. sen bu kadayla gelsen nolur. oturagi soker eve goturursun. maksat senin ayagini stada cekelim dimi. al kardesim al koktuk senin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim