İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Şuan Ntvsporda alta birer cümleyle dönen Fatih'den incileri dinlemek de varmış kaderde..
Ateşli hemde Türkiyenin en ateşlisi ha Fatih?
Acaba ateş mi gönül mü he Fatih ?
Heyecanın daim olsun ne diyelim..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Fatih Tekke muhabbetinden bıktım arkadaş.Zerre umrumda değil ne dediği ne yaptığı bu saatten sonra ve yönetime çok teşekkür ediyorum bu adamı almadıkları için.Demek ki amacı farklıymış biz gelirken kestiği ahkamı oraya yapabildi mi onu çok merak ediyorum cidden? Arkadaş demiş ya farklı bir sayfada tavan ücretini istemişdi bizden aynısını isteyememiş herhalde o parayı kabul ettiğine göre.Böyle taraftarları görünce HH'den de Allah razı olsun almadığı için Fatih Tekke'yi.Haydi arkadaş bu saatten sonra Tekke'ye hitaben şunu söylerim :
Her gün bir yerden göçmek ne iyi,
Her gün bir yere konmak ne güzel
Bulanmadan,donmadan akmak ne hoş,
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
Mevlâna Celaleddin-i Rumi
Not:Buradaki tek fark bulanarak ve kirlenerek,kendisini,ismini,namını kirleterek akmıştır yeni sulara Fatih Tekke,gururunu yerle bir ederek.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBigben Necdet fena değildiNot Important..
Yorum
-
fatih tekke olayında para için bjkye gitti muhabbetlerini anlamıyorum arkadaş adamın gözünü para bürüse otururdu rubinde alırdı 2milyon eurosunu. senin asbaşkanın çıkıp diyecek burası huzur evi değil diye napsın fatih zorla kendini klubemi soksun. ne yani bjknin rubine ve fatihe vereceği parayı veremezmiydik elbette verirdik demekki vermek istememişiz bukadar basit. fatihin de bjkye gitmesi son derece normal bence daha fazla para alıp mutsuz olacağı rusyada kalamktansa daha az para alıp ailesiylede yaşayacağı türkiyeye dönmek istemesi....
Yorum
-
Çok duygusal yorumlar görüyorum.Fatih'in ne önemi var TRABZONSPOR dan büyükmü bu arkadaş,ASLA.Biz TRABZONSPOR'u kişilere bağımlı olarak tutmuyoruz,bütün oyuncular ve yöneticiler gelip geçicidir baki olan TARAFTARDIR.TRABZONSPOR dan giden çok oyuncu vardı buna FATİH eklenmiş ne olacak AMANNNNNNNNNNN dersiniz olur biter.
TRABZONSPOR sevgisi herzaman 3 eziklerin sevgisinden kutsaldır.TRABZON dışında hiçbir oyuncu başarılı olmamamıştır.
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜ
Buranın sevgi değeri yürekten,eziklerin ki sahtedendir.
Yorum
-
arkadaşlar hep kızıyoruz yönetimlere sade bu yönetime değil hangisi olursaolsun...ama bide şöyle düşünün 3 istanbul yalakasının arkalarındaki güçlere bakın bi transfer yapaaklar bir sürü sponsor buluyolar..siz bakmayın onların eski yönetiminde olanlaramedyada yenilerine laflar ettiklerine onların nasıl kulüplerine arkadan destek olduklarını çok iyi biliyorum...ama bizde öylemi bir yönetim gittimi bir daha arkasına bakmıyor o kadar zenginimiz var hiç biri çıkıpta bir şeye sponsor olmuyo...anca eleştiri kim gelirse gelsin eleştiri....yahu anlayalım artık eski bitti o eski gibi formaya bağlı takıma bağlı futbolcular kolay kolay bulamayız...anca içerden yetiştirecez ama onu da gördük...o da oolmuyor...parayı gören kaçıyor anam...tüm şehir olarak lafta değil gerçekten birlik beraberlik içerisinde olmalıyız...eline mikrofon alan yönetimleri eleştiriyor eleştir tamam ama gidin kongrede bilmem divan toplantısında eleştirin çıkıpta medya önünde hava atmak olmuyor...hep takımımız zarar görürüyor...buraya dışarıdan gelen topçular ne yapsın...adamlar bakıyor bunların en udfak biyanlışlıkta birbirlerine tahammülü yok bize ne yaparlar diye demezler mi..ki bence diyorlardır...unutmayalım her şey şampiyonluk değildir..azcık doğru düzgün işler yaptık mı yönetim olarak taraftar olarak şehir olarak o şampiyonluk kendiliğinden gelir zaten...eskiden trabzonsporu kime soruyodusalar hep ikinci takımım diyodu diğer takımın taraftarları o kadar seviliyordukama artık öyle mi gittiğimiz her yerde en kötü muameleyi bizim takım görüyor...sırf bu yüzden birlik beraberlik içerisinde olmalıyız...adamlar bakıyor bunlar kendi içlerinde bile birbirlerini yiyolar eee onlar niye yemesinler ki...o yüzden bilinçli olalım arkadaşlar tamam belkiş şuan ki yönetimi beğenmeyebiliriz hatta gelecek olanıda beğenmeyebiliriz ama unutmayın ki onlarda insan ve onlarıda bizim delegelerimiz seçiyor...dışarıdan gerkes yönetimlşeri eleştiriyorama seçim vakti geldimi binbir nazlarla başkan adaylığını koyuyorlar..o yüzden şuan ki yönetime ve bundan sonrada gelecek yönetimlere hep destek olalım...hatalarınıda kongrelerde yüzlerine vuralım..böyle medya öünde tartışarak suçlayarak değil...kusura bakmayın uzattım lafı ama ne edem doluyum ..kıçı kırık takımlar kendilerinibişey saymaya başladılar ya içim içimi yiyo takımım için...inannın kadrumuz ve profilimiz hiç birinden aşağı değil ama biz birbirimizi yemekle mesgul olduğumuz için elaem atı alıp üsküdarı geçiyor...sağlıcakla kalın....t.akyildiz
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu yeter, Fatih Tekke aşağı Fatih Tekke yukarı.
gercekten yeter....birseyler yapsaniz artik*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Yazık be Trabzon’a
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Trabzonspor’a A.Aker’in kiralama beledi olarak faiziyle 155 bin TL istemiş. Belki size bu kısım normal gelebilir. Ama bunun nedeni bakın ne. Spor kulübü olmakla övünen Trabzonspor, 3’ü olimpik 6 branşta sahip olmadığı için kira vermek zorunda. Yani Bordo-Mavili kulübün 6 branşı olsa stadı ki, 19 Mayıs Spor Salonu’nu da ücretsiz devralma sıkıntı olmayacak. Koca Trabzonspor’a bakın yıka yıka “Biz futbol kulübüyüz” anlayışı ile geldiği noktaya bakın. Trabzonspor, 6 branş bile bulamıyor.Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Futbol önemli olan” diyerek amatör branşları ardı ardına kapattı. Sonuç şimdi böyle. O zaman cezasını ödeyeceksin. Alma amatörün ahını çıkar aheste aheste
medyatrabzon
bu yukarida yazan 6 bransimiz olmadigi icin stada para ödememiz gerektigi haberi dogru mu acaba.Dogruysa helal olsun hacisalihogluna..
Yorum
-
Yönetime Yönelik Eleştiriler konu başlığında Fatih Tekke konusu yeterince kavga malzemesi olmuştur. Buna bir son vermezsek günlerce hatta haftalarca kavga ederiz. Bundan dolayı, bırakalım da bjk oyuncusunu artık çarşı formu tartışsın. Biz önümüze bakalım.
Biraz nefes alın. Lütfen.En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 16:01.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
Yorum