Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu bjk nin maçı varmış unuttuk ....Maçtan sonra laflarız biraz daha...Eskiler bu meselelerin konuşulmasını dedikodudan saymazmış...Mesele i umumiye derlermiş....Yani dedikodu yapmıyoruz merak etmeyin
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Son fikrimi yazayım: Traboznda yaşıyor olup 4 yıldan fazla gurbete çıkmamış herkesi zorunlu olarak gurbete göndermek lazım...Biraz faşizan ve radikal bir çözüm kabul ama başka çare yok gibi
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bugün eski asbaskanlarimizdan Kenan Iskender`i dinledim de tüylerim ürperdi.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son fikrimi yazayım: Traboznda yaşıyor olup 4 yıldan fazla gurbete çıkmamış herkesi zorunlu olarak gurbete göndermek lazım...Biraz faşizan ve radikal bir çözüm kabul ama başka çare yok gibi
          Erdal Hocam tersine beyin göçü de şart ama

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün eski asbaskanlarimizdan Kenan Iskender`i dinledim de tüylerim ürperdi.
            Biraz açsan abi iyi olur.Çok kapalı bir cümle............
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün eski asbaskanlarimizdan Kenan Iskender`i dinledim de tüylerim ürperdi.
              Al işte...

Herkes mi arkadaş?

Bir camia da herkes mi?

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Al işte...

Herkes mi arkadaş?

Bir camia da herkes mi?
                İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biraz açsan abi iyi olur.Çok kapalı bir cümle............
                Bence de çok kapalı bir cümle olmuş.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cihan, senin pencerenden bakınca ben de o " entelektüel züppeler" sınıfına girermiyim merak ettim? Bir insan düşüncelerini yazmamalı mı?

Yusuf Reha Alp kendi ifadesi ile babasının genel kaptan olduğu yönetimi tribünden istifaya davet eden bir adam...Yanlış yazabilir, eksik yazabilir ama bu onu "entelektüel züppe" yapmaz.....Eğer öyle ise korkarım ben de o sınıfa giriyorum....Çünkü benim de öğrendikçe sorguladıkça fikir ve düşüncelerim değişebiliyor.....

Hayrettin bey mübarek bir adam falan değildi....Ama giderken bir yazarın hiç değilse bildiği şeyleri yazması bizi niye rahatsız ediyor?

İki ay önce Gürcan abi ile konuşurken şöyle demiştim: Abi kızıyoruz falan ama benim geldiğim nokta şu: Hayrettin bey bunların arasında en güvenilecek adam....Şimdi ben ne oluyorum bu durumda?
                  Aynı adamın iki yazısı arasında bu kadar fark olmaz bu kadar kısa zamanda.

2 ayda bir adam tu-kaka sıfatından "iyi adamdı be!" sifatına çıkıyorsa yazan adam az gelişmiş, tek meziyeti renk değiştirmek olan bukalemundur!

Yerel basın.
                  Elimde fırsat olsa, bi de bilsem ki rabbim günâh yazmayacak, hepsini Trabzon meydanında sallandırırdım!

Yorum

• Hayrettin bey! giderken yanında şu 4 adamıda götür,zaten bir faydaları yok bari gölge etmesinler!
                    Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• ne zaman birşeyler güzel gitse hep bir aksilik oluyor.
                      TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• Gece gece aklıma Bülent Uygun'un meşhur sözü geldi
                        Sivas'ta laila yok La İlahe İllallah var
                        Bir anlamda takım bir tek futbola odaklı.Kafaları çelecek durum yok falan filan.
                        Bizde de laila yok ama 40 laila'ya bedel derin mevzularımız var.zamanı gelince (ki her ciddi başarıda hortlar illa ki) klüpte bir kriz patlak verir.Ondan sonra şampiyonluk futbol yalan olur, kafalar başka yerlere gider.Allah sonumuzu hayretsin.
                        Allah yönetimin de muhalefetin de faydalısını nasip eylesin.
                        teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• - Şenol Hoca Hariç Kimsenin Gitmesi Etkilemez Bu Takımı ...
                          - Artık Kimse Yemez Bunları , Eskidendi "Hadi Ben Gidiyorum Bakayım Ne Yapacaksınız " Vaziyetleri..
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Trabzon sokaklarının futbolcu tarlası olduğu günlerden kalma inançlarımız doğrultusunda Karadenizspor/1461 Trabzon'u pilot takım yaptınız. İyi fikir!

Ama uygulama?

O takıma kiraya gönderilen hangi oyuncu gelişip A takıma çıktı?

Veya takım halinde başarılı oldular mı?

En azından İstanbul gibi metropol bir kentin kaynaklarından faydalanmak üzere GÜNGÖREN BLD SPOR pilot takım yapılsın!

Renkleri bordo mavi, ruhu bordo mavi!

Belki birileri görür, ilgisini çeker, düşünür...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• + Istanbul´da yasayan Trabzonsporlu (Trabzon demiyorum) sayisi Trabzon´dakinden kat be kat fazla...pekiyi bu potansiyeli kullaniyormuyuz? Kullanabilmeyi gectim, bu takimi yönetenlerin hic aklindan geciyor mu?

Trabzonspor kim icin daha cok sey ifade ediyor, Trabzon´da yasayanlar icin mi yoksa Trabzon´lu olmayip bu takima gönül verenler icin mi? Sorunun cevabi cok net

Trabzonspor ne zaman Trabzon´lu olmayanlar tarafindan yönetilecek?
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Mahmut Aksu istifa.

Sadri Şener istifa.

Defolun !

Yorum

Çalışıyor...
                                X