Erdal Abi herşeyi,herkesin istifasını geçtim bütün yönetim,çalışanlar istifa etse bile Şenol Hocanın ne yapacağı benim için önemli olan.Herkes gitse de onun kalması lazım zira.Birkaç gündür istifa edecek,istifası cebinde tarzı haberler,duyumlar var.Senin var mı bir bilgin bu konuda Erdal Abi,aydınlatırsan sevinirim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlker hoca'ya ulaşamadım...Senin duyduklarını ben de duydum...Hoca için Hayrettin bey in varlığı önemli idi bunu biliyorum...Ama istifa falan çok ayıp olur...Şenol hoca'nın böyle bir şeye hakkı yok...Ha yeni oluşacak yönetim kurulunu görür ve "ben bu arkadaşlarla çalışamam" diyebilir buna hakkı var...Ama şimdi böyle bir günde bunu en son yapacak adam olmalı Şenol hoca....O yüzden bizim için o Şenol hoca...O yüzden başka...O yüzden bir teknik adamdan çok daha öte bir şey....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara olayını en son başkan öğrenmiş olamaz...Olamaz zira Yattara'nın transfer ücretini verecek olan TAV dı Uğur abi
Şimdi bunları konuşmaylım...Bu bir fikir...Ama bence asıl şunu yapalım...Birilerinin hatalarını öğrenince onu silmeyelim...Başkan Yattara yı satmış vay hain olmasın....Hayrettin bey istifa etmiş vay şerefsiz olmasın...Eğer öyle olursa adam kalmayacak camiada...Yarın ben hain olacğım, öbür gün Sedat, sonra Cihan Şenol abi....Bu kadar kolay olmamalı....
Olsa olsa şakşakcı olur.
Allaha şükür!
Yorum
-
Kesinlikle Erdal Abi.Şenol Hoca için Trabzonspor ve daha da önemlisi Trabzonspor için Şenol Hoca son şans.Gerekirse kongreden önce oluşacak yönetime aday listelere direk medya yoluyla olmasa bile bir şekilde yakın olduğu ve kendine yakın,rahat çalışabileceği isimleri kulis olarakda olsa deklare etmeli.Kongre sürecinde çok aktif olmasa bile pasif de kalmamalı.Görüşlerini dile getirmeli.Zira oluşacak istemediği bir yönetimin ardından ''ben bu arkadaşlarla çalışamam'' sözüne her ne kadar hakkı olsa bile bizim için çok büyük bir yıkım olur.
Yorum
-
- Gazetelerde Pek Bi Sevindi Hayrettin Bey'in İstifasına..
- Maşallah Hangi Siteye Baksam Başlıklar " Trabzonsporda Deprem " , " Flaş Flaş Flaş Trabzonda İstifa Depremi" vs...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi. Benden hain falan olmaz.
Olsa olsa şakşakcı olur.
Allaha şükür!Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Sedat, ne yapsınlar? Yani elini vicdanına koy...Herkes bilir ki Trabzonspor da asbaşkanlık makamı yarı başkanlık makamıdır...Böyle bir makamı işgal eden kişi üstelik işler yolunda iken istifa etmiş...Nedir bunu adı? Ne olmalı....
İlginç bir şey var...Bir Fenerli için medya Fener düşmanı, bir GS li için alayı Fenerli, Bjk li için hepsi iki rengin uşağı ve bizim için medya üç İstanbullu nun uşağı...Herkes haklı olamaz
))
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
KUTADGU
"Tutarlılık" kelimesi modaydı bir aralar.
"Şeffaflık" denildi sıkça.
"Profesyonellik" kelimesi hep üst sıralardaydı.
"Trabzonsporluluk" her daim önemliydi zaten.
"Bilgi kaynakları" İlah yerine de konmadı değil.
Sonra ben bir baktım ki bu kelimeler ne kadar çok sarfedilirse bu kelimelerin gerçek anlamlarına bir o kadar tecavüz edilmiş camiada.
Mesele kişiler meselesi de değil açıkcası.
Mesele tecavüzün bu camiada "en normal" şey olarak karşılanmasıdır.
Biraz sonra bir Sancho Panza hikayesi anlatmaya çalışacağım.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker hoca'ya ulaşamadım...Senin duyduklarını ben de duydum...Hoca için Hayrettin bey in varlığı önemli idi bunu biliyorum...Ama istifa falan çok ayıp olur...Şenol hoca'nın böyle bir şeye hakkı yok...Ha yeni oluşacak yönetim kurulunu görür ve "ben bu arkadaşlarla çalışamam" diyebilir buna hakkı var...Ama şimdi böyle bir günde bunu en son yapacak adam olmalı Şenol hoca....O yüzden bizim için o Şenol hoca...O yüzden başka...O yüzden bir teknik adamdan çok daha öte bir şey....Bordomavi.net
Yorum
-
- Abi Gazeteci Yanın Ağır Bastı Hemen
- Haklısın Bazen abartıyoruz , Ama Ne Yapayım Sanki Trabzonda Olunca Pireyi Deve Yapıyolarmış Gibime Geliyor Gıcık OluyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
Don Kişot hikayesiyle kahramanlık olgularına verip veriştiren
ve bir anlamda etiketsizliğin temsilcisi Sancho Panza’yı ironilerle doldurarak insanlığa yollayan
Cervantes’in ünlü romanında bir handa geçen öykü anlatılır.
Hikayenin kahramanı Sancho Panza,
tecavüze uğramış bir kadına yardımcı olmak
ve en azından kırılmış duygularını onarmak adına
tecavüzcünün para dolu kesesini zorla alır
ve tecavüze uğrayan zavallı kadına verir.
Bu olaydan sonra da para kesesi alınan tecavüzcünün kadını izlemesine izin verir.
Kadın dışarıya çıkınca para kesesinin peşine düşen adam da kadını takip eder
ve o da dışarı çıkar.
Belli bir müddet sonra kadın han kapısından tekrar içeriye girer.
Her halinden ciddi ve yoğun bir kavgadan çıktığı bellidir. Başı ve suratı da kan ile doludur. Elindeki para kesesini sallar ve şöyle seslenir.
-Kaptırmadım, alçak herife.
Kahramanımız Sancho Panza tam bu noktada devreye girer
ve romanın belki de en ağır en karakterli sözlerini söyler.
-Eğer onurunu da bu para kesesini savunduğunun yarısı kadar güçle ve direnme arzusuyla savunsaydın, adam sana asla tecavüz edemezdi.
Umursanan şey gücün ve hırsın sembolü paraysa,
çoğu zaman olduğu gibi umursanmayan onur olacaktır.
Sembolist bir yaklaşımla,
tecavüze uğramış ama para kesesini kaptırmamış kaç kişi tanıyorsunuz.
Yorum
-
23:16 itibariyle fikrim;
Tek bir haklı ya da tek bir haksız arıyor isekte böyle bir sonuca ulaşmamız mümkün değil.
İnsanlar yıpranıyor ve haliyle, bu değişim de kaçınılmaz olmuş.
Tek umudum şu; benzer durumda kongreye gidilmişti, umutsuzluk hakimdi.
Ama işler sanılanın aksine iyi netice verdi.
Umarım bu değişim de iyi sonuçlar verir.
Hocaya destek ve ona taraftar zırhı giydirirsek, yönetenlerin ona zarar vermesinin de önü kapanır.
Yorum
-
Bu arada yarın çok önemli bir maçımız var değil mi....Ne demiştik: Kuzey cephesinde yeni bir şey ( hala) yok
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Brezilya dizilerini 10'a katlarız dönen senaryolarda.En iyisi herkes terk-i diyar etsin,lav edelim Trabzonspor'u herkes ama herkes deriiiin bir nefes alsın.Nedir bu rezillik yahu.Bu takımı tutmakla bu kadar mı zor bir iş yapmışız.Herkesin bir hesabı var,herkes bir senaryo yazıyor ama filmin sonu hep kötü bitiyor ama ne hikmetse kötü son olunca herkes mutlu oluyor.Mutlu olmayan, için kan ağlayan, biz karşılıksız seven taraftarlar...............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum