Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8 Mayıs 2013

Siyasetle bir işimiz yok. Trabzonspor koltuğu hepsinden büyüktür. Makam icabı gerektiğinde görüşürüz. İşimiz olunca gerekenin yapılmasını isteriz, o kadar.

12 Ağustos 2013

Benim dönemimde siyaset Trabzonspor'un iliklerine kadar girecek, yeter ki takımın faydasına olsun.

Sözünün eri adam diye ben buna derim.

Yorum

• Bu adam "stadyumları siyasi gösteri yeri haline getirmeyin" diyen adam değil mi? O koltuğunda oturduğu kulübün bir başkanı yönetimi yok mu?

Spor'u parti propagandasına alet eden bu kişilerin laflarına inanmak ahmaklıktır.
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Başkan siyaseti Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda kullanacağını defalarca dile getirdi.laflarını çarpıtarak bir yere varamayız.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan siyaseti Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda kullanacağını defalarca dile getirdi.laflarını çarpıtarak bir yere varamayız.
          aynen katılıyorum.. zaten çoğunluk sadece transferin peşinde başkanın ne dediğine bile bakmazlar.
          Şike Yapanı Düşürün ULAN...!!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan siyaseti Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda kullanacağını defalarca dile getirdi.laflarını çarpıtarak bir yere varamayız.
            Menfaatten kastınız transferlerse, ben almayayım...

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu adam "stadyumları siyasi gösteri yeri haline getirmeyin" diyen adam değil mi? O koltuğunda oturduğu kulübün bir başkanı yönetimi yok mu?

Spor'u parti propagandasına alet eden bu kişilerin laflarına inanmak ahmaklıktır.

Bunlar kadar siyaseti sporun içine sokan gelmedi memlekete. Gençlik ve spor bakanı neden bir takımın imza töreninde bulunur anlam veremiyorum. Samsunlu olması buna mazaret olamaz.
              2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne yani forvet olarak Batuhan la mı devam edelim lige?

Yorum

Bilmiyorum artık transfermi olur para kaynağımı olur kulüp batmış,gelirler 2015 sezon sonuna kadar temlikli,yabancı oyuncular paralarını almadan gitmek istemiyor,oyuncularla yapılan garanti para sözleşmeleri malumumuz.dallayıp budaklamadan Trabzonspora zarar getirmeden nasıl düzlüğe çıkarız hesapları yapılıyor.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne yani forvet olarak Batuhan la mı devam edelim lige?
                    Gaspçılarınızdan sus payı diye sadaka almak hoşunuza gidiyorsa diyecek bir şey yok.

Yorum

• Bence haci siyaset isini cok bulastiriyo bu cok yanlis ama transfer isine gelince bence haci ortaklarindan yani agaoglu ve ibalrahim ustadan destek alio....
                      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Siyaset seni kullanır atar hacı.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adam "stadyumları siyasi gösteri yeri haline getirmeyin" diyen adam değil mi? O koltuğunda oturduğu kulübün bir başkanı yönetimi yok mu?

2.Kemal abi vakası.

Yazık...
                          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Suat Kılıça niye kızıyorsunuzki?
                            Faruk Özakın bakanken bizde yaptığının aynılarını yapıyor.

Yorum

Gaspçılarınızdan sus payı diye sadaka almak hoşunuza gidiyorsa diyecek bir şey yok.
                              valla kimsenin sustuğu yok.başkan her zaman herkese cevabını anladığı dilden veriyor.bir kere o para Trabzon halkının verdiği oyun parası.ticaret bu al gülüm ver gülüm.al oy ver forvet.madem batuhana razısın o zaman 2. ligede razısın.varmı başka çaren. mesala petrolcü rus ve arap tanıdığın var mı?.yoksa tek çare siyasetçinin bulduğu işadamlarından gelen para.gerçek bu .gerçekler bazen acıdır.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                valla kimsenin sustuğu yok.başkan her zaman herkese cevabını anladığı dilden veriyor.bir kere o para Trabzon halkının verdiği oyun parası.ticaret bu al gülüm ver gülüm.al oy ver forvet.madem batuhana razısın o zaman 2. ligede razısın.varmı başka çaren. mesala petrolcü rus ve arap tanıdığın var mı?.yoksa tek çare siyasetçinin bulduğu işadamlarından gelen para.gerçek bu .gerçekler bazen acıdır.
                                Oyunuz satılıksa Akp'nin verdiğinin iki katını veriyorum. Söylediğim partiye basarsınız damgayı...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X