Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sedat çık bu başlıktan. milleti sen karıştırıyorsun

yahu bizim çiftlikte ki inekler ne oldu

takımın performansını organik beslenmeye bağlamıştım ben..
    Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sedat çık bu başlıktan. milleti sen karıştırıyorsun

yahu bizim çiftlikte ki inekler ne oldu

takımın performansını organik beslenmeye bağlamıştım ben..
      - Altan Abi Ben Bu Başlıktan Çıkınca Düzelme Olucaksa Varya Uzaya Çıkmassam Adam Değilim
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaşasın yeni Fetret!

Tek engel Sadri Şener.

Sen de git, daha durma orda.

Biz Fetret isterüz artuk!

Huzur batar.
        Fetret bence iki yıldır devam ediyordu,

Sadece ahalinin önemli bir kısmı farkında değildi..

Özellikle Şenol hoca,Broos döneminde gelme ihtimali ile,

Geldikten sonra ise bizzat icraatı ile perdeledi vaziyeti.

Eğer fetret olmasa ,samimiyet olsa,

"-Hah ,galiba düze çıkıyoruz ulan,oh be" demnesi gerekmez mi idi?

Peki şimdi sormazmı insan,

Sadri bey ile Hayrettin beyin paylaşamadığı nedir,ya da daha önce ne oluyordu da bir arada idiler?

2009 mayısında aralarında Saner beyin de olduğu bir sürü yönetici,mesaj çektiler diyemi kovuldular,gerçekten, yönetimden?

Samimiyetine inandırdın beni Cihan,belki tartışarak ama,

İki buçuk yıldır ,neredeyse sıfır sorgulama yaparak,sağlıklı karar verdiğin konusunda ,nasıl bu kadar müsterihsin?

Bir şey daha,ilk üç ayında ,yeminle Sadri bey için slogan üretmiştim,

Benim hayalkırıklığım, epey küllendi tabii..

Yorum

• HACISALİHOĞLU’NA GERİ DÖN DENMEZ
          Hacısalihoğlu’nun geri dönüşünün mümkün olmadığını ifade eden Başkan Şener, “Hayrettin Bey, çok sevdiğimiz bir arkadaşımız, istifa edebilir. İstifasında bilmediğimiz nedenler de olabilir. Yönetimde birisi istifa edince, bu işin geri dönüşü olmuyor. Hayrettin Bey, benden iki üç yarış küçüktür. İstifa eden bir yöneticiye ‘ne olur geri geri dön’ denmez
          diye konuştu.

Başkan Çalışıyor.
          Erdal abi kızacak bana belki, fakat şu sözü duyan gazeteci sormaz mı başkana :

Başkanım, siz istifa ettiğinizde Hacısalihoğlu ve Sayın Bakan sizi kararınızdan döndürdü, kendi tabirinizle istifa eden başkana "ne olur geri dön" dediler, siz de bu ricasını kırmadınız. O zaman yaptıklarınızla şimdi söyledikleriniz çelişmiyor mu?

Soru sormaktan bu kadar mı korkulur...

Yorum

• Bismillah sayfaya girdim diye mi yazdın bunu ....Ben sorardım...Ama tüm sorular için sormadan önce dilediğinizi sormamış olma isteğiniz saklı diye açık çek verirdim
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Muhabirlik yapmadım ama spor muhabirliği inanın bana zor iş...Zor iş zira patronunuz iki tane...Birisi gazetenin spor müdürü diğeri takip ettiğiniz kulüp başkanı ...Hatta teknik adam asbaşkan basın müdürü hepsi patronunuz ))
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Nekadar boş konularla sadece konuşmak için konuşup gündem yaratıyoruz.Gayet normal taraftarın ağız dolusu hakaretler yağdırdığı gitti diye arkasından ağıtlar yaktığı ki her defasında bizim camiamızda böyle olur ki giderse ağlanır!sadece konuşuyor olmak için karabulutları Trabzonspor camiasının üzerine topluyoruz.Elbette Hacısalihoğlu gidecek belki yarın Şener zamanı gelince bir başkaları!!!Ozaman bırakın şu camia da olanlara hakareti yada fazla övgüyü herkes işini yapacak işini yapan takdir edilecek yapamayan ikaz ama hakaret değil!Umut u bir dövmediğimiz kaldı sonra ayaklarına kapanacak kadar işi ileri getirenler!Yıllar geçti Fatih için bu takımın başkanı dahil her kesimine hakaret edecek kadar küçülen kitlemiz oldu!Şimdi HH ciler var Şener karşıtları var.İnanın Hacısalihoğlu bizim camiaya iyi dayandı.Aslında bizim camiada görev yapmak zor çünkü zor insanlarız.

Yorum

• Şu soruyu sorarım ben,tam yirmi yıldır:

-Acaba Trabzonspor'a başkan olan, başkan ve yöneticiler,bizim gibi körükörüne Trabzonsporlu mudur ve gerçekten en önemli öncelikleri Trabzonspor'mu dur?

Son yirmi ,hatta yirmi beş yıla bakarsanız,çoğunlukla cevap ,kahrolası,kocaman bir "HAYIR" dır!..

Bu soru,fakülte de Trabzon lu ve Trabzonsporlu olarak herkese hava attığımız yıllar da ,yani 1985 yılında,

Bir Türkiye kupası finalinde,o gün Galatasaray ile final oynayacak Trabzonspor'un teknik direktörü olan Özkan Sümer'in,

O günkü başkan M. Ali Yılmaz tarafından hiç bir gerekçe gösterilmeden,maça bir kaç saat kala görevden alınması üzerine aklıma gelmişti..

Ve tam on beş yıla yakındır şampiyon olamayan ve yaklaşık on yıldır A.aker'de Trabzonspor'u yenemeyen Gs ,o gün bizi Trabzon'da 2-1 mağlup etmiş,rövanşt da 0-0 la kupayı almıştı...

Çok üzülmüştüm ,çünkü maç sırasında çığlık atıp,adeta çıldıran gsliler,maçtan önce it gibi korkuyorlardı,"fark yemezsek şansımız olur "diye..

Kabullenmem çok uzun sürdü benim de(yıllar yılı)ama maalesef gerçek oydu ve öncelik Trabzonspor filan değildi..

Trabzonspor ,Ra kadar,Ramses kadar güçlü egoların,paravan bir kullanımı idi..

Yine itiraz edenler çok olacak ama,değişen fazla bir şey göremiyorum..

Yorum

• Erdal Abi'nin önerisini tam olarak hatırlamıyorum ama şunu yapsak ya
                    takımı ve teknik ekibi sürgüne göndersek asıl
                    Derin düşünceler,tartışmalar,muhalefetler,yönetimler hep Trabzon'da kalsa.
                    Hem çok daha az masrafla sıyrılırız işten
                    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• salihoğlunun bu kulübe en büyük hizmeti istifa etmekle oldu.hiçkimse trabzonspordan üstün değildir.onu savunmak artık yersiz.

Yorum

• 4 gün önce H.H. şöyle yaptı, Umut'u sattı, transferlere karşı çıktı diye yüksek ses çıkıyordu. Ama bugün görüyorum ki, bunu Aksu'su, Şener'i yapmış. Düne mi yoksa bugüne mi inanayım bilemiyorum. Bu kimin taşı taşıyan kimin taşı atan olduğunu anlamak için, 2 dirhem aklım vardı o da gitti arkadaş. Ne oluyoruz, anlamıyorum. Kimi suçlu göreceğim bilemiyorum. Ama şunu diyorum;
                        Biz biz olamadıktan sonra, bizi size bağlayan çok olur.

Yorum

• forvet dediğiniz adam forvet arkası çıktı(jaja)
                          sakat deyip almadığınız adam bugün bize 2 gol attı(makukula)

tarihin en futboldan anlamayan Trabzonspor yönetimi

Yorum

• Başkan Makakula sana selam söyledi hahahaha!!!Aldınmı???

Yorum

• Hafta arası MT haberlerinden bir kesit...

İsmini öğrenemediğimiz bir yönetici bazı futbolculara Manisa maçında yenilmeleri için baskı yapmış...

Yorum

• BaŞkan makukula ellerİnden Öper. Defol gİt.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X