Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu Şenol hocanın hemen işine son verilmiş yerine hoca aranmaya başlamış bakıyorumda.Trabzonspor şampiyon olamaz bu kafayla dahası olmamamız için bizden başka çabalayan yok.Şenol hoca hariç bu camiayı bütünleyecek isim varmı?Olsa bile rahat bırakılırmı?Şenol hoca için birde Ferguson modeli olsun deniyor bu camiada Fergusonluk 2 senedir 20 sene değil.Yazık sadece.
    yahu kimsenin böyle birşey yaptığı yok.

burada Hacıslihoğlu'nun istifası üzerine karşıt görüşleri olsa bile herkesin zaten ortak olduğu tek nokta inşallah Şenol hocanın çalışma ortamında bir rahatsızlık yaşamaması.

Allah aşkına birazcık daha soğukkanlı okuyun gören de burada "Şenol hoca da yollansın artık başkası gelsin" diyenler var zanneder

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlker,

Transferi hocaya bırakıp istediğini alıp alamamak arasında kalmak yada çalışmak başka birşey,

Senin söylediğin gibi, transfer listesini hocaya sunup ben bunları alacağım, sen diyorsun diyip, gelen cevaba göre yine bildiğini okumak başka birşey.

Umarım anlatabildim...
      anlıyorum abi zaten bütün kavga ilk maddeyi tercih edenlerle ikinci maddeyi tercih edenler arasında yaşandı

şimdilik ikinci madde görüşüne sahip olanlar üstün geldi

malum bizim camianın mensuplarının büyük çoğunluğu "ben varken başarı gelsin" "benim aldığım oyuncu başarılı olsun" "başarılı olacak oyuncuyu alan ben olmuş olayım" "başarı gelecekse en çok benim adım geçsin" düşüncesine sahip insanlardır.

Yorum

• O zaman İlker galiba çıkan sonuç şu,

Her zaman öncelik Trabzonspor olmuyor demek ki bazı bünyelerde...

Yorum

• Çocukluğumda fırtınamız İstanbul gemilerini batırıyordu,
          Uzun zamandır yalnız kendi takalarımız su alıyor....

Şu yazılanlara bakıyorum da.....
          Kendi şehrini, yapısını, takımını bu kadar mı yanlış tanır, yanlış sever ve takımına yarardan çok zarar verir bu Trabzon camiası.
          Pes doğrusu...

Elime mum aldım, sitede aklı selim adam arıyorum......

Kıçı kırık Bursa;
          1-taraftarın akıl dışı varyetelerine düşmediği için,
          2-futboldan başka işle uğraşmadığı için,
          3-kendi egolarına teslim olmadığı için,
          4-şahısları takımdan üstün görmediği için,
          5-herkes kendini futbol ilahı saymadığı için,
          6-takımın her başarısından sonra salya sümük çelmeleyen grupları olmadığı için,
          7-ben yoksam takım başarısız olsun diyenleri olmadığı için,
          8-sürekli iç hesaplaşmalarla yorulup enerjisini kaybetmediği için,
          9-kavga yerine kenetlenip bir bütün olduğu için şampiyon oldu.

Hala neyi tartışıyorsunuz!!!!

Şampiyonluğa gidiyorduk, medya E.Yanal'ı yalandan istifa ettirdi. Denizli, Konya maçlarından ve şampiyonluktan olduk.
          Ne çabuk unuttunuz?

Akşam önemli bir maçımız var. Sakinleşelim ve kendimizi maça verelim. Böyle güzel bir lig başlangıcının zevkini yaşayalım.
          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

O zaman İlker galiba çıkan sonuç şu,

Her zaman öncelik Trabzonspor olmuyor demek ki bazı bünyelerde...
            evet abi en anlamlı özet bu olur bence de.

galiba hakikaten önceliği Trabzonspor olanlar yok.

sadece hassasiyeti az olanlar ve çok olanlar var...

Yorum

• Peki bunu kabul ettikten sonra, kişisel fikrin olarak halen daha Sadri Şener'in isim değiştirerek devam etmesini istiyor musun ?

Ben sadece bugün konuştuklarımızı düşünüyorum, aklıma şunlar geliyor,

Sadri Şener en yakınını isteklerini gerçekleştirebilmek adına ekarte etti, ettirdi yada edilmesine göz yumdu.
              Bundan sonra listesine aldığı adamlara da bunu yapmayacağı nerden belli ?
              Sorunlu kişinin Hayrettin Bey değil Başkan olduğunu varsayarsak (dediklerinin doğruluğunu kabul ederek) alt isimlerin değişmesi mi önemli, mantelitenin mi yoksa en baş ismin mi ?

Yorum

• Eger su saaten sonra,Hoca ıstıfa eder,Kulub karısırsa,daha bu takımla ılgılenmem,Trabzonspor Kusenlerden bırısı olurum...96'dakı yıkımdan daha cok yıkım olur benım ıcın...ve sampıyon olucağımıza zerre ınanmam 100 sene daha..

çok ınce bır cızgıdeyız,belkıde kımbılır akıntıya karsı kurek cekıyoruz...
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Son fikrimi yazayım: Traboznda yaşıyor olup 4 yıldan fazla gurbete çıkmamış herkesi zorunlu olarak gurbete göndermek lazım...Biraz faşizan ve radikal bir çözüm kabul ama başka çare yok gibi
                  Şunu 5'e, hatta 10'a çıkarabilir miyiz, lütfen?

Yorum

Peki bunu kabul ettikten sonra, kişisel fikrin olarak halen daha Sadri Şener'in isim değiştirerek devam etmesini istiyor musun ?

Sadri Şener en yakınını isteklerini gerçekleştirebilmek adına ekarte etti, ettirdi yada edilmesine göz yumdu.
                    Sorunlu kişinin Hayrettin Bey değil Başkan olduğunu varsayarsak (dediklerinin doğruluğunu kabul ederek) alt isimlerin değişmesi mi önemli, mantelitenin mi yoksa en baş ismin mi ?
                    Çok karamsar bir tablo olur Recep. Kaos gibi yani.

Onun yaptığı zamanlama hatası. Keşke sezon başı istifa etseydi.

Veya Aralıkta ben yokum deyip, çeketini alıp gitseydi daha etik olurdu.

Takımın en üst düzey zamanında kaos çıkartmak T.S. arkadan hançerlemektir.

Kısmen sevinsemde, işin özünü bilmek gerek.
                    Çok üzüldüm desemde, kör gözü bilmek gerek.
                    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

Peki bunu kabul ettikten sonra, kişisel fikrin olarak halen daha Sadri Şener'in isim değiştirerek devam etmesini istiyor musun ?

isimlerin değişmesi kurtarmaz abi mantalitenin değişmesi lazım.

Sadri Şener ile devam etme konusuna gelince valla orada duygularım karışık.

Aslında ben genel anlamıyla Sadri Şener'in bu camianın en vizyonlu, en prezentabl ismi olduğunu düşünüyorum ve ondan beklentim büyük ancak kimi icraatları ve özellikle demeçleri beni hayal kırıklığına uğratıyor.

Yanında doğru kişilerden oluşan bir ekip kuran Sadri Şener bence yine de şuan alternatifleri (gerçi yok) içinde en iyisidir.

Ancak bence konu artık daha derin bir hale geliyor benim açımdan ve kimi zaman fahiş hatalar yaptığını düşündüğüm Sadri Şener'in, aynı zamanda "yine de en iyisi" hani Yattara tanımlamasıyla söyliyeyim "ölüsü bu takımda oynar" hali veya daha doğrusu gerçeği, beni camianın durumu açısından büyük moral kaybına uğratıyor.

Özet olarak, Sadri Şener'e gerçek manada alternatif oluşturabilecek birini görmüyorum şu sıralar
                      En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 10:42.

Yorum

• Yunus Emre Sel yazmış;

'' Vee son şok dalgası da geliyor, 1461 Trabzonspor'un başkanı Hüseyin Örs her an görevini bırakabilir. '' ( 21 Saat önce )

Yorum

• Takım iyi bir ivme yakalamış yoluna devam ederken istifaları çok saçma buluyorum..

Bu istifalar insanların Trabzonspor'un menfeatlarını değilde kendi küçük çıkarlarını gözettiklerini düşünüyorum.. İlerde Trabzon kötü gitmeye başladığında ''Biz bırakırken çok başarılıydı bıraktıktan sonra bu hale geldi'' demek için istifa ettiklerini sanıyorum..

Birde bu istifalara sevinen bir grup varki bunlar belkide yukarıda bahsettiklerimden daha çok Trabzonspor a zarar veriyorlar..Bunlar meydanın kendilerine kalmasını olası bir başarıda, şampiyonlukta kendilerinede bir pay isteyen adamlar.. Eski futbolcular,teknik adamlar,siyasetciler vb.. Bunlara birinin çıkıp yüksek sesle ''Gölge etmeyin başka ihsan istemez''demesi lazım..Ama zor.. Çünkü onların asıl istediği Trabzonspor un başarı kesinlikle değil..

İnşallah furbolcular ve teknik kadro bundan etkilenmez diyecem ama bilindiği üzere takımız robotlardan veya cyborg lardan oluşmuyor..Onlarda insan,onlarda olaylardan etkileniyor.. Mutlaka etkileyecektir..

İşin özeti şu İki doğruyu bi arada yapamıyoruz...

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Recep Abi görüş ayrılığını şu şekil tekrar söyleyeyim.

Hacısalihoğlu Şenol Güneş tarafından alınmış kararların uygulanmasını istiyor ve destekliyor Sadri Şener ve diğer bir kısım yönetici de transfer konusunda Şenol Güneş'in bu derece söz sahibi olması karşı.

Sadri Şener'in mantığı şu aslında. Diyor ki ;

"ben birkaç tane oyunculuk liste çıkartırım, Şenol hocaya sunarım, hoca bunlardan istediklerini söyler ve uyarsa onu almaya çalışırım." Hacısalihoğlu'nun mantığı ise, "bırakalım bütün listeyi Şenol hoca hazırlasın".

tabi bu sadece oyuncu alımlarıyla ilgili konu ama asıl ipleri koparma noktasına getiren oyuncu satımı konusu ( Umut ) oldu.

hepimizin malumu, Trabzonspor ağalık sistemiyle yönetilir. Hazır elde Güneş gibi güçlü bir figür varken ( belki de en yakın dostu olmasının da bir etkisi vardır bilinmez ) bu sistemi yıkıp teknik adamın isteklerinin ön plana çıkartıldığı bir sistem yapmaya çalıştı Hacısalihoğlu ancak olmadı. Ha biriniz çıkar da "Ersun hoca varken neden bunu yapmadı peki madem bu kadar heveslisiydi?" diye sorarsanız onu bilemem açıkçası belki dostluklarının bunda payı vardır belki de Şenol hocanın futbol bilgisine diğerlerinden daha çok güvendiği için böyle davranmıştır.

Ama en nihayetinde olay budur.

umarım Trabzonspor'da işler yoluna girecek ve Sadri Şener de doğru insanları yanına toplayacaktır zira şu anki görev arkadaşları ona çok zarar verir.

Transferleri başkanın ve yöneticilerden bazıları ısrarla: ''hocam, şu şu futbolcuları belirledik, bunlardan birini seç, beğen al'' tarzındaki manavdan karpuz almayı hatırlatan bu sisteminden alınacak futbolculardan çok verim alınacağını zannetmiyorum.

Kaldıki Sadri Şener'in futbol'dan anladığını da, inanmıyorum.Hatta Mahmut Aksu bile futbol'u bildiğine inanmıyorum. Bu işi Şenol hocaya rağmen ısrarla kim yapmaya çalışıyorsa ard niyet ararım...

Yönetimin transferin içinde bu kadar olmasınıda doğru bulmam. Bu işte ya başka bir iş var, ya da birileri başka işler kovalıyor!
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transferleri başkanın ve yöneticilerden bazıları ısrarla: ''hocam, şu şu futbolcuları belirledik, bunlardan birini seç, beğen al'' tarzındaki manavdan karpuz almayı hatırlatan bu sisteminden alınacak futbolculardan çok verim alınacağını zannetmiyorum.

Kaldıki Sadri Şener'in futbol'dan anladığını da, inanmıyorum.Hatta Mahmut Aksu bile futbol'u bildiğine inanmıyorum. Bu işi Şenol hocaya rağmen ısrarla kim yapmaya çalışıyorsa ard niyet ararım...

Yönetimin transferin içinde bu kadar olmasınıda doğru bulmam. Bu işte ya başka bir iş var, ya da birileri başka işler kovalıyor!
                              Aylardır anlatmak istediğimiz de bu değil miydi Ahmet Abi.

Birileri futbolcu belirler, hocaya giderler bunu ALIYORUZ. Alınır, sonra adama o kefil bu kefil, hoca istedi derler.

Abi kovalanan işler bence ihale oldu, inşaatlar bitti, herkes kabına çekiliyor.

Bakarsın 3-5 sene sonra yeni ihaleler için bir araya gelinir !

Bilinmez.

Yorum

• HH nun istifa dilekçesi ve Sadri başkanın açıklamasındaki uslup çok olumlu

köşebaşında hazır bekleyen TS düşmanlarının ellerine koz vermeyip, ateşin altına odun atmadan sönmesine izin vermek lazım gelir

şampiyonluğa giden camianın konsantrasyonunu dağıtmamak için Sn Hayrettin Hacısalihoğlu olgun davranmalıdır
                                TS ye yapacağı son hizmet bu olur
                                En son socrates tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 12:11. Sebep: imla
                                onur, emek, başkaldırı...
                                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                                LiverpoolFC

Yorum

Çalışıyor...
                                X