Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut Aksu istifa.

Sadri Şener istifa.

Defolun !
    Cihan, bu yazını görünce Şener Şen'in Züğürt Ağa filminde buğday ambarına doğru koşuşu geldi nedense... Allllaahhhhh diyerekten.
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cihan, bu yazını görünce Şener Şen'in Züğürt Ağa filminde buğday ambarına doğru koşuşu geldi nedense... Allllaahhhhh diyerekten.
      Muhteşem.
      Çok iyi gelmiş.
      Ben de üstüste koyuyorum yazı ile görüntüyü.
      Ahhhhhhh !

Yorum

• Sadri başkan bin kere istifa etsen de seni bir yere bırakmayız.daha güçlü bir yönetimle çıkacaksın inş.
        Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesela başkan samimi ise işte şimdi yüksek profilli isimleri yönetime alabilir...Ağaoğlu, Aşçıoğlu gibi....Yok öyle bir şey olmaz ve Mahmut bey in asbaşkanlığında bir yönetim kuruulu gündeme gelirse durum değişir ve alternatif aranır benim görebildiğim...Halen Faruk Özak ın alacağı pozisyon önemli...Bence asıl bu durum değişmeli...Ama nasıl? Üye olmakla...Birey olmakla...Bağımsız bireyler olmakla...Trabzondaki arkadşlar kızacak ama Trabzonspor Trabzon a bırakılmayacak kadar önemli noktasındayım
          daha önceki yazılarını okumadım burdaki düşüncene tamamen katılıyorum hatta benim en büyük hayalim Trabzonspor un tesisleriyle stadıyla yönetimiyle trabzondan başka hatta trabzona baya uzak bi şehre taşınmasıdır
          şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• Dün yazdıklarımız yanlış anlaşılıyor ne. (Gerçi itaf edilen yazıların hangisi bana geldi onu da bilmiyorum ya)

Ama bazı arkadaşlar genel bir üzüntüden, sanki eleştirenlerin şimdilerde hata yaptığından bahsetmiş. Bende yazılarım ile bu duruma yakın olduğumdan ufak bir hatırlatma yapayım dedim.

Hayrettin Bey'in istifa etmesi açıkcası umrumda değil. Hatta çok da sevindim. Fakat beni sıkan bir iki konu var, herhalde onu anlatmayı beceremedik.

1) Hayrettin Bey, en çok yıprandığı zamanlarda bile (Fatih Tekke olayı) istifa etmedi, bırakın etmeyi, düşünmedi bile. Son yapılan Kurul da adaylığını açıkladı, girdi yönetime. Bu takım Fatih olayını, 2 hoca kovulma döneminii, kaçan net şamiyonluk dönemlerini atlatırken bile yönetimde idi. Şimdi herşey durulmuş, bir çok kişi Fatih Tekke olayı yüzünden yönetime destek olurken bırakması çok enteresan. İnsanın aklına çok çeşitli gelebiliyor.

2) Daha önceki yıllarda da (yanlış hatırlamıyorsam) birlikte çalışan bu iki isim nasıl bir görüş ayrılığına düşüyor ki istifa geliyor.

Kısacası ben kimin gittiğinle ilgilenmiyorum, Kimin neden gittiği ile ilgileniyorum.

Bu gerçekten bir görüş ayrılığımı, ortada ki pastanın pay oranları mı, yoksa bu kulüpten istediğini almış olmanın verdiği rahatlık mı ?

Yoksa benim için Mahmut Aksu'da, Hayrettin Hacısalihoğlu'da, Sadri Şener'de aynı kategoridedir. Hiç birisinin birbirinden farkı yoktur.

Keşke istifa gelmemiş olsaydı da ARalık ayında tüm olanların hesabını vererek, ibra edilmeden bu kulübün başından gitselerdi.

Yorum

Son fikrimi yazayım: Traboznda yaşıyor olup 4 yıldan fazla gurbete çıkmamış herkesi zorunlu olarak gurbete göndermek lazım...Biraz faşizan ve radikal bir çözüm kabul ama başka çare yok gibi
              Aslında çok iyi bir fikir.. Şahsım adıma trabzonsporun ve trabzonun değerini en çok üniverste okumak için ıspartaya gittiğimde anlamıştım...Bu şekildeki söylemleride fazlsıyla yakın çevremden duyuyorum..Hatta daha dün bir olay geldi başıma. Trabzondayken futbola fazla ilgisi olmayan trabzonun maçını ras gelirse izleyen bir arkadaşım var..Bu hafta içi ankaraya taşındı..Dün telefonda konuştuk, ilk sorduğu şeylerden biride bu hafta maçımız ne zaman, ankara takımlarıyla ne zman deblasmanda oynayacağımız oldu..

Not: Ankaragücü ile oynadığımızdan haberi bile yokdu..

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2) Daha önceki yıllarda da (yanlış hatırlamıyorsam) birlikte çalışan bu iki isim nasıl bir görüş ayrılığına düşüyor ki istifa geliyor.
                Recep Abi görüş ayrılığını şu şekil tekrar söyleyeyim.

Hacısalihoğlu Şenol Güneş tarafından alınmış kararların uygulanmasını istiyor ve destekliyor Sadri Şener ve diğer bir kısım yönetici de transfer konusunda Şenol Güneş'in bu derece söz sahibi olması karşı.

Sadri Şener'in mantığı şu aslında. Diyor ki ;

"ben birkaç tane oyunculuk liste çıkartırım, Şenol hocaya sunarım, hoca bunlardan istediklerini söyler ve uyarsa onu almaya çalışırım." Hacısalihoğlu'nun mantığı ise, "bırakalım bütün listeyi Şenol hoca hazırlasın".

tabi bu sadece oyuncu alımlarıyla ilgili konu ama asıl ipleri koparma noktasına getiren oyuncu satımı konusu ( Umut ) oldu.

hepimizin malumu, Trabzonspor ağalık sistemiyle yönetilir. Hazır elde Güneş gibi güçlü bir figür varken ( belki de en yakın dostu olmasının da bir etkisi vardır bilinmez ) bu sistemi yıkıp teknik adamın isteklerinin ön plana çıkartıldığı bir sistem yapmaya çalıştı Hacısalihoğlu ancak olmadı. Ha biriniz çıkar da "Ersun hoca varken neden bunu yapmadı peki madem bu kadar heveslisiydi?" diye sorarsanız onu bilemem açıkçası belki dostluklarının bunda payı vardır belki de Şenol hocanın futbol bilgisine diğerlerinden daha çok güvendiği için böyle davranmıştır.

Ama en nihayetinde olay budur.

umarım Trabzonspor'da işler yoluna girecek ve Sadri Şener de doğru insanları yanına toplayacaktır zira şu anki görev arkadaşları ona çok zarar verir.

Yorum

• O zaman sırayla gidelim İlker,

Başkan Şenol Hocanın transfer işinde yetkili ağız olmasını neden istemiyor ?

- Transferde bilmediğimiz, ama onların bildiği başka şeyler var,
                  - Başkan Şenol Hocanın futbol yetisine güvenmiyor.
                  - Ben futboldan anlamam diyen birisinin transferi kendi yapmak istemesi kremalı pastadan başka birşey ile ifade edilmesi biraz zor değil mi ?
                  - Hele ki birde Mahmut Aksu var ise bu işin içinde !!!

Yorum

Gönlümdekini soruyorsan Şenol Güneş in başkanlığına götürür ))

peki td kim olacak abi?

Yorum

O zaman sırayla gidelim İlker,

Başkan Şenol Hocanın transfer işinde yetkili ağız olmasını neden istemiyor ?

- Transferde bilmediğimiz, ama onların bildiği başka şeyler var,
                      - Başkan Şenol Hocanın futbol yetisine güvenmiyor.
                      - Ben futboldan anlamam diyen birisinin transferi kendi yapmak istemesi kremalı pastadan başka birşey ile ifade edilmesi biraz zor değil mi ?
                      - Hele ki birde Mahmut Aksu var ise bu işin içinde !!!

abi ilk madde olabilir.

ikinci maddeye pek ihtimal vermiyorum.

üçüncü maddede ise, Sadri Şener'in o laflarında samimi olmadığını sadece mütevazılık adına söylediği saçma yorumlar olduğunu sen de anlıyorsundur zaten zira o klasik cümlenin ardı "ben bıraktığımda kulüpte 4 çalışan 1 de otobüs vardı sadece" olur hep
                      En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 09:16.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        peki td kim olacak abi?
                        a) Ünal Karaman
                        b) Hami Mandıralı
                        c) Fatih Tekke
                        d) Yabancı bir isim

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          abi ilk madde olabilir.

ikinci maddeye pek ihtimal vermiyorum.

üçüncü maddede ise, Sadri Şener'in o laflarında samimi olmadığını sadece mütevazılık adına söylediği saçma yorumlar olduğunu sen de anlıyorsundur zaten zira o klasik cümlenin ardı "ben bıraktığımda kulüpte 4 çalışan 1 de otobüs vardı sadece" olur hep
                          Peki İlker,

Transferde hocanın bilmediği, Sadri Bey'in bildiği ne olabilir ?

Yorum

Peki İlker,

Transferde hocanın bilmediği, Sadri Bey'in bildiği ne olabilir ?

"transferde bilmediğimiz, onların bildiği birşeyler olabilir" cümesine "olabilir" cevabını verirken kastım bu değildi abi

transferlerde bilmediğimiz şeyler olabilir ... genel anlamıyla

sanırsam anlatabildim

Yorum

• Yahu Şenol hocanın hemen işine son verilmiş yerine hoca aranmaya başlamış bakıyorumda.Trabzonspor şampiyon olamaz bu kafayla dahası olmamamız için bizden başka çabalayan yok.Şenol hoca hariç bu camiayı bütünleyecek isim varmı?Olsa bile rahat bırakılırmı?Şenol hoca için birde Ferguson modeli olsun deniyor bu camiada Fergusonluk 2 senedir 20 sene değil.Yazık sadece.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "transferde bilmediğimiz, onların bildiği birşeyler olabilir" cümesine "olabilir" cevabını verirken kastım bu değildi abi

transferlerde bilmediğimiz şeyler olabilir ... genel anlamıyla

sanırsam anlatabildim
                                İlker,

Transferi hocaya bırakıp istediğini alıp alamamak arasında kalmak yada çalışmak başka birşey,

Senin söylediğin gibi, transfer listesini hocaya sunup ben bunları alacağım, sen diyorsun diyip, gelen cevaba göre yine bildiğini okumak başka birşey.

Umarım anlatabildim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X