Liverpool maçı öncesi yaptığınız acemilikten dolayı hepinize teessüflerimi iletirim. Öyle ki elenmemize neden oldunuz desem yeridir. O sahada o koşullarda umut bulut gibi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Eveeet, bir sezona daha eksiklerimiz oynadığımız 5 resmi maçta da tabiri caiz ise kabak gibi ortada iken, Sağır Sultan duymuş, Metin Şentürk görmüş iken, şampiyonluk parolası ile giriyoruz.
Biz de işte sonra burada "Falan futbolcu takımda kalmalı, unutmayalım ki falan takımı şampiyonluktan eden golü o attı" diye senede 2 gol atma başarısı gösteren oyuncularımızla gurur duyarız.
E ama alıştıranda kabahat...
Yorum
-
güzel oldu güzel bi iki maç daha kaybedersek özlediğimiz simaları ağlar vaziyette görürüz gazetelerde televizyonlarda , özelliklede bu sayfada fb yi dağıttığımız zaman yazmayan arkadaşları görmek de güzel oldu insanın keşke takım sürekli yenilse de burda hasret giderilse diyesi geliyorşampiyonluk gerçekti hayal oldu...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke bjk ile anlaşmış.Yazıklar olsun bu yönetim kuruluna.......Dozer CemiL
Yorum
-
aman tanrım fatih beşiktaş ile anlaşmış,,
ilerleyen saat ve günlerde nasıl bir "yönetime yönelik eleştiriler" başlığı bizi bekliyor acaba
dayanamadım ben de fatih konusundan bir eleştiri yapayım
fatihi almadığınız için en ufak bir kırgınlığım veya kızgınlığım yok, anlayışla karşılarım. ancaaaak fatihi almazken söylenen sözler, ikili oyunlar, eğilip bükülmeler ... işte bunu kabul de edemem af da edemem.
yanarım yanarım da fatih konusunda herkes eğilip bükülürken yönetimde tek dik duruş sahibi ismin tutumu yüzünden yemediği hakaret kalmamasına yanarım. ve o gün bu taraftarca mimlenen o yönetici hala daha ilk istifası istenen isim.
demekki neymiş?
trabzonspor taraftarı tarafından sevilmek istiyorsan asenadan bile iyi kıvıracaksın
Yorum
-
Bu Fatih'e bağlı değil genel bir eleştiridir. Trabzonspor ve camiası sizin oyuncağınız değildirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman tanrım fatih beşiktaş ile anlaşmış,,
ilerleyen saat ve günlerde nasıl bir "yönetime yönelik eleştiriler" başlığı bizi bekliyor acaba
dayanamadım ben de fatih konusundan bir eleştiri yapayım
fatihi almadığınız için en ufak bir kırgınlığım veya kızgınlığım yok, anlayışla karşılarım. ancaaaak fatihi almazken söylenen sözler, ikili oyunlar, eğilip bükülmeler ... işte bunu kabul de edemem af da edemem.
yanarım yanarım da fatih konusunda herkes eğilip bükülürken yönetimde tek dik duruş sahibi ismin tutumu yüzünden yemediği hakaret kalmamasına yanarım. ve o gün bu taraftarca mimlenen o yönetici hala daha ilk istifası istenen isim.
demekki neymiş?
trabzonspor taraftarı tarafından sevilmek istiyorsan asenadan bile iyi kıvıracaksın
Kim dik durmuş ? Ne yöne dik durmuş ?
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek dik duruş sahibi isim ?
Kim dik durmuş ? Ne yöne dik durmuş ?
ancak başkanın isteyip istemediğini gerçek manada kimse anlayamadı.
hele öğle saati başkanın katıldığı lig tv de bir program vardı ki o programdaki tavrını hala daha unutamam.
gerçekçi olalım
genel anlamıyla bu yönetim fatihi istemedi ama istemeyişi en net şekilde ortaya çıkan tek isim asbaşkan oldu.
haliyle de bu tutumunun cezasını çekti.
dikkat : fatihin alınmayışı doğru yada yanlıştı yorumuna girmiyorum. tek derdim alınmazken yapılan davranışlar, söylenen sözler ...
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru yada yanlış en azından herkes asbaşkanın fatihi istemediğini biliyordu.
ancak başkanın isteyip istemediğini gerçek manada kimse anlayamadı.
hele öğle saati başkanın katıldığı lig tv de bir program vardı ki o programdaki tavrını hala daha unutamam.
gerçekçi olalım
genel anlamıyla bu yönetim fatihi istemedi ama istemeyişi en net şekilde ortaya çıkan tek isim asbaşkan oldu.
haliyle de bu tutumunun cezasını çekti.
dikkat : fatihin alınmayışı doğru yada yanlıştı yorumuna girmiyorum. tek derdim alınmazken yapılan davranışlar, söylenen sözler ...
Mütiş. Dik duruşu gerçekten harika daaa....
Ben de diyorum ki bu dik duruşu yüzünden mağdur olan (!) as başkan fatihi neden istememiş ?
Son vuruşlarını mı beğenmemiş ?
Hızını mı ?
Yaşını mı ?
Tekniğini mi ?
Neyini beğenmemiş ? Cevabı belli değilmi !
Böyle dik duruşta olmaz ! Yöneticilikte..
HH nin tüm icraatlarındanbu kısmı cımbızla çekip alsanda bu adam yine haksız , yine gereksiz !
Aman tutma biryerinden elinde kalır.
Emin ol fatih konusundaki fikirlerini kendi futbol görüşüne göre yapmış olsaydı bu kadar dik duramazdı !En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 14:34.
Yorum
Yorum