Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke bu kararı verirken sonuçlarını bilmiyormuydu?Biliyordu ee burda sizin tartıştığınız şey ne herkes kendi tercihlerinin kurbanıdır..Futbolcu olarak "efsane" olmak yerine trabzonspor için sıradan bir futbolcu olmayı tercih etti.Hala daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz

Yorum

• Adam ben ''trabzonsporluyum'' dedi mi? Kaç tane büyük takım topçusu gittiği bir diğer takımda ben ''şunluyum,bunluyum'' deme cesaretini gösterdi?

Ben ortada bir ihanet görüyorum ama bu ihanet yönetimin ihanetidir.İşin içinde sosyal ve dinsel temalar vardır,biri viski bardağıyla ''huzurevi''der öbürü eşinin türbanı nedeniyle ''veto'' yer. İşin aslı budur,iyi analiz eden herkes bilir.Zamanında Ünal a da kızmıştım kulübe siyaset karıştırdı diye (ki onla aynı çizgideyim) şimdi de Trabzonda olan ve Fatih'e yapılan bu.

Kimse Fatih'e cebinden geçinmesi için para vermez,yaşamak için kazanması lazım...İstedi,istenmedi!! O da gitti yaşaması için son kez kazanacağı parayı kazanmaya!

Aslında Trabzondaki BJK maçı bir çok soruyu cevaplayacak.O yüzden kimse o güne kadar burada birbirini kırmasın...
      Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• Fatih'in imza töreninde "ben Trabzonsporluyum" demesi bence cesaret değil kendisini savunma refleksidir.

Bjklilerden tepki görür mü? Hayır, adam zaten Trabzonla özdeşleşmişti. Ha demiş ha dememiş...

Ama Bjk'ye gitti diye bizden tepki alacağını biliyordu. O da önlemini aldı.

Kısacası cesaret değil şark kurnazlığıydı yaptığı...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Fatih Rubinden para değil çakıl taşı mı alıyordu acaba ne son kez para kazanması
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Fatih Tekke, taraftarlarımızla buluşacağı günü sabırsızlıkla beklediğini ifade ederek, “Türkiye’nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla çekiyorum. Üç gündür güzel bir heyecan yaşıyorum. Tekrar ülkeme döndüğüm için, Türkiye’nin en güzide kulüplerinden birisinde oynayacağım için çok sevinçliyim” şeklinde konuştu. Kendisinden beklenenleri vermek içinden elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen Fatih Tekke, “Taraftarlarımızın, camiamızın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Beklenenleri karşılayıp taraftarlarımızı memnun etmek, futbola veda ettikten sonra Beşiktaş camiasında iz bırakan bir insan olmak istiyorum” dedi.

Futbol Oynama Arzusunu Yeniden Kazandım

“Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisine geldim diye konuşan yeni transferimiz, Rusya’daki günlerini ise şu sözlerle anlattı: “Kariyerimin en parlak günlerini Rusya’dayken geçirmeme, 1 lig şampiyonluğu, 2 Rusya Kupası, 1 UEFA Kupası ve 1 Süper Kupa kazanmama rağmen belli bir süre sonra arzumu yitirdim. Son zamanlarımda oynama heyecanımı tamamen kaybettim. Rusya’da çok güzel günler geçirdim ancak ben futbolun heyecanını özledim. Bugün burada daha coşkulu ve heyecanlıyım, ilerisi için daha güzel şeyler düşünüyorum. Beşiktaş taraftarı takımına aşırı derecede bağlı. Aynı zamanda her futbolcuya heyecanını kazandıracak kadar etkili. Bu da beni sabırsızlandıran bir başka faktör. Bunlar konsantrasyonumu yükseltiyor ve takıma katılacağım zamanı iple çekiyorum.”Sahada Babamın Oğlunu Tanımam

Yenilgiyi hiçbir zaman kabullenmediğini, bunun da kendisini hırçınlaştırdığını ifade eden tecrübeli golcü, Türkiye’de futbol oynadığı zamanki Fatih Tekke’den bir şey kaybetmediğini ancak Rusya serüveninde olumlu anlamda çok büyük kazanımlara sahip olduğunu belirtti.

Saha içindeki ve dışındaki davranışlarıyla camiamıza layık olmaya çalışacağının altını çizen Fatih Tekke, önceki gün düzenlenen imza töreni sırasında söylediklerini daha da genişleterek, “Daha önce Altay’da ve Gaziantepspor’da forma giyerken Trabzonspor’a karşı oynamıştım ve golümü de atmıştım. Bizim işimiz futbol ve bu mesleği layıkıyla yerine getirmek için profesyonel düşünmek zorundayız. Sahaya çıktığımda rakibim babamın oğlu olsa tanımam. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. Şu andan sonra da yapacağım her şey Beşiktaş ve Beşiktaş taraftarı için olacak. Ligde ve Avrupa’da hedeflenen başarıları kazanmak için çalışacağım. Taraftarlarımızın bana destek vereceğine ve karşılığında çok iyi şeyler alacaklarına inanıyorum..

camiada iz bırakmak istiyomuş türkiyenin en ateşli seyircisinin önüne çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyomuş!!!!

Yorum

• Eğer amaç para değil Türkiye özlemiyse;

Neden Beşiktaşta Bursa değil

"Haberde, Fatih Tekke'ye, Trabzonspor'dan eski takım arkadaşı olan ve bu sezon Bursaspor forması giyen Hüseyin çimşir'in aracılığıyla teklifte bulunulduğu, Fatih Tekke'nin de Bursaspor'a yeşil ışık yaktığına vurgu yapıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Tekke'yi ısrarla istediği, alınması için şimdiden yönetim kuruluna bir rapor verdiği şeklinde ifadelerin de yer aldığı haberde, Sağlam'dan gelen talep üzerine Yeşil-beyazlı yönetimin Tekke'yi kadroya katmak için seferber olduğu belirtildi. Önümüzdeki günlerde masaya oturacak olan tarafların uzun süreli bir sözleşme imzalayabileceği öğrenildi.

Rubin Kazan'la 2 milyon Euro karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayan 32 yaşındaki Fatih Tekke forvet mevkiinde yeteri kadar şans bulamadı."

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakem hatalarından, TFF tarafından Trabzonspor'un hakkı yendiği zaman bunlardan birini yaptın mı?
                Sen şimdi beni niye yargılıyorsun, benim yapmadığım şey kaldı mı? Ömrümü yedi bu TS
                Not Important..

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Rubinden para değil çakıl taşı mı alıyordu acaba ne son kez para kazanması
                  Rubin'de futbolu unutmuştu, yerine de 3 tane golcü aldılar.. orda forma giyemeyecekti.. şimdi yeniden popüler.. gol attıkça istanbul basını göklere çıkaracak.. ayrıca bu sene bjk da gol kralı olmamak, olmaktan zor..
                  Not Important..

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rubin'de futbolu unutmuştu, yerine de 3 tane golcü aldılar.. orda forma giyemeyecekti.. şimdi yeniden popüler.. gol attıkça istanbul basını göklere çıkaracak.. ayrıca bu sene bjk da gol kralı olmamak, olmaktan zor..
                    "Horozu çok olan köyün sabahı erken olur" muş.

Yorum

• Şu Fatih için değil yazılanların, iyi niyet belirtilerinin kırıntıları Umut, Tayfun, Ceyhun... ve diğer oyuncularımıza gösterilseydi bugün bambaşka bir Trabzonspor'u konuşurduk...
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok merak ediyorum Trabzonspor taraftarı Fatih Tekke için ne yaptı?Ne yapmıştır?
                        benmi yanlış hatırlıyorum, Trabzonda yürüyüş düzenlenmemişmiydi bir gurup tarafından, ve Teofilo transferinde havaalanında bağırmamışlarmıydı,

bunun haricinde de özel birşey yapmak zorunda değil,

Buraya yazmayacaktım Fatih için ama bu olayda yönetim suçlu olduğu kadar Fatih te suçludur,

ne olursa olsun Trabzonspor'lu olduğunu söyleyen bir kişi bunu en büyük rakiplerinden birisine imza atarken hele hele böyle bir dönemde söylememeliydi, bunu yaparken bile ne kadar büyük zarar verdi bize, taraftarı yine kırdı geçirdi buralarda, bu mu büyük trabzonsporluluk
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Tamer Tuna, Zafer Demiray, Serdar Bali, Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Mehmet Ekşi bir de Necdet galiba... Başka var mı bilemiyorum.

Bunların bir tanesi bile Beşiktaş'ta başarılı o-la-ma-dı!!!

Darısı Fatih'in başına...

Yorum

• Büyük değil,
                            En büyük Trabzonsporlu..

Hasbam.

Yorum

• Yıllardır Fatih konusunda eleştirilen yönetimin verdiği mücadelenin neticesi ortaya çıktı. Demek ki adamlar çok şey biliyormuş. Gerçi Dünya'da en iyi Trabzonspor'lu çarşıda artık. Bence herkes Trabzonsporluluğunu sorgulasın
                              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamer Tuna, Zafer Demiray, Serdar Bali, Necmi Perekli, Ali Kemal Denizci, Mehmet Ekşi bir de Necdet galiba... Başka var mı bilemiyorum.

Bunların bir tanesi bile Beşiktaş'ta başarılı o-la-ma-dı!!!

Darısı Fatih'in başına...
                                Bigben Necdet fena değildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X