alırız sanırım. bende gidecem ama en azından 3 4 saat erkenden gitmek lazım. artık nasıl bekleyeceksek.. kartsız biletin daha fazla satılacağı ortadayken sadece maç gününe sıkıştırmak nasıl bir mantığın ürünüdür onu da anlamıyorum..
Passolige basvurdum kartim 1 ay oldu gelmedi. 3-4 kere aramama ragmen. Karabuk macina gitmek istiyorum ancak kart elime ulasmadigi icin bilet alamiyorum. Maca gitmek icin ne yapmaliyim
Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
Passolige basvurdum kartim 1 ay oldu gelmedi. 3-4 kere aramama ragmen. Karabuk macina gitmek istiyorum ancak kart elime ulasmadigi icin bilet alamiyorum. Maca gitmek icin ne yapmaliyim
PASSOLİG kart başvurusu yaptım. Ancak kartım hala ulaşmadı. Buna rağmen bilet satın alabilir miyim?
Maç bileti alabilmek için PASSOLİG kart başvurunuzu tamamlamanız yeterli. Artık kartınıza yeterli bakiyeyi yükleyip web sitemizden üye girişi yaparak kolayca biletinizi alabilirsiniz.
PASSOLİG kart başvurusu yaptım. Ancak kartım hala ulaşmadı. Buna rağmen bilet satın alabilir miyim?
Maç bileti alabilmek için PASSOLİG kart başvurunuzu tamamlamanız yeterli. Artık kartınıza yeterli bakiyeyi yükleyip web sitemizden üye girişi yaparak kolayca biletinizi alabilirsiniz.
Passolig kart bedelini yatırması isen kartını gönderiyor olabilirler,passolig müşteri hizmetlerini ara ayrıca başvurunu yapmışsan ücretini yatırıp maç biletini alabilirsiniz, kartının olmasına gerek yok.
Maliye Bakanı Şimşek, “Statlar boş kaldı’ diye eleştiri yapıyorlar ama bizim bu alandaki vergi gelirlerimiz arttı”
Futbol kimin umrunda zaten ..
Maliye bakanı gelirlerinin artmasını istiyorsa işcisine yüksek maaş verip ama gel gör ki asgari ücretten gösteren işverenlerin peşine düşsün.
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Maliye bakanı gelirlerinin artmasını istiyorsa işcisine yüksek maaş verip ama gel gör ki asgari ücretten gösteren işverenlerin peşine düşsün.
Maliye bakanı gelir artırmak istiyorsa milyon Euro para kazanan binlerce futbolcunun sözleşme bedelinden % 30 vergi alsın belki de enflasyonu bile sıfırlayabilir.
tam tahmin etttiğim gibi toplam sayıda 12-13 bin civarı olur
12 bin kişi o maça gitmez bence. anca 8-9 bin kişi gider. gurbetçiler gitti. trabzonda maça gitmek isteyenler zaten kombine aldı. bundan daha fazlası çıkmaz. lig genelinde de 10 bin civarı kişiye oynarız eğer takım fena gitmezse. zaten tökezlerse maçlara 5 bin kişi bile bulamayız
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
12 bin kişi o maça gitmez bence. anca 8-9 bin kişi gider. gurbetçiler gitti. trabzonda maça gitmek isteyenler zaten kombine aldı. bundan daha fazlası çıkmaz. lig genelinde de 10 bin civarı kişiye oynarız eğer takım fena gitmezse. zaten tökezlerse maçlara 5 bin kişi bile bulamayız
öğlen saatlerinde stadın atmosferini kontrol ederim...
bakalım ilgi ne şekilde....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum