Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Filme fazla dalmayın yoksa Garavel Usta size "Derin Trabzonspor" zihniyeti yükler.

Yorum

• ihsan alioğlu'nun da istifasını sağlamadığı için yönetimi eleştiriyorum 4-5 yetmez 6 olsun mümkünse

Yorum

• Bir kez daha görüldü ki, huzur Trabzonspor'da huzursuzluk doğuruyor.

Yorum

• Artık şuna kesinkes inandım.

Şampiyonluk için camia eğer Trabzonspor camiası ise, “0.5 saniye kala Kerem Tunçeri'nin 2 sayılık basketi sonrası, herkes maçın bittiği sanıp sahaya atlarken, orta sırada bir grup fenerbahçelinin hakemin son düdüğünü beklemesi gibi” son düüt’e kadar bekleyeceğiz.

Anlaşıldı.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Sadri Şener, Aralık ayında yapılacak yeni yönetimle yola devam edecek..

Şuan kulüp kendi kendini yönetir.. Şahısların önemi yok.. İstifalar rahatlatıcı olacaktır..

Ahmet Ağaoğlu yeni yönetimde olmalı !
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Metin...................................

Yorum

• Ahmet ağaoğlunu başkan bundan önceki seçimdede yönetime almak istemişti.Eşinin rahatsızlığını gerekçe göstererek kabul etmemişti.Şimdi değişmişmidir fikri bilmiyorum ama yönetimde olmasını isterdim.
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık şuna kesinkes inandım.

Şampiyonluk için camia eğer Trabzonspor camiası ise, “0.5 saniye kala Kerem Tunçeri'nin 2 sayılık basketi sonrası, herkes maçın bittiği sanıp sahaya atlarken, orta sırada bir grup fenerbahçelinin hakemin son düdüğünü beklemesi gibi” son düüt’e kadar bekleyeceğiz.

Anlaşıldı.
                  Kesinlikle Şampiyon olduğumuz kesinleşsin TFF Tarafından resmi sitede yazmadıksan sonra inanırsam neyim , ya öyle iğrenç bir camia ki her hangi bir sorun çıkar birşeyler olur iptal olur şampiyonluğumuz ya hadi canım sende demeyin , Hangi futbol takımında görülmüştür ki gruplara kalma maçında oynayacağın rakibin sağı güçlüyken ev formda sol oyuncunu o maç akşamı satman böyle birşey var mı fıkra gibi ya iğrenç bir olay tiksiniyorum tüm yöneticilerden ve yönetici ihtimali olan insanlardan. Yönetici olma ihtimali olmayan insanlardır tiksinilmeyecek olan taraftarlardır yani.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artık şuna kesinkes inandım.

Anlaşıldı.
                    Yok yok Metinim,

Fener'li o sazanlardan gene düdüğü bekleyemeyenlerden sahaya atlayanlar vardı
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• KTÜ Rektörü Özen’in yaptığına bakın...

Trabzonspor’da yöneticilere bağlı sevgi değişmiyor. Bordo mavililerin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’nun istifasından sonra çok yakın dostu KTÜ Rektörü bakın ne yaptı. Rektör Özen Hacısalihoğlu’na Trabzonspor’dan daha yakın ki kulüp tarafından kurumu adına kendisine verilen protokol biletlerini kulübe geri gönderdi. Özen böylece Trabzonspor’u değil Hacisalihoğlu’nu daha çok sevdiğini herkese gösterdi.

Rektör Özen geçen sezonun son maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasında da protokolde çocuğu ile birlikte sarı lacivert kaşkollarla birlikte oturması zaten onun ne kadar Trabzonsporlu olduğunu gösteriyordu. Özen şimdide hacısalihoğlu’na olan bağlılığını göstermek için Trabzonspor’u bir kalemde silebiliyor.

Takdir kamuoyunun…
                      mt

Yorum

• Midemi mt kadar bulandıran bir haber portalı görmedim.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Hacısalih ayrıldı diye,

Jet fadıl 'da desteğini kesmesin bize?

Hatta,çiftlikteki sarıkızın sütü,

Tavukların yumurtayı kesme ihtimali,endişe ile takip ediliyor..

medya 71-10 haber ajansı

Yorum

• Yaşasın yeni Fetret!

Tek engel Sadri Şener.

Sen de git, daha durma orda.

Biz Fetret isterüz artuk!

Huzur batar.

Yorum

• - Diyorum ya Önümüzdeki Tek Engel Sadri Şener Artık Oda İstifa Ettimi Kesin Şampiyonuz !! Bakma Öyle Kesin Diyorum be...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Diyorum ya Önümüzdeki Tek Engel Sadri Şener Artık Oda İstifa Ettimi Kesin Şampiyonuz !! Bakma Öyle Kesin Diyorum be...
                                Bence Sadri Şener istifa etsin.

İstifa ederken, Mahmut Aksu'ya tokat atsın.

Sonra bu ikisi İhsan Alioğlu'na kafa göz dalsın.

N. Aytekin işkence edildikten sonra Taksim Parkı'na tecride terkedilsin.

Hacısalihoğlu'da Ganita'da çarmıha gerilsin.

Var ya o zaman. O zaman var yaa....

Kurtulduk lan

Yorum

Çalışıyor...
                                X