Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alırız sanırım. bende gidecem ama en azından 3 4 saat erkenden gitmek lazım. artık nasıl bekleyeceksek.. kartsız biletin daha fazla satılacağı ortadayken sadece maç gününe sıkıştırmak nasıl bir mantığın ürünüdür onu da anlamıyorum..
    İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet abi, alabileceksin..
    Eyvallah dostlar, sağolun.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Passolige basvurdum kartim 1 ay oldu gelmedi. 3-4 kere aramama ragmen. Karabuk macina gitmek istiyorum ancak kart elime ulasmadigi icin bilet alamiyorum. Maca gitmek icin ne yapmaliyim
      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Ali Senocak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Passolige basvurdum kartim 1 ay oldu gelmedi. 3-4 kere aramama ragmen. Karabuk macina gitmek istiyorum ancak kart elime ulasmadigi icin bilet alamiyorum. Maca gitmek icin ne yapmaliyim
        PASSOLİG kart başvurusu yaptım. Ancak kartım hala ulaşmadı. Buna rağmen bilet satın alabilir miyim?

Maç bileti alabilmek için PASSOLİG kart başvurunuzu tamamlamanız yeterli. Artık kartınıza yeterli bakiyeyi yükleyip web sitemizden üye girişi yaparak kolayca biletinizi alabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam tek geçişlik kart veriliyor gişede
        En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 01.10.2014, 18:37.

Yorum

• İlk olarak mustafa0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          PASSOLİG kart başvurusu yaptım. Ancak kartım hala ulaşmadı. Buna rağmen bilet satın alabilir miyim?

Maç bileti alabilmek için PASSOLİG kart başvurunuzu tamamlamanız yeterli. Artık kartınıza yeterli bakiyeyi yükleyip web sitemizden üye girişi yaparak kolayca biletinizi alabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam tek geçişlik kart veriliyor gişede
          Banka karti olarak basvurdum. Para yuklemek icin kart bilgilerini istiyor. Kart elime ulasmadigi icin kart bilgileri yok
          Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

Passolige basvurdum kartim 1 ay oldu gelmedi. 3-4 kere aramama ragmen. Karabuk macina gitmek istiyorum ancak kart elime ulasmadigi icin bilet alamiyorum. Maca gitmek icin ne yapmaliyim
            Passolig kart bedelini yatırması isen kartını gönderiyor olabilirler,passolig müşteri hizmetlerini ara ayrıca başvurunu yapmışsan ücretini yatırıp maç biletini alabilirsiniz, kartının olmasına gerek yok.

Yorum

Banka karti olarak basvurdum. Para yuklemek icin kart bilgilerini istiyor. Kart elime ulasmadigi icin kart bilgileri yok
              T.C kimlik numaran ile ptt ile passolig kartına yükleme yaptığında hesabına girer.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                T.C kimlik numaran ile ptt ile passolig kartına yükleme yaptığında hesabına girer.
                Tesekkur ederim.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maliye Bakanı Şimşek, “Statlar boş kaldı’ diye eleştiri yapıyorlar ama bizim bu alandaki vergi gelirlerimiz arttı”

Futbol kimin umrunda zaten ..
                  Maliye bakanı gelirlerinin artmasını istiyorsa işcisine yüksek maaş verip ama gel gör ki asgari ücretten gösteren işverenlerin peşine düşsün.
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maliye bakanı gelirlerinin artmasını istiyorsa işcisine yüksek maaş verip ama gel gör ki asgari ücretten gösteren işverenlerin peşine düşsün.
                    Maliye bakanı gelir artırmak istiyorsa milyon Euro para kazanan binlerce futbolcunun sözleşme bedelinden % 30 vergi alsın belki de enflasyonu bile sıfırlayabilir.

Yorum

• Trabzonspor-Legia Varşova maçı için bu saat itibarı ile Toplam satılan bilet sayısı 6357 (kombineler dahil)

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor-Legia Varşova maçı için bu saat itibarı ile Toplam satılan bilet sayısı 6357 (kombineler dahil)
                        tam tahmin etttiğim gibi toplam sayıda 12-13 bin civarı olur
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tam tahmin etttiğim gibi toplam sayıda 12-13 bin civarı olur
                          12 bin kişi o maça gitmez bence. anca 8-9 bin kişi gider. gurbetçiler gitti. trabzonda maça gitmek isteyenler zaten kombine aldı. bundan daha fazlası çıkmaz. lig genelinde de 10 bin civarı kişiye oynarız eğer takım fena gitmezse. zaten tökezlerse maçlara 5 bin kişi bile bulamayız
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            12 bin kişi o maça gitmez bence. anca 8-9 bin kişi gider. gurbetçiler gitti. trabzonda maça gitmek isteyenler zaten kombine aldı. bundan daha fazlası çıkmaz. lig genelinde de 10 bin civarı kişiye oynarız eğer takım fena gitmezse. zaten tökezlerse maçlara 5 bin kişi bile bulamayız
                            öğlen saatlerinde stadın atmosferini kontrol ederim...

bakalım ilgi ne şekilde....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Passolig gişeleri bugün süper çalışıyor ha... gelen işini tez görüp gidiyor... yoğunluk hiç olmadı... açık gişe sayısı:6< gişelere ilgi var.

kadiryeter

02.10.2014 saat: 10.46
                              En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 02.10.2014, 10:49.

Yorum

• İlk olarak kadir yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                passolig gişeleri bugün süper çalışıyor ha... Gelen işini tez görüp gidiyor... Yoğunluk hiç olmadı... Açık gişe sayısı:6< gişelere ilgi var.

Kadiryeter

02.10.2014 saat: 10.46
                                bir foto koysan ne güzel olur kadir bey gişeleri gösteren...
                                NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim