Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tayyip Erdoğan'ın damadına ait Çalık Holding'in sahip olduğu Aktif Bank'ın satışını yaptığı e biletler.

Adamlar bir kart çıkartıyorlar.Bunu almayan maça giremez diyorlar ve havadan 500 milyon liradan fazla para kazanıyor kuruluşları ,bankaları yada damatları her ne ise.

Şu sistemi '' paranın büyük kısmı kulübe gidiyor'' diye savunan küçük beyinlere de helal olsun.
    #Dik oyna

Yorum

• Antep macina tek kullanisli pasokart aldim diyelim.25 tl de odedik diyelim.bir daha maca gitmek istersem yine 25 odeyiptek kullanimlik kartmi almam lazim'yoksa once den aldığım karta sadece bilet parasimi yükleniyor. .
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antep macina tek kullanisli pasokart aldim diyelim.25 tl de odedik diyelim.bir daha maca gitmek istersem yine 25 odeyiptek kullanimlik kartmi almam lazim'yoksa once den aldığım karta sadece bilet parasimi yükleniyor. .
        Önceden aldığın karta sadece bilet parasını yüklemen lazım.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önceden aldığın karta sadece bilet parasını yüklemen lazım.
          Ok eyv 😉
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ,passolig mevzusuna cok gereksiz kitlendik bence..

Gördüğüm kadarıyla 2 mevzudan kitlenilmiş..

1- FİŞLENİYORUZ..

her türlü fişlenmişiz bu teknolojik zamanda rahat olmak lazım bence

2- BU KARTLAR KİMİN ?

Konu bu muhabbete gelirse

)

ozaman markete girmememiz ve tanıdığımız bircok ünlü markaları tüketmememiz lazım hakikaten

bazı arkadaşlar (ki saygı duyarım) bu düşünce ile 20-25 lira vermiyor bu taraftan, ancak öbür taraftan her gün markete girdiğinde birkaç kez ingiliz , amerikan veya yurtiçi görüşüne göre vs..her neyse..onlarca passo alıyor farkında olmadan

bumudur ?
            bence gerek yok..
            Klube bir faydası varsa ki var olduğu söyleniyor parasınıda pesin almısız ..o zaman herkes alır olur biter...

Özelliklede bedavacılara engel olacaksa dahada süper olur..Varsın seyirci biraz daha az gelsin ama kendi fikri olsun..
            Tercih meselesi hocam. Cüzdanımdaki kredi kartını zorla cüzdanıma sokmadılar. Kendi tercihimdi aldım. Lakin bu sistemde cebime bir kart daha giriyor ve ben o kartla 1 maç izleyecek olmama rağmen 20-25 tl'yi ödemek zorunda kalıyorum. Yeğenimi de Konya*Trabzon maçına götürmek istesem artı yine bir bedel ödeyeceğim. İkinci yeğeni hesaba katmıyorum dahi. Bu birazcık soygun ve vurgun oluyor. Kendi isteğin dışında bir bankayı zengin ediyorsun. Mecbur bırakılıyorsun. Trabzonspor bir sevda ise araya bankayı niye sokuyorsun? Bedavacıları engellemek istiyorsan da passolig kartına gerek yok. Adam gibi denetimini yap alma. Elin Avrupalısı passolig kart tarzı bir sistemle mi sorunlarını çözmüş?

Hentbol'da da passolig kartı uygulanıyormuş. Nasıl bir fayda beklenebilir? Kaç kişi gidiyor ki hentbol maçlarına? Bedavacıları mı engelliyor? Tabi ki hayır. Bedava yapsan da giden yok zaten. Ama aç gözlülük var. 1 kişi de olsa banka müşterisi yapacaklar. Yani bildiğin başbakan damadını ve kankasını zengin etmek ve bankasına müşteri kazandırma amaçlı bir sistem. Bunu görebilmek için alim olmaya gerek yokki. O 20-25 tl'yi önümüzdeki sezon 50-55 tl de yapabilirler. Belkide 100 yaparlar. Kulübe daha çok faydası olur. Daha çok para kazanır. Almalı mıyız? Yani çok basit bir şey bu. Trabzonspor maçını izlemek için banka müşterisi olacaksın deniyor. Yahu benim Trabzonsporluluğum neden bir bankanın müşterisi olmanın yolundan geçiyor?
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şampiyon oldugumuz yil bile tirubunler dolmuyordu.
              Taraftar yoklugu tek basina sike olaylari ve passoligin sonucu degil.
              Şike insanlarin inancini ve hevesini ortadan kaldirdi.
              Passolig te insanlara gereksiz burokratik bir is olmasi,extra maliyet getirmesi ve azimsanmayacak sayida taraftarimizin (kirsal kesim),tembellik ve beceriksizliginden alamamasi nedeniyle sayiyi iyice dusurdu.
              Son olarak issizlik trabzonda had safhada,bilet parasini gercekten temin edemeyecek genclerin sayisi oldukca fazla,ve taraftar potansiyeli olan genc nufus sehirden kaciyor.
              Hepsi bir araya gelince stad bos kaliyor.
              eskiden beri meseleleri tek bir sebebe bağlamayı severiz halbuki bu meselede olduğu gibi 5-6 tane etken var. Tespitler çok doğru tebrikler
              sakin olun...

Yorum

• demek ki neymiş passolig uygulamasının seyirci sayısını etkilediği doğru değilmiş, ama beleşci seyirciyi sıfırladığı doğru,T.S-Lokeren maçı 7600 seyirci, en az 6000 kişisi passolig kart sahibi, nerede passolig kartı almayanlar.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tercih meselesi hocam. Cüzdanımdaki kredi kartını zorla cüzdanıma sokmadılar. Kendi tercihimdi aldım. Lakin bu sistemde cebime bir kart daha giriyor ve ben o kartla 1 maç izleyecek olmama rağmen 20-25 tl'yi ödemek zorunda kalıyorum. Yeğenimi de Konya*Trabzon maçına götürmek istesem artı yine bir bedel ödeyeceğim. İkinci yeğeni hesaba katmıyorum dahi. Bu birazcık soygun ve vurgun oluyor. Kendi isteğin dışında bir bankayı zengin ediyorsun. Mecbur bırakılıyorsun. Trabzonspor bir sevda ise araya bankayı niye sokuyorsun? Bedavacıları engellemek istiyorsan da passolig kartına gerek yok. Adam gibi denetimini yap alma. Elin Avrupalısı passolig kart tarzı bir sistemle mi sorunlarını çözmüş?

Hentbol'da da passolig kartı uygulanıyormuş. Nasıl bir fayda beklenebilir? Kaç kişi gidiyor ki hentbol maçlarına? Bedavacıları mı engelliyor? Tabi ki hayır. Bedava yapsan da giden yok zaten. Ama aç gözlülük var. 1 kişi de olsa banka müşterisi yapacaklar. Yani bildiğin başbakan damadını ve kankasını zengin etmek ve bankasına müşteri kazandırma amaçlı bir sistem. Bunu görebilmek için alim olmaya gerek yokki. O 20-25 tl'yi önümüzdeki sezon 50-55 tl de yapabilirler. Belkide 100 yaparlar. Kulübe daha çok faydası olur. Daha çok para kazanır. Almalı mıyız? Yani çok basit bir şey bu. Trabzonspor maçını izlemek için banka müşterisi olacaksın deniyor. Yahu benim Trabzonsporluluğum neden bir bankanın müşterisi olmanın yolundan geçiyor?
                  Hay agzına kurban , daha otesi yok bunun
                  Bu ulkede her satilan maldan, her alinan maldan tayyipgiller payini alır bu kadar basit
                  Alirsam namert olayim
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Seref yoksunu demiroren denen tüp beyinli herif,
                    Stadlarin dolmamadinin nedeninin sadece passolig olmadigını soylemis
                    Bir tane yavsak bile olsa razi oldugum gazeteci soramadimi ona? Sike yapanlara bir ceza veremediginiz liginizde , hangi aptal keyifle maca gelir ha, diye
                    Soramadimi o pice, şikeden yargılanan kulup baskaniyken nasil tff baskani oldun diye....

Burda ilan ediyorum. Marka degeri korunsun diye koruduklari sikecilerden sebep lig , bank asyadan da degersiz hale gelecek. Seyirci gitmesin bakalim kime ihale edecekler ligi, hirsizlar kendi aralarinda bolussunler herseyi bizde onlarin taşş....k keyiflerine ortak olalim oyle mi
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Ynt: E-Bilet (Passolig)

Ne güzel işte tribünlerde siyasi protestolar olmuyor artık.
                      Mission Completed

Siz varya siz hep olumsuz düşünüyorsunuz. İstiyorsunuz ki ülke kötü olsun. Hükümet rahat rahat açılım yapamasın. öcalana sekreter tutmasın. Bunlar hep sizin başınızın altından çıkıyor.

Ne güzel işte ülkenin hiçbir yerinde tepki yok. Ülkemiz güllük gülistanlık.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Tam bekledim gibi.Güvenlik sifir.Ama önemli degil.

Passolig İnternet sitesinde güvenlik açığı tespit edilmiş.Kombine alan herkesin TC numarasına,aldığı koltuktan,telefon adres bilgilerine ulaşılmış..Twitterda bazı kombine sahiplerinin bilgileri paylaşılmış mozaik yapılarak.Paylaşanlar sistemin karşıtı olan kişiler sanırım..Millet dava açmaya hazırlanıyormuş.
                        Kaynak: NTVSPOR Spor Pazarı 02.11.14 09:50

Sanirim Internetcubugu üzeri o Path adressi verildi mi disardan serverde olan Kombinelerin oldu dosyaya girebiliniyor.

Edit: Denedim olmadi.Ya güvenlik acigi kapattilar yada baska bir metod kulanildi.Biraz ugrasiyim belki bulurum metodu.
                        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 02.11.2014, 16:02.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bugünki sike derbisinde 30.000 taraftar olucakmis, koskoca olimpiyat stadinda.

Bunlara kimse dur diyemezmi. Türk futbol tarihinin en kötü ve cirkin sezonunu yasiyoruz. Hic sevk vermiyor, Trabzondan baska, diger takimlari hic takip bile etmiyorum, cünkü sevk vermiyor. Bizimkide sevk vermiyor ama neyapalim birakamiyoruz
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• 02.11.2014 tarihi itibarı ile passolig kart sayıları
                            1-Galatasaray :102639
                            2-Beşiktaş. : 83141
                            3-Trabzonspor : 35823
                            4-Konyaspor. : 34361
                            9-F.Bahçe. : 10476
                            Not:İlk üç takım için kart bedeli 25 TL diğer takımlar 8 TL dir Trabzonspor'un bulunduğu sıralama,başarısız sonuçlar değerlendirildiğinde passolig kart sayısında iyi bir yerdeyiz diyebilirim.
                            En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 03.11.2014, 02:29.

Yorum

• 08.11.2014 bu saat itibarı ile passolig kart sayıları;
                              1-G.Saray. : 104519
                              2-BJK. : 86715
                              3-Trabzonspor. : 36232
                              4-Konyaspor. : 35211
                              7-F.Bahçe. : 14324
                              Bu süreç,belirsizlik ve başarısız sonuçlar passolig kart sayımızıda etkiledi maalesef.
                              En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 08.11.2014, 21:04.

Yorum

• 11.11.2014 tarihi itibarı ile passolig kart sayıları,
                                1-G.S. :105749
                                2-BJK. : 87640
                                3-TRABZONSPOR : 36646
                                4-KONYASPOR. : 35358
                                7-FB. : 17208
                                Bu passolig kart sayısı ile seyirci bütünlüğünü sağlayamayız, kartlardaki artış yetersiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim