Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Can Karyağdı Lig TV'de Mehmet Tunç'la röportaj yaptı. Hasan Yener ve Nevzat Şakar'a göre çok daha akılcı konuşmalar yaptı. Keşke Tuncay Bekiroğlu ve Nevzat Aydın gibi isimler sürekli konuşsa da göğsümüz kabarsa...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şenol Güneş'den önceki takım yönetimin, ardından oluşan takım ise Şenol Güneş'indir. Burda fark gözüküyor zaten.
      Düzgün bir forvet almayışları herşeyi bitiren nokta oldu.

Yorum

• Hasan Yener ve Nevzat Şakar mıymıntısına rağmen şampiyon olacağız

Yorum

• evet bencede bu sene sampıyonlugun kacmasındakı sorumlu yonetımdır,yazık ettıler verılen emeklere,82 puanla sampıyon olamayacagız bunların yuzunden....yonetımden şuan tek ıstedıgım şey selcuk ve egemenın sozlesmelerını yenıleme becerısını gostermelerı ve 2-3 tane ıyı adam almaları,bunları yapabılırlerse seneye lıgın en buyuk favorısı yıne bız oluruz...

Yorum

• Ey Sadri Sener, yasli dedin futbolu biraksin dedin simdi yine Fatih Tekke'nin eline dustun.Hayat gercekten cok ilginc.

Yorum

• biz burda bi taraflarımızı yırtalım Hasan Yener, Nevzat Şakar televizyonlarda mıymıy konuşsun. dün gece ercan saatçi şeref yoksunu fenerin savunuculuğunu yapıyo bizim asbaşkanımız hala mıymıy. çokmu aramışlar bu adamları anlamıyorum zaten sinirleniyoruz sindirme politikalarına bide bu adamlar konuşunca tam uyuz oluyorum..

Yorum

• Transferde %100 başarılı olan bizim yöneticilerimiz güya öyle bombalar patlatacakmış ki yandık.Kimbilir neleri alacaklar...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• "Bu takim 32 haftada 76 puan topladi, Yönetim ne yapsin" diyenlere:

Ilk 6 haftada 9 puan kaybettik unutmayin! A.Gücü macinda Umut´un bos kale dahil kacirdiklari hala gözümün önünde..o maci kazanmis olsak Fenev macina nasil bir konsantrasyonla cikardik?
                  Veya daha önceye gidelim, hazir 2 oyuncu almis olsak 8ts´a kupa macinda elenirmiydik?

Antalya macinda yine Umut´un kacirdiklari...keza Kayseri maci! Yani Fenev macini yenilmis olsak bile Antalya´ya puan vermezdik ve puan farki hala daha 6 puan olurdu, belki de daha fazla cünkü Trabzonspor´un puan kaybetmedigini gören fenevliler cökebilirdi!
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Fanatik abi

Sadece 18.hafta Ankaragücü maçını alsaydık Fener bu kadar hırslanamazdı inan bana..Çünkü Fener'den beraberliği koparırdık..O maç Fener maçından daha stratejikti ama biz ne zaman düzgün strateji yaptık ki...Seneye ne olacak bakacağız
                    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                    Olmak ister isen bu yolda mahir,
                    Harabat ehlini hor görme şakir,
                    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Yorumlarınız ile Fb'nin gösterdiği performansı normal göstermeye çalıştığınızı görüyorum. Trabzonspor takımı ilk yarı 3 derbisini de içeride oynayarak 42 puan almış. 2. yarıda 3 derbisi de dışarıda olmasına rağmen 40 puan alacak gibi görünüyor. Fb ise ilk yarı 2 derbisini içeride oynamış 33 puan almış, 2. yarı 2 derbisini dışarıda oynayıp 49 puan alırsa şampiyon olacak. Yönetimin hataları var evet, Şenol Hocanın da hataları var evet, Umut çok kaçırdı evet, Ankaragücü maç kritikti kazanmalıydık evet. Ama sene başında 82 puan verelim lige çıkmayın deselerdi eminim ki herkes kabul ederdi. İyi kötü bir istikrar var puan tabelesında ilk yarı ve 2. yarı değerlendirmesinde.

Yorum

• arkadaşlar onu alsak bunu alsak gene bize puan kaybettirirlerdi emin olun dünyanın parasını yatıran lig tv bizim başımızı alıp gitmemize göz yummazdı zaten herkez ligtv sini iptal etmiş bide feenerliler ederse bu adamlar nerden cıkarıcak parasını
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün Can Karyağdı Lig TV'de Mehmet Tunç'la röportaj yaptı. Hasan Yener ve Nevzat Şakar'a göre çok daha akılcı konuşmalar yaptı. Keşke Tuncay Bekiroğlu ve Nevzat Aydın gibi isimler sürekli konuşsa da göğsümüz kabarsa...
                          Katılıyorum, kendimizi ifade sorunu yaşıyoruz. Her uzatılan mikrofona bizi küçük düşürecek, haklıyken haksız duruma düşürecek açıklamalar yapılıyor.

Benim gördüğüm kadarıyla da Tuncay bey ve Nevzat Aydın gerçekten çok güzel konuşabilen isimler, yönetim bu iki yönetici ve o tarzdaki isimlere bırakmalı konuşma işini...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Şunu atsaydık şlu maçı alsaydık diye diye bizde 18 de 17 yapacaktık

Fenerin yaptıkları bir kenara. Bu sene normal şartlardaki şampiyonluk için gerekli puanı topladı bu takım.

Ah edip yakındığımız maçları alsaydık zaten bizde 18 de 17 yapmış oluyorduk

Yorum

• Arkadaşlar Trabzonsporu'un şu an içinde bulunduğu durumun tek sebebi. Basiretsiz, mıymıntı, hiç bir vizyonu olmayan, iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan, konuşmalarıyla etkili olamayan aksine antipatik olan, medya nın takmadığı 2 yöneticisidir. Bunlar Nevzat Şakar ve Hasan Yener dir.

Yorum

• Sadri Şener, ''Biz elbette şampiyonluk istiyoruz ama bunu başaramazsak rakibimizi alkışlamasını da biliriz''

yazıklar olsun!! hani adil oynanmıyordu oyun !!
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X