Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Çok garip, Haciosmanoglu delikanlı, şerefli, dik duran bir "adam" gibi gözüküyordu, bu kadar sahtekarlık yalancılık olamaz yaa
    Dış görünüşe aldanmıyacaksın işte bunu bir kez daha anladım
    Tam bir hayal kırıklığı !!!

Yorum

• hacı kendini kandırıyor malesef
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        başkanım ak parti üyelerine kombinede indirim yok mu ? Diğerlerinden farklıyız biz

hüloooogggggg ( şunu bile yazdırdılarya bana pes )
        Var var. "Akpli gençler delice sever"ler indirimli değil bedava bilet aldılar ( E.B vasıtasıyla)
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• belki basbakandan rize macini istemistir
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• takımın rengini turuncu mavi amblemi de ampül yapmamız için genel kurul kakarına ihtiyacımız var mı ?

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              belki basbakandan rize macini istemistir
              ) süper

Yorum

• Aralık ayında kongre olmayacak, olursa da kimse aday olmayacak. Göreceksiniz.

Yorum

• Arkadaşlar;

Bu arada CAS Kararı Öncesi Hakemler, UEFA ve FIFA'ya Mail Gönderiyoruz...

Bir mail atarak Adalet mücadelesine katkıda bulunabilirsiniz.

https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    takımın rengini turuncu mavi amblemi de ampül yapmamız için genel kurul kakarına ihtiyacımız var mı ?
                    Ampül mü olsun, aynı mı kalsın, başka bir şey mi olsun?

Başlık açılıp tartışılsın. Bir de anket eklensin.

Böyle gidersek bu mesajlar şakadan çıkıp gerçeğe dönüşecek.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bakın şaka maka bu adam tertemiz helal süt gibi kupa mızı bile bir pazarlığa kurban edebilir
                      bunun yapabilecekleri beni korkuttu artık

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forumda "arifberkay" abimizde IHO'nun telefon numarası vardı.

Yazsın foruma numarayı verelim tepkiyi yoksa burda 2000 sayfa tepki ver boşa .
                        forumda tel vermek yasak bildigim kadariyla ayrica baskan ilk gunlerdeki gibi degil tanimadigin telini acmiyor artik net bilgi
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Var var. "Akpli gençler delice sever"ler indirimli değil bedava bilet aldılar ( E.B vasıtasıyla)
                          onlara var dimi geçen sezonda kapıda kombine satan bunlar değilmiydi ? bide ellerinde defter çetele tutuyolar ulan şu trabzondan çıkar elde etmeyen bide zarara giren bi benmiyim anasını satıyım

Yorum

• Aslan başkan. Diğer aslanı nereye gitse binler karşılıyor zaten. Millet iradesine sahip çıkıyor. Dün bitecek gibi hayırlısıyla.

Yorum

• Gelen siyasetin içinde , giden siyasetin içinde. Hay kurulu düzeninize sizin..

Yorum

• İsterse takım sürünsün, transfer yapılmasın ama ben bu kadar alçalmış bir başkan görmedim. Yaşım itibariyle diyeceğim ama bu rezillik geçmişte de yaşanmadı. Bizim mücadelemizin başkanı sen olamazsın. Utanıyoruz...
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X