İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Yedekteki 4 yönetici görev kabul etmeyeceklerini açıkladılar. Peki asil üyelerden kaç kişi istifa ederse yönetim düşer? Burda ince hesaplar umarım yoktur. Gerçi kongre 2 ay sonra ama yıpratma adına gözü dönmüşler çokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yönetimde birşeyler olduğu belli bu olaylar inşallah takıma yansımaz, Şenol hocaya yansımaz bu akşam Manisa engelini geçersek en azından biraz durulur. Aksi bir sonuç olursa yandık vallahi, neden hep bu çalkantılar takım tam kendini bulmuşken olur bunada bir anlam vermek mümkün değil....TRABZONSPOR
Eski Nickim : Cripto
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedekteki 4 yönetici görev kabul etmeyeceklerini açıkladılar. Peki asil üyelerden kaç kişi istifa ederse yönetim düşer? Burda ince hesaplar umarım yoktur. Gerçi kongre 2 ay sonra ama yıpratma adına gözü dönmüşler çok
Daha önceki dönemlerde İbrahim Hacıosmanoğluyla birlikte 5-6 kişi daha istifa ettiği halde yönetim yanılmıyorsam düşmemişti.Seçime kadar gitmişlerdi.
Bu arada yönetimden kimse istifa etmez... Zira hepsi çok mutlu olmuşlar. Yavaş yavaş çıkarlar ortaya arz-ı endam eylemeye...
Bunlar nasıl yönetici Allah aşkına? Madem Hayrettin Hacısalihoğlundan size sıra gelmiyordu, kulübü o idare ediyordu da, peki siz orada ne iş yapardınız? Sadece kartvizitlerine ''Trabzonspor yöneticisi'' yazması bile bunlar için çok büyük bir olay. Bu sıfatla millete caka satmak bile yetiyorken şimdi Hayrettin Hacısalihoğlu'nun istifasından sonra onlara büyük ikramiye vurmuş gibi sevinmeleri ne acı...
Bu zamana kadar bu tek adamlılığa ses çıkarmayanlar, bu saatten sonra konuşmaya başlarlar, başladılarda. Bu camiada bu kadar ikiyüzlü, bu kadar riyakar adamlar olduğu sürece kaybeden hep Trabzonspor ve taraftarı olacaktırEn son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 17.09.2010, 12:57.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcuların da neden sözleşmeye yanaşmadıkları az çok anlaşılıyor.
Yönetimde olan bu belirsizlik belli ki oyuncularada yansımış.
Başta Selçuk olmak üzere.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Cem Yılmaz'ın "G.O.R.A" filmini izlerken bu kadar kahkaha atmıştım.
Camia sağolsun.
Aklıma küpe olsun; hiç bir zaman "Bundan daha iyisi olamaz" demiyeceğim bundan sonra.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Eminmisin , Hava Olmasın Sakın :ççç
ççç
Yorum
-
- Hava O Hava Biri Hava Dedi , Bi Yerinizden Element Uydurmayın Kardeşim çççTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum