Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şener'in açıklamalarına bakarmısınız.....

CÜNEYT ÇAKIR BURUŞTURULUP KENARA ATILACAK BİR HAKEM DEĞİL"

Galatasaray maçının iyi geçtiğini ifade eden Şener, "Galatasaray maçında galip olabilirdik ama olmadı. Bu maç bitti, bu hafta Fenerbahçe ile maçımız var. 3 Temmuz'dan sonra yaşanan bir takım gerginliklere rağmen dostça geçeceğini umuyorum. Hakem hocaları Galatasaray maçının iyi yönetilmediğini söylüyorlar. Hakemlerle ilgili çok konuşmak doğru değil ama karar verdi maç bitti. Bundan sonra yapacak bir şey yok. Cüneyt Çakır, Türkiye'nin buruşturup kenara atacağı da bir hakem değildir, hata yapabilir. Şu saatten sonra Fenerbahçe maçını düşünmek gerekir. İnşallah o maçta bir hakem hatası olmaz" dedi.

bizde bu adamın şampiyonluk getireceğine inanıyoruz.....

Çok saf bir toplumuz vesselam....
    Tam beklediğim bir açıklama olmuş kendisinden...
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunlar o kadar haysiyetsiz ki, havaalanında biz futbolculara sevgi, yönetime tepki gösterdikten sonra, Telegol'de neden yönetime tepki verildi sorusuna "maddi beklentilerini karşılamadığımız için" cevabı verecek kadar.

O gün havaalanında bizden başka kimse yoktu, isim vermedi ama açık açıkta bize söyledi Hasan Yener. Ulan sen kimsin de bizim senden beklentimiz olsun haysiyetsiz adam. Senden Türkçe konuşmayı öğrenmenden başka ne beklentimiz olabilir bizim anasını satayım.

En basit bu söylediğiyle kaçar sorudan ve böyle haklı çıkar. Çünkü programda karşısında cevap verecek kimse yok. Böyle adamlar bu takımda yönetici işte. Allah kim kimin günahına giriyorsa onun cezasını versin inşallah.
      Programı dinlemedim fakat sizinde belirttiğiniz gibi Hasan Yener böyle bir açıklama yapmış!..
      Trabzonspor iyi yönetilmiyor.Sorulan suale irticalen cevap veremeyen insanlar yöneticilik yapıyor ve bu kişi Trabzonspor klübünün basın sözcüsü!..
      Ama şaşırmadım hatırlarsanız Sadri Şener de Demirören federasyonunu desteklediği için yöneltilrn eleştirileri "homurdanma" olarak nitelendirmişti..Ve yaptığı hamlelerin "ince zeka" gerektirdiğini belirterek bizim meselelere vakıf olmadığımızı söylemişti!..
      Herşey çok açık..Trabzonspor çok kötü yönetiliyor!!!

Yorum

• Asterix'deki şişman arkadaş misali içinde sıvı sakinleştirici olan bir kaba düştü başkan galiba.

Sadri Şener online oyun serverlarındaki LoL veya Trololo oyunculara benziyor . Bir defa da olsa Spartan ol başkan

Yorum

• başkan bu aralar iyice saçmaladı birisi kendisine getirsin şunu herhalde 28 mayıs tarihine takıldı hani verdiği tarihler hep fos çıktı ya

Yorum

• Sol yanağa tokadı yiyoruz, çok şükür deyip sağı da çeviriyoruz. Her derbi maçta doğranıyoruz ama hala ses seda yok. Bu gidişle daha çok tokat yiyeceğiz.
            En son Oruç tarafından düzenlendi; 27.03.2012, 20:05.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• mitat halisle çalıştığınız için teşekkürler..

Yorum

• Sakar'in yaptigi aciklamalar tam bir skandal.

Yönetim istifa...!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Cüneyt Çakır'ın amirleri savunmuyor adamı, bizim başkan savunuyor.Sayın başkan, kime ve neye hizmet ettiğini ben biliyorum da bilmeyenler var, artık yeter.İstifanı sun ve git........
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• daha bir ay önce forumda hangisi olduğunu hatırlamadığım bir başlıkta (Olcan'ın sözleşmesinin 3 yıllık yapılmasıyla ilgili)yönetimi eleştiren bir mesajımda "dangalak ve sivrizeka" kelimelerini kullandığım için Trabzonspor yöneticilerine hakaret bahanesiyle bir haftalık ceza almıştım...h.yener ve n.şakar'ın son laflarına bakıyorumda...gerçek dangalak ben mişim !
                    En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 28.03.2012, 18:52.

Yorum

• Sadri Şener açık olarak fener ve destekçilerine taraf olmuştur. Ve bunlar gibi adamlar hâla yönetimde.Bizde kalkmış nelerden bahsediyoruz. O kulüp binasına girememeleri lazım.

Yorum

• Sizlerin dediği gibi kulubu yönetirsek amatörde futbol aşkıyla dolu bir kulubumuz olur batarız 2 gune bu işler bukadar kolay değil ama bakıyorum son 20 yılda en iyi dönemlerimizi bu yönetim zamanında yaşadık o yuzden şu şartlar altında yönetilebiliyorsa bu kulup bence bu bile başarıdır.
                        Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener açık olarak fener ve destekçilerine taraf olmuştur. Ve bunlar gibi adamlar hâla yönetimde.Bizde kalkmış nelerden bahsediyoruz. O kulüp binasına girememeleri lazım.
                          İnsancıl duygularla konuşup, içindekileri döküyorlar fakat bizim içimizi daha da yakıyorlar.
                          Geçen yıl uykusuz kaldığım onlarca gece var ey yöneticiler.
                          Yüce Allah'ım bu gibi yöneticileri imtihan olsun diye başımıza getirtti.
                          O yüzden kötü söz söylemek istemiyorum.
                          Allah ıslah etsin.

Yorum

• 1 Nisan günü bu Ezik baskan ve tayfasida stada sokulmamali...ceplerine gireb her türlü haksiz kazanci Yüce rabbim fitil fitil cikartsin bunlardan!!!!!
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bizim yönetim daha agresif açıklamalar yaparak prim yapmaya çalışırlarsa fener yöenetiminden ne farkı kalır? Bir de bu yönden düşünseniz.
                              Acaba çok sert açıklamalar yapılınca birşey mi değişiyor bu ülkede?
                              Hakem maç sonrasında yeterince yerden yere vuruldu spor yazarları teknik direktörler tarafından fakat başkab da bunu yaparsa ne farkı kalır? Bence bir de bu yönden düşünmek gerekir.
                              Bizim aklımız hemen şeytanlığa gidiyor hele bir de fener destekçilerine taraf olunmuştur yazmış biri ya ona baya güldüm.

Yorum

• Yönetime çok laf atmak istemiyorum onlarında arkalarındaki güce göre yapabildikleri ve yapamadıkları var. Ama zamanında söylenecek şeyleri hiç söylemediler. Özellikle mahmut özgener'in telde aziz'den önümüzdeki iki haftanın fikstürü için icazet aldığı bir tape vardı, bizimkiler yapmış duyuracaklar uygun mu başkanım diye soruyordu. Bu tape ortaya çıktığında bizim yönetim ortalığı ayağa kaldırmalıydı, geçen sezon pazartesi maçından sonra cuma günü eskişehir maçını oynatılmamızın nedeninin ortaya çıktığı vurgulanmalıydı. İki takım şampiyonluğa çekişiyor birini pazar günü oynatırken diğerini pazartesinden sonra hemen cuma günü oynatıyorsun ve bu maç sezonun en kiritik maçı. O maç kazanılırsa herkes ts şampiypon gözüyle bakıyor. Maksat maça yorgun çıksınlar konsantre olmasınlar, o zaman bunu fenerin istediğinde emindim ama o tapeyi okuyunca daha da emin oldum.

Bizim yönetim bununla ilgili bir kez bir açıklama yaptı mı? SAdece birkez şenol güneş değindi bu konuya. Ben bu nedenden ötürü yönetimden soğudum ya iş bilmiyorlar ya da başka bir dertleri var.

Dün hasta fenerli (kombinesi var, metrise filan gidip gelir, feneryumda bok gibi para harcar) bir abim ile şike konusunu tartıştık. Her söylediğime bir itirazda bulundu hepsine bir karşılık verdi. Bir tek cevap veremediği yukarıda anlattığım pazartesi - cuma eskişehir maçı olayı. Bunda haklısınız diyor. Bunu bu adam bile kabul ettiyse herkes eder ama anlatırsan gösterirsen eder. Sen agöstermez anlatmaz isen kimse buna bakmaz. Bunlar ince ama önemli şeyler, maalesef bizim yönetim bu gibi ince noktaları hep kaçırdı.
                                “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Yükleniyor...
                                X