Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan sonra Mehmet Ali Yılmaz'ı "MAY" olarak yazmak daha tehlikeli oldu.
    Yanlış çağrışımlar yapabilir.
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nereye harcandi abi?
      +130 trilyon borç neden oldu ?
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Çocuklara dokunmayın bir vesile ile kurtlarını döküyorlar işte

Yorum

• Valla Süleyman, Fatih de Şenol hoca da kolay değil...Hatta Fatih daha zor diyebilirim...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Forza Hacıosmanoğlu ! Forza Lazio !

Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çocuklara dokunmayın bir vesile ile kurtlarını döküyorlar işte

Sıkıntı yok canım...Eskiden Lazio lu idim...Şimdilerde kanım Livorno ya ısınmıyor değil hani
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Estağfurullah yanlış biliyor olabilirim sizin dediğiniz gibi ise durum vahim mali kongrede herşey belli olur.
                Mali kongrede seçim olmazsa bile,çok büyük gürültü çıkacağını garanti edebilirim..

Ama esas sıkıntı kongre de vehamet ortaya çıkınca yaşanacak,geniş kitleler durumu öğrenince Sadri beyi Şenol hoca,yada Tekke'nin kurtarması bile zor olabilir..

Tabi o rakamlar kamuoyu ile paylaşılınca benim de burada bir -iki arkadaşa naçizane bir-iki hatırlatmam olacak..

Yorum

• Adanademirspor !
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Yahu Veysel abi, bu yönetimi eleştirmeye başladığımda bunlar muhalefet görmemiş demiştim...Ama sizin görünce ben muhalefet görmemişim diyorum...Umarım bir gün karşı saflarda olmayız...Korktum ben ))

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sıkıntı yok canım...Eskiden Lazio lu idim...Şimdilerde kanım Livorno ya ısınmıyor değil hani
                      Erdal olur da bu kadar tornistan olur mu ?
                      Trabzonspor √
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Sadri bey taktik yapıyor bence..

Bu berbat imajla bırakmak istemiyor..

Devre arasını bekliyor,Tekke,Güneş borç,harç belki bir,iki kişi daha..

Ondan sonra "hodri meydan" diyebilir..

Ama çok geç..

MAY ı karşısına almamalıydı..

Çünkü MAY gibiler icraatta genellikle lazımlık kullanırlar ,fakat muhalefetleri çok yıpratıcıdır..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu Veysel abi, bu yönetimi eleştirmeye başladığımda bunlar muhalefet görmemiş demiştim...Ama sizin görünce ben muhalefet görmemişim diyorum...Umarım bir gün karşı saflarda olmayız...Korktum ben ))
                          Erdal ben sevdim mi tam seviyorum..

Sildim mi de tam siliyorum..

Elastikiyet zayıf,köşeliyim anlayacağın..

Trabzonspor'u çok sevdim..

Kendimi bildim bileli dünyaya bordo- mavi bakarım ..

Renk körüyüm..

Trabzonspor'a kem gözle bakanlara,zarar verenlere tahammülsüzüm..

Bu uğurda anlatmaktan hoşlanmadığım kavgalarım,tartışmalarım vardır..

Mekke'de bile muhabbeti olmuştur..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erdal olur da bu kadar tornistan olur mu ?
                            Herkesi kucaklamak lazım başkan...Açılım şart

Yorum

• Arkadaşlar borçlardan, gelirlerden bahsediyoruz. Merakımdan soruyorum Trabzonspor'un borsaya bildirdiği bilançoları inceleyip yorumlayan varmı?
                              Ben muhasebe işinden pek anlamam Bilen ve inceleyen biri görüşünü bildirirse takımın finans durumunu daha iyi anlamış oluruz sanırım.
                              Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• İlk olarak Bıyıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar borçlardan, gelirlerden bahsediyoruz. Merakımdan soruyorum Trabzonspor'un borsaya bildirdiği bilançoları inceleyip yorumlayan varmı?
                                Ben muhasebe işinden pek anlamam Bilen ve inceleyen biri görüşünü bildirirse takımın finans durumunu daha iyi anlamış oluruz sanırım.
                                Mali genel kurula sayılı günler kaldı..

Bu arada borsaya şirketlerimizden sadece biri açık ve o şirketin gider hanesi kapalı gibi..

Borsadan mali yapımızı öğrenemeyiz yani..

Yorum

Çalışıyor...
                                X