Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallahide billlahi bir gün tek başıma kalsam yine ben burdayım Trabzonspordayım

Allah fatihe yalan söyletmeyi nasip etmesin

Yorum

• Olayın ilginç tarafına bakarsak Hayrettin bey dik bir duruş sergilemiş ama Fatih Tekke dediklerini teker teker yemiş.

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi
        kendisiyle herhangi bir ticaretiniz , alış-verişiniz oldu mu?
        Bana ise bu hayır olmadı olması da gerekmiyor.Birşeyi bilmek için fiilen işin içinde olmakta gerekmiyor.2 milyon Euro'nun üzerinde ücret alan birisi 750 bin Euro'ye imza atmışsa kendisini ucuza satmıştır.Daha ateşlibişr taraftar istemiş İstanbula gitmiş.Satmak kelimesi ise rahatsız eden bkz.

Satmak : Bir değer karşılığında bir malı alıcıya vermek.

mecaz Bir çıkar karşılığında bir şeyi gözden çıkarmak, feda etmek.(Türk dil Kurumu Sözlüğü)

Hangisini beğenirseniz artık.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olayın ilginç tarafına bakarsak Hayrettin bey dik bir duruş sergilemiş ama Fatih Tekke dediklerini teker teker yemiş.
          Al benden de o kadar.

Hayrettin Hacısalihoğluna o kadar kızdım laf söyledim ama gerçekten adamın bi duruşu var en azından.

Jaja şimdi taraftarımıza değerli gelmiyor ama bence ligdeki en etkili oyuncu olacak.

Yorum

• çalıştığınızı varsayarak soruyorum..
            siz kendinizi satıyor musunuz?
            bu mesajım da silinir herhalde..
            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çalıştığınızı varsayarak soruyorum..

eğer gün olur da "bu şirketten başka şirkette çalışmam" dediğimi(zi) ardından da araya aracılar sokup başka firmadan randevu talep ettiğimi(zi) duyarsan o zaman gelir sorarsın bu soruyu

Yorum

• yaşınız daha genç...
                hayatın insanın karşısına neler çıkaracağı hiç belli olmuyor..
                insan , ailesi , çocukları için neleri göze alıyor yaşayacak,öğreneceksiniz.

Yorum

• İnsanların fikri 2 günde değişmemeli.

Dün gelip Allah bana yalan söylemeyi nasip etmesin deyip yarın farklı şeyler söylemek 33 yaşındaki adam yakışmıyor. Konuşacaksan aileni, kendini, her şeyi göze alarak düşünerek konuşacaksın. İddaalı konuşup konuştuklarını yutmayacaksın. Ne dediğini bileceksin, önce söylediklerine kendin inanacaksın.
                  DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

yaşınız daha genç...
                    hayatın insanın karşısına neler çıkaracağı hiç belli olmuyor..
                    insan , ailesi , çocukları için neleri göze alıyor yaşayacak,öğreneceksiniz.
                    bence tam tersine

hele ki bir de aile babasıysan daha çok sarılacaksın önceden verdiğin sözlerine, ortaya bir "değer yargısı" olarak attığın demeçlerine

aksi takdirde iyiliği için yaptığını zannettiğin çocuğuna "biraz zorda kaldığın zaman seni sen yapan bütün değerlerinden vazgeçebilirsin oğlum" mesajından başka hiçbir şey vemezsin.

Fatih konusunu artık konuşmak istemiyorum, sadece mesai saatimin son yarım saatindeyken görünce asabı bozan bir soru gördüğüm için bu topa girdim yoksa hiç niyetim yoktu.

Kalın sağlıcakla

Yorum

çalıştığınızı varsayarak soruyorum..
                      Yok bence silinmesin güzel soru.Kişisel polemik ama olsun.

Çalışmıyorum kendi işim var ama emeğimi sattığım dönemler oldu. Ama geçmişimle ve prensiplerimle çelişmemeye çalıştım.Çeliştim mi bilmiyorum ama bunun olmamasına gayret ettim.Söylediklerimin arkasında durmaya çalıştım.Profosyenelliği bir kalkan olarak kullanmamaya çalıştım.Başardım mı bilmiyorum zaten bunu ben söyleyemem.

Ben kelimenin ikinci anlamını seçmiştim Fatih Tekke için yani mecaz olanı ama siz iki anlamıda geçtiniz olayı farklı bir yere taşıdınız.Olsun.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• inşallah bu söylediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir ülkede yaşar, öyle bir işte çalışır, öyle çocuklar ve eşe sahip olursunuz...

Not: Sinir bozan soru değil , sorudan önceki mesajdı.
                        En son BAHADIR33 tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 17:55.

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok bence silinmesin güzel soru.Kişisel polemik ama olsun.

Çalışmıyorum kendi işim var ama emeğimi sattığım dönemler oldu. Ama geçmişimle ve prensiplerimle çelişmemeye çalıştım.Çeliştim mi bilmiyorum ama bunun olmamasına gayret ettim.Söylediklerimin arkasında durmaya çalıştım.Profosyenelliği bir kalkan olarak kullanmamaya çalıştım.Başardım mı bilmiyorum zaten bunu ben söyleyemem.

Ben kelimenin ikinci anlamını seçmiştim Fatih Tekke için yani mecaz olanı ama siz iki anlamıda geçtiniz olayı farklı bir yere taşıdınız.Olsun.
                          sizin sattığınız şeyin adı emek ise, Fatih'in sattığı şey neden "kendi" oluyor?

Yorum

• İnsanlar prensiplerinin, sözlerinin arkasında olmalı...
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

sizin sattığınız şeyin adı emek ise, Fatih'in sattığı şey neden "kendi" oluyor?
                              Bahadır değer aidiyet v.s nedir sence?Burda asgari geçim koşullarında yaşayan kendi çevresi dışında kitlelere mal olmuş birisinden söz

etmiyoruz ki eğer bu durumu bir zorunluluk olarak değerlendiriyorsan demek ki hayatta her şeye bir kılıf bulunabilir.
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnsanlar prensiplerinin, sözlerinin arkasında olmalı...
                                bu bir erdem değil..zorunluluk aslında..
                                hepimiz için geçerli..
                                yöneticilerimiz için de geçerlidir herhalde değil mi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X