yazılan çizilenler , ben Trabzonsporluyum açıklamasından sonra taraftarına Fatih'i şirin gösterme adına, bjk tarafından yapılıyor olamaz mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Şener, “5 milyon Euro’dan 1 milyon 700 bin’e kadar düştüler. Sonra Beşiktaş’ın da istediğini söyledi menacerleri; hayırlı olsun verin dedik. Ama oraya da olmadı. Yanlış anlaşılmasın, küçümsemiyorum ama Trabzon ve Beşiktaş ile anılan bir oyuncu gidip geçen sezon kümede son anda kalan bir takımla anlaşıyorsa bize iyi ki almamışız demek düşer. Ben kadromdaki oyunculara güveniyorum” çıkışını yaptı.
ey sadri sener anla ne kadar bos transferlerle ugrasiyorsun bu adamida alsaydin artik iyice ikinci sinif topculari doldurcaktin takimia yaziklar olsun makakula bile ilgilendiniz ya yaziklar olsun senin gibi baskanabu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
Fatih'in Trabzonsporlu'yum demesi malum-u ilandan başkası değil.Ne yani demeseydi adamlar bu adam doğuştan bizden galiba diye mi düşünecekti?
O zaman bizde resmi sitemizdeki herşeye kurmaca ve yalan gözüyle mi bakacağız.Yakında özel röportajda verir o zaman gerçek ortaya çıkar.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İşte fatih
Beşiktaş’ın yeni transferi Fatih Tekke, Siyah-Beyazlılar’a attığı 2 senelik imzanın ardından iddialı ifadeler kullandı. Rusya macerasında sıkıntılar yaşadığını itiraf eden tecrübeli oyuncu, “Zenit’te iyi maçlar çıkarmama rağmen, oraya hiç alışamadım. Gökdeniz’in ise Kazan’da farklı bir ortamı var. Ben hem saha içinde, hem de saha dışında mutlu olabileceğim bir yerde olmak istedim. Bu açıdan Beşiktaş en uygun olanıydı. Galatasaray da beni istedi, ancak maddi konularda kulübümle sorun yaşadılar. İş uzadı ve ben Beşiktaş’a “Evet” dedim” ifadesini kullandı.
‘Sahada babamı tanımam’
Siyah-Beyazlı formayla gol kralı olacağını iddia eden Fatih, “Beşiktaş’ta eski Fatih’i herkese hatırlatacağım. İnönü Stadı’nda taraftarların karşısına çıkacağım günü bekliyorum. Tıpkı Ricardo Quaresma gibi kariyerimde yeni bir sayfa açacağım. Türkiye Ligi’ne gol kralı olarak döneceğim. Bunu herkes görecek” diye konuştu. Trabzonspor’a dönmemesiyle ilgili de Fatih’in yorumu şöyle oldu: Sahada babamı tanımam. Gaziantepspor ve Altay’da oynarken de Trabzon’a rakip olmuştum, goller de atmıştım. Bizim işimiz futbol ve bu mesleği layıkıyla yerine getirmek için profesyonel düşünmek zorundayız...
Orhan Yıldırım"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
şuradan geldik buraya...gerçeği her durumda söyleyebilmek herkesin harcı değildir..söylüyorsanız herşeyi göze alıyorsunuz demektir.
bu tip kaç tane örnek verebilirsiniz? bu kulüplerden birine imza atarken başka bir takıma gönülden bağlı olduğunu söyleyen kim var?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Yönetim Fatih Tekke transferleri döneminde yaptığı kıvırmalardan dolayı eleştirilebilir
Ancak Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transferinde eleştirilecek hiçbir yanı yoktur,
Fatih Tekke Trabzonspor yöneticileri ne yaparsa yapsın, Beşiktaş'a gidemez,
Gitti, Bitti..
Bizim için kendisinin hiçbir anlamı kalmamıştır,
2-3 maç sonrası kendisine "Çarşı " grubundan edilmesi muhtemel küfürleri kaldırabilir belki ama
Ömür boyu kendisine yapışacak " Camiasız Futbolcu" sıfatının kaldıramayacak,
Bizim için bir dönem bitti, yaşaşın Teo- Yaşasın Umut- Yaşasın Jaja- Yaşasın Serkan- Yaşasın Onur -Yaşasın Selçuk- Yaşasın Burak- Yaşasın Alanzinho Yaşasın Yattara- Yaşasın Egemen- Yaşasın Glov- Yaşasın Ceyhun- Yaşasın Engin vs...
Yaşasın ÜNAL KAHRAMAN yaşasın ŞENOL GÜNEŞ..
Yorum
-
Evet 34 yaşında,iyi paralar kazanmış, kafasına esse yarın futbolu bırakabilecek bir futbolcu için büyük cesaret bunları söylemek.Çarmıha gerilme tehlikesi bile var.
21-22 yaşında, geleceğini kurtarabilmek adına geldiği takıma sahte şirinlikler yapan futbolcularla mı kıyaslıyoruz onu?ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
33 yaşında..dünyanın en zengin insanı dahi olsa.."yeter bu kadar kariyer,para ..bundan sonrası vız gelir" diyen bir insan var mıdır? ben görmedim-okumadım..
neden olayları kendimize göre değerlendiriyoruz?
futbolculuktan sonrası yok mudur?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Okumuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmür boyu kendisine yapışacak " Camiasız Futbolcu" sıfatının kaldıramayacak,Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!
Yorum
-
Söyledikler para kazanmasına engel mi.İmzasını atmış ve parasını alacak. Muhtemelen de son imzası futbolcu olarak.Futbolda 33 yaş diğer meslekler için 60'a geliyor.Bir futbolcunun 33 yaşında kazanbdğını başka meslek grupları 250 yaşında filan kazanabilir.Ayrıca bana ne kazandığı ya da kazanacağı paradan.Bu arada yeter bu kadar para diyerek farkılı hayatlar süren, milyonlarca da insan hikayesi var. Her şeyin para olmadığına, başka erdemlerin de olduğuna inanan milyonlarca insan.
Nedir futbolculuktan sonrası.Sanlı Kaptan'ın yerine o mu geçecek?ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamiayı karıştırmaya yönelik çok haber çıkacak, dikkatli olalım, prim vermeyelim.
İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolu bıraksa da rahatlasak.
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle33 yaşında..dünyanın en zengin insanı dahi olsa; "Yeter bu kadar kariyer, para... Bundan sonrası vız gelir." diyen bir insan var mıdır?
Yorum
Yorum