Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke'yi nasıl "sade emekçi vatandaş" olarak nitelendirebiliyorsunuz?

O değil mi milyonların "Sultan" diye başına taç ettiği?

O değil mi milyonları tuttukları takımın yönetimiyle karşı karşıya getiren?

Yani o tabir-i caizse kitlelere mal olmuş bir isim(di)!

Şimdi sıradan asgari ücretli emekçi rolü biçilmiş kendisine hayranları tarafından...

Bizim peşinden koştuğumuz değerleri yaşatacak-koruyacak-yükseltecek olanlar onlar değil mi?

Böyle mi yükselecek Trabzonspor'un değeri?

Tarihine bu İHANETİ de mi yazacaktı?

Sırf yönetime kara çalmak için Fatih'i savunmak -hele bugünkü zırvalarından sonra- son derece gereksiz...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu bir erdem değil..zorunluluk aslında..
      hepimiz için geçerli..
      yöneticilerimiz için de geçerlidir herhalde değil mi?

Herkes için geçerlidir. Büyük konuşmamak koşuluyla her şeyin affı vardır aslında.
      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Şunu yapmayalım artık her olayı kendi mecrasında değerlendirelim tabii ki ararsan arada bir bağ bulursun kaplumbağayla referandum arasında bile bağlantı kurabilirsin.Bu Fatih Tekkenin kendi kararıdır ve bağlamda değerlendirilmelidir.
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• çıkmak zorundayım Şenol Abi.
          Yazacağım fırsat bulunca.
          herkese iyi akşamlar
          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

çıkmak zorundayım Şenol Abi.
            Yazacağım fırsat bulunca.
            herkese iyi akşamlar
            Tamam Bahadır iyi akşamlar.Kurtuluşun yok ulaşacam sana
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Fatih'i savunanlara bir sorum var.Neden 61'i giymedi yada giyemedi.....Hani o en büyük Trabzonspor'luydu?Beşiktaş'ta 61'i giyen varda biz mi bilmiyoruz....Hadi orda da göstersin bakalım Trabzonsporluluğunu....Bu saatten sonra kimseye birşey ispatlamak zorunda değil..Biz anladık......
              Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

sizin sattığınız şeyin adı emek ise, Fatih'in sattığı şey neden "kendi" oluyor?
                Mesajımda açıkça belirttim neden olduğunu.Meal gerekmiyor sanırım.
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Fatih'in futbol hayatı boyunca sorunlar yaşaması aslında onun karakterini az çok belli etmişti.

Bu kadar önemli yetenek, bu kadar özel oyuncu neden dilini sahip çıkamaz ? Neden dik kafalılıktan vazgeçemez ? Neden başına buyruk davranır ? Neden kendini herkesten üstün görür ? Neden alçak gönüllü olamaz ? Neden sorunlu olduğu kişiler olsa dahi taraftara rest çeker, sırtını döner, yanlış yapar ?

Burada neredeyse %80 belkide daha fazla üye sırf Fatih konusunda yönetime demediğini bırakmadı. Adamları istifaya bile çağıran oldu. Fatih konusunda zıt giden her olaydan sonra yönetime kılıf aramak için elinden geleni yaptı.Fatih'in gerçek amacı neydi ? Neden yönetim onu ısrarla almak istemedi ?
                  yönetim Fatih'in takımı, futbolcuları, teknik kadroyu bozacağını mı düşündü?
                  Bunlar araştırılmalı...
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

bu bir erdem değil..zorunluluk aslında..
                    hepimiz için geçerli..
                    yöneticilerimiz için de geçerlidir herhalde değil mi?
                    Yöneticilerimiz için de geçerli tabi, kimseyi savunma derdinde değilim fakat konusu açıldığı için söylüyorum...
                    Yöneticilerimiz (aslında yöneticiler değil, as(ıl)başkanımız) söylediğinin arkasında durdu, kendi prensibini değiştirmedi. "Ben buradayken Fatih bu takıma gelemez" diyordu, bu zamana kadar da dediğini yaptı, hem de kendisine bir sürü tepki olmasına rağmen, hem de bu yüzden bir çok kişinin antipatisini kazanmasına rağmen söylediğini yutmadı... Bu saatten sonra da söylediğini yutmaz (çünkü yönetimin ve asbaşkanın yeni transfer sezonunu göreceğini düşünmüyorum)
                    Yani yönetim bazında söylediğinden ya da prensibinden sapma durumu yok...
                    En son bkandil tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 23:03.

Yorum

• "Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" . "Futbolu bıraktıktan sonra beşiktaş camiasında iz bırakan bir isim olmak istiyorum" . Demek ki kimseye kaldırabileceğinden fazla değer yüklememek gerekiyor. Ders çıkarırsak yine kârdayız.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Hala Tekke mi tartışılıyor

Sen neymişsin be abi,

Yorum

• Beyler!!!!
                          Fatih Tekke gitmiştir, ve ona verdiğimiz sultanlık makamına rağmen, Türkiye'nin en ateşli seyircisi olan takıma geldim demesiyle de kendini bitirmiştir!

GİDEN GİTMİŞTİR! GİDEN GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR!
                          Abdullah ve Ogün gibi!

LÜTFEN SADECE TRABZONSPOR'A ODAKLANALIM! BU SENE ŞAMPİYON OLALIM!
                          EĞER OLAMAZSAK O ZAMAN HESABINI HEP BİRLİKTE SORARIZ!

Ama bu sene lütfen şu takımı destekleyelim!
                          Çılgınlar gibi, deliler gibi, avazımız çıktığı, yüreğimizin yettiği kadar DESTEKLEYELİM!

LüTFEN!
                          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" . "Futbolu bıraktıktan sonra beşiktaş camiasında iz bırakan bir isim olmak istiyorum" . Demek ki kimseye kaldırabileceğinden fazla değer yüklememek gerekiyor. Ders çıkarırsak yine kârdayız.
                            Sorsan o lafları Fatih dememiştir...
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih'in futbol hayatı boyunca sorunlar yaşaması aslında onun karakterini az çok belli etmişti.

Bu kadar önemli yetenek, bu kadar özel oyuncu neden dilini sahip çıkamaz ? Neden dik kafalılıktan vazgeçemez ? Neden başına buyruk davranır ? Neden kendini herkesten üstün görür ? Neden alçak gönüllü olamaz ? Neden sorunlu olduğu kişiler olsa dahi taraftara rest çeker, sırtını döner, yanlış yapar ?

Burada neredeyse %80 belkide daha fazla üye sırf Fatih konusunda yönetime demediğini bırakmadı. Adamları istifaya bile çağıran oldu. Fatih konusunda zıt giden her olaydan sonra yönetime kılıf aramak için elinden geleni yaptı.Fatih'in gerçek amacı neydi ? Neden yönetim onu ısrarla almak istemedi ?
                              yönetim Fatih'in takımı, futbolcuları, teknik kadroyu bozacağını mı düşündü?
                              Bunlar araştırılmalı...
                              Bunlari bircok kez dile getirdim ama kimse anlamak istemedi. Yonetim Fatih Tekke`yi almamakla cok dogru bir hareket yapmistir.Bu dik tavirlari takimdaki diger futbolcularida kotu yonde etkileyecekti eminim.Suan takimda muazzam bir arkadaslik var.

Ayrica Senol Gunes`in antrenor oldugu sene Gokdeniz ve Fatih ile aralarindaki problemleri hicmi hatirlamiyorsunuz.

Artik bu konu kapansin lutfen. Fatih basligi kapandi ama burdan devam ediyor muhabbetler. (Haklisiniz bende hala yaziyorum) Bu Fatih icin forumda yazilan son mesaj olur insallah.
                              ...

Yorum

• Tekke gitti sultanlık düştü. Fatih Tekke Trabzonspor ruhuna istanbula başkaldırışına ihanet etmiştir.Keşke Bursaspora yada anadoludan başka bir takıma gitse, futbolu bıraksaydı taraftarın gönlünde aynen kalırdı. Bazı insanlar anlaşamayabilir fatih ile şuanki yönetim gibi ama Trabzonsporda efsane olma şansını YİTİRDİ.PARAYA MI İHTİYACI VARDI 4 SENE 15 MİLYON TLDEN FAZLA PARA KAZANDI HEyecan mı istiyor Avni Akere gelip maç izleseydi ..Dozer Cemillerin zamanı gibi mi şimdi milyon dolarlar uçuşuyor havada profesyenellik değil bizim kaptanımız karakter koymalı ortaya o karakteri işlemeliydi bordo mavi renklere çocuklarımızı bunlarla büyütmeliydik BUNLARLA ÖVÜNMELİYDİK. Profesyonel olduk bu kalmıştı olmadığımız.Peki FATİH tEKKE FUTBOLU BIRAKTI ÇIKTI TELEVİZYONLARA YORUMCU OLDU HANGİ HAZIMLA DİNLEYECEĞİZ KÖŞE YAZARI OLDU HANGİ GÖZLE OKUYACAĞIZ, TEKNİK TREKTÖR OLDU TRABZONUMa NASIL GELECEK GELEBİLİRSE NE DİYECEK Türkiye'nin en ateşli taraftarı önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum^^ MU DİYECEK PEKİ BİZ NE DİYECEĞİZ...yada hiçbiri son voleyi vurup futbolu tamaman bırakacak...ZAMAN Gösterecek
                                BORDO MAVİ

Yorum

Çalışıyor...
                                X