Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ters durum olsaydi ve Fenerbahce basvursaydi kiyamet kopardi. "Yurt disinda" olan yönetici ilk ucak ile geri gelirdi veya telefonla hallederlerdi..
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Milliyet’i tanımamışlar
      MİLLİYET'te çıkan “Aykut Kocaman sportif direktörlük görevine dönmeyi düşünüyor” haberi üzerine, Fenerbahçe resmi sitesinde “yalanlama” yayınlandı. Aslında yalanlama değil, resmen “karalama”!

İnternet sitesindeki yazıda yalanlama yetmiyor, Fenerbahçe Spor Kulübü, taraftarları uyarıyor:
      “Milliyet gazetesinin el değiştirmesi ardından spor sayfalarında yapılan haberler konusunda taraftarlarımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz”.
      Yazık...
      Senelerdir o koltuklarda oturuyorlar, hiçbiri 61 yıllık Milliyet'i tanımıyor.
      Evet, bu gazetenin ortaklık yapısı değişti. Daha önce de değişmişti.
      Ama Milliyet'in ve Milliyet Spor'un yayın ilkeleri, yani anayasası hiçbir zaman değişmedi. Aksine her seferinde güçlendi.
      Milliyet Spor Servisi ile hissedarların ilişkisi, Fenerbahçe Yönetimi’ndekine hiç benzemez. Kimse kimseye emir vermez, kimse kimseye körü körüne itaat etmez. Gazeteci işini yapar, hissedarlar çalışana güvenir.
      Ve Fenerbahçe yönetimi iki şeyi birbirine karıştırıyor:
      Biz ne elimize tutuşturulan kağıdı okuruz kameralara, ne emredileni koyarız sayfalara... Bizde en iyisini “patron” bilir lafı yoktur. İki gram şöhret için kölelik, ne mizacımıza, ne mesleğimize uygundur.
      Tetikçi barındırmayız aramızda. Çevir kazı yanmasın uzmanları da yer almaz içimizde.
      Evet zaman zaman istemeyerek hatalar da yaparız. Bu hatalar için hiç eğmeden, bükmeden gerektiği şekilde özür dilemesini biliriz. Ama hatanın altında bir menfaat yatıyorsa, mesleği onurumuzla terk eder, gideriz..
      Doğru haber, kimi acıtırsa acıtsın, bizim için kutsal bir gazetecilik davasıdır.
      Biz, sizin bildiklerinizden değiliz. Aksi halde çalıştırmazlar bizi zaten Milliyet’te.
      Fenerbahçe Yönetimi artık anlamalı ki, burası Fenerbahçe Yönetim Kurulu değil
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• milliyet kendini aşmış

12. Adam aranıyor!
        Eğer bir kulüp şampiyonluğa giderken 7 bin biletten sadece 3 binini satabiliyorsa büyük hedeflere koşmasını kim bekleyebilir? Taraftarın inanmadığı bir başarıyı bu oyunun aktörleri tek başına nasıl yakalayabilir? İyi de Trabzonspor bu ligde ne zaman 12. Adam’ı her şartta yanında bulacak?

02:30 | 18 Mayıs 2011

Ediz Sarıpınar - HAFTANIN PANORAMASI

Trabzonspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının bitimiyle Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki görüntü Türk Futbolu’nda bir türlü önüne geçemediğimiz bir gerçeğin belgesi gibiydi;
        İkincilik asla başarı değildir...
        33 maçta 79 puan da toplasanız, sezon boyunca sadece 2 yenilgi de alsanız, son 15 yılın en iyi performansını da ortaya koysanız, hatta şampiyonluğu sadece bir gol averajı ile de rakibinize kaptırsanız ne yazık ki yeterli ilgi ve sevgiyi taraftarınızdan göremiyorsunuz...
        Üstelik lig daha bitmeden... Şampiyonluk umutları sürerken...
        O, sezon başından bu yana futbol sahasını bir eğlence alanına çeviren, yaptığı şovlarla tüm Türkiye’nin sempatisini kazanan bordo-mavili taraftarların takımlarına olan inançsızlığına insan anlam veremiyor...
        Fenerbahçe ile girişilen şampiyonluk yarışında tribünleri boş bırakan, haftalardır galibiyetlere rağmen kolbastı geleneğini bir kenara atan, sırf lig ikincisi oldukları için dünyalarını karartan Trabzonspor seyircisi farkında olmadan bir çuval inciri berbat etti... İyi günde de, kötü günde de takımının yanında olduğunu gösteremedi...
        Aslında tribünlerle takım arasındaki kopukluk bugünkü tabloyu hazırlayan en önemli faktör...
        Ligin ilk yarısı bittiğinde ne deniyordu? “Bu Trabzonspor şampiyonluğu kaybederse seyirci baskısı yüzünden kaybeder...”
        Bakın tam isabet...
        Bordo - mavili ekip ikinci yarıda kaybettiği altı puanı Avni Aker’de bırakmış... Hemen hemen her maçı büyük stres altında oynamış... Rakibi Fenerbahçe’ye dönün... Çoğu karşılaşmayı tribünlerin itici gücü ile kazanmış... Yönetim her maç sonrası ilk işi olarak Fenerbahçe seyircisi için şu mesajı yayımlamış; “12. Adam’a teşekkürler!”
        Düşünün geçtiğimiz sezon son hafta şampiyonluğu kaybeden bir takımın taraftarı, bu ağır travmaya rağmen kulübünü sahipleniyor, 33 hafta eksiksiz görevini yerine getiriyor... 27 yıllık bir hasreti içinde barındıran Trabzonspor seyircisi bir çırpıda takımına sırtını dönüyor...
        İyi de Trabzonspor bu ligde ne zaman 12. Adam’ı her şartta yanında bulacak? Eğer bir kulüp şampiyonluğa giderken 7 bin biletten sadece 3 binini satabiliyorsa büyük hedeflere koşmasını kim bekleyebilir? Zaten rakipleri ile ekonomik anlamda arasında önemli uçurumlar bulunan Trabzonspor bir de tribünde geri kaldığı zaman yarışma gücünü fazlasıyla kaybediyor. Onların bu sezondan çıkaracakları en önemli ders sanırız bu olmalı...
        Unutulmasın bordo-mavili ekip tüm olumsuzluklara rağmen bu sezon ayakta alkışlanacak bir performans ortaya koydu. Şanssızlığı Fenerbahçe’nin tarihte pek de benzeri görülmeyen bir seri yakalamasıydı... Trabzonspor rakibinin 17’de 16 yapacağını nasıl hesaplayamadıysa, Fenerbahçeliler de böyle bir tabloyu sanırız beklemiyordu...
        Ligin bitimine bir hafta kaldı ve şampiyon hâlâ belli değil... Trabzonspor taraftarına düşen pazar gecesi ne sonuç çıkarsa çıksın büyük bir emek harcayan tüm futbolculara hak ettikleri değeri vermektir... Aksi halde böyle bir sezonu uzun süre mumla arayabilirler... Yönetimi, teknik heyeti ve oyuncuları boşu boşuna küstürmesinler... “Bize her yer Trabzon” sloganı işler iyi gittiğinde ortaya çıkmasın...
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Haklarımızı korumak için gerektiğinde canını bile verebilecek bir yönetim aranıyor,korkusuzca, hesapsızca. . .

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklarımızı korumak için gerektiğinde canını bile verebilecek bir yönetim aranıyor,korkusuzca, hesapsızca. . .
            İbrahim reis

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İbrahim reis
              kardeşim inan isimler benim umrumda değil. . Hani ibrahimi ne tanırım ne ederim bizim köylü de değil kaldı ki ben Trabzonlu-karadenizli- bile değilim isimler hiç önemli değil. . .

Dogru düzgün hatırladıgım kadarıyla bu yıl ki ile beraber 2 şampiyonlugumuz elimizden alınacak. . Ama hala aynı terane. .

Sene sonunda acıklama yapacaklarmış beyler açıklayınca ne oalcak sanki . .

Neyse dedğim gibi ismler hiç önemli değil kanaatimce kim gelirse gelsin adam gibi yönetsin, haklarımızı savunsun, ezidrmesin kimseye koskoca camiayı. .

Yorum

• Şuda bir gerçekki Sayın Hacıosmanoğlu Trabzonspor Klübünü yönetebilecek kapasitede bir insan değil...

Kendisinden iyi bir basın sözcüsü olur....

Başkan Yardımcısıda olur ama Başkan olmaz....

Çünkü Başkan olacak vatandaşın konuştuğu kadar konuştuklarını yapacak gücüde olmalı ve bu güç Sayın Hacıosmaoğlunda maalesef yok.....

Birde ilginçtir böyle insanlar hep " atı alan üsküdarı geçtikten sonra " ortaya çıkıyorlar.....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şuda bir gerçekki Sayın Hacıosmanoğlu Trabzonspor Klübünü yönetebilecek kapasitede bir insan değil...

Kendisinden iyi bir basın sözcüsü olur....

Başkan Yardımcısıda olur ama Başkan olmaz....

Çünkü Başkan olacak vatandaşın konuştuğu kadar konuştuklarını yapacak gücüde olmalı ve bu güç Sayın Hacıosmaoğlunda maalesef yok.....

Birde ilginçtir böyle insanlar hep " atı alan üsküdarı geçtikten sonra " ortaya çıkıyorlar.....
                  Mehmet Ali Yılmaz nasıl olur
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ey gidi Hacısalihoğlu, Mahmut Aksu siz varken sanki yönetim daha düzgündü... Hacısalihoğlu'nun çok büyük günahını aldık, adam hiç olmazsa laflarını tarta tarta konuşuyordu.
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Hacıosmanoğlundan iyi bir asbaşkan olur.
                      Ama eğer adam gibi adamlar çıkmaz ise ben Oyumu Hacıosmanoğluna vereceğim,
                      En azından MIY MIY olmaz.
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Lig bitmiş bizim beylerin yeni yeni aklı başına gelmeye başlamış..İKinci devrenin başından bari yaşananlar ortada.DÜnyanın hangi liginde 17 maçda bir beraberlik 16 galibiyet görülmüş.Tek tek maçlarına bakın adam gibi aldıkları maç sayısı 5i geçmez.Sadri bey bi esti gürledi ondan sonra sus pus artık çekindikleri kaybedeckleri ne menfaatleri varsa..Ayrıca onca trabzonlu bürokrat iş adamı sözüm ona büyük adam var..Nerde bunlar lig bitti ahmet ağaoğlu ibrahim hacıosmanoğlu çıkıp konuşuyorlar.Neredeydiniz şşimdiye kadar???Haa takdirde ediyorum en azından geçde olsa konuştular..Peki ya konuşmayanlar trabzonun hakkını savunmayan masaya yumruğunu vurmayan isimleri zikredilince bu trabzonlu diye gururlandığımız eyy büyük trabzonlu ağalar beyler paşalar neredesiniz..yoksa sizlerde mi bu yavşak düzene ayak uydurmak yada bu düzünden çekinmek durumunda kaldınız???

Yorum

• tey tey teeeyyyy. adam yurt dışında diye başvurumuz kaalebile alınmıyor. azize cezasını indirmek için pfdk yı olağanüstü topluyor. beceriksizlik art niyet her şey var anasını sattığım dünyasında!!!!

Yorum

• Fenerbahçeyi lider yapan bizzat Başkan Sadri Şener'dir..ligin devre arasında Erzurumda Adnan Polat ve Aziz Yıldırım'la bir araya gelen Şener aklı sıra Fenerlilerle dalga geçmişti..Aziz Yıldırım Trabzona verilen penaltıları gündeme getirince Sadri şener'de ona siz penaltı pozisyonuna bile giremiyorsunuz cevabı vermişti..Bu söz Aziz'i uyandırdı ve ikinci yarıda tam 12 penaltıyla Sadri Şener'e cevabını verdi...bizim Başkan espri yapayım derken yılanı deliğinden çıkardı farkında bile değil.

Yorum

• Bizim başkan ligin 2. yarısında inşallah fenerbahçeye bol bol penaltı çalınır demişti

ironi yapmıştı ama

Yorum

• Yönetimimizi başarısız bulanları da ben anlamıyorum nedense .

Trabzonspor'un asil ve doğru tavrına göre hareket etmeye çalıştıkları için bazılarımız sevmiyoruz yönetimi demek ki .

Öyle ya da böyle benim gözümde gayet başarılı 3 sezon geçirdiler (Bross dönemi dışında) , daha da kalmaları taraftarıyım .
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Çalışıyor...
                                X