Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lobisi olmayan takımın gideceği en üst seviyeye gittik. 42+40 puan toplayacak bir takımın aldığı puanlar anormal ama 33+49 alacak olan bir takımın aldığı puanlar normal lafını bile protesto edecek yöneticilerden yoksunuz. Bunları geçtim şu resim her şeyi anlatıyor. Birileri çalışıyor birileri konuşuyor. İşte şampiyonluğun gitmesinin sebebi de özetle budur. Bu resmi pankart yapsan yeridir. Ne demişler iş bilenin kılıç kuşananın. Benim tek üzüntüm Şenol Hoca ve futbolcularımızın emekleri boşa gitmesidir.
    FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• hikaye hikaye hikaye...

Bir takim susturma operasyonlari oldu, baska bir sey degil.
      Neymis Sivasspor 8bin bilet vermis, bu adil degilmis.

Günaydinlar! Buca macinda verilen penalti, gecen hafta Selcuk`a verilmeyen kirmizi kart icin ses dahi cikartma sonra da sivaslilar neden 8 bin bilet tahsis ediyor diye TFF`ye yakin.
      Günaydinlar, günaydinlar... adamlar yolun sonuna gelmis, bundan sonra sesini cikarsan ne olur, cikarmasan ne olur.

Bu yönetim, tartismasiz bitmistir benim gözümde, sükretsinler Senol Hoca`ya, o olmasa bugün bu durum da dahi olamazdik ya, neyse...
      Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• Herkesin bu takımla gurur duyması gerekir.. Şampiyonluk saha içinde değil saha dışında kaybedildi..
        Bunun suçlusuda yönetimdir.. Aciz , korkak , basiretsiz yönetim !
        Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Birisi şu hasan yeneri sustursun
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Bu takım şampiyon olsada olmasada bu yönetim olacak ilk seçimde sandığa gömülecek bunu biliyorlar.
            İnşallah sezonun son düdüğü çaldığı anda istifalarını verirlerde daha fazla hakkımızın gaspedilmesine seyirci kalmak zorunda olmayız.
            ---------------------------------------
            KARADENİZ
            TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• arkadaşlar bu ibrahim hacıosmanoğlu hakkında bilgisi olan varmı gücü trabzonspor başkanlığına yetermi çok iddaalı konuşuyor. hoşuma gitti ama boş çıkmasın

Yorum

• aynen.........

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ibrahim hacıosmanoğlu başkan adayım
                aynen gardaşım benimde adayım ibrahim başkan....
                FATİH SULTAN TEKKE

Yorum

• bu yönetim Trabzonspor'u yönetemedi, yönetemiyor aksine ezdirdi resmen!

Trabzonspor'un HACIOSMANOĞLU'na ihtiyacı vardır. kendisinin destekçisiyim.

Yorum

• Gitmişler şimdi de sivası şikayet etmişler tff ye.
                    Yahu sanane ya sa na nee! adam isterse stadın tamamına fb lileri alır.
                    Biz deplasmana gittiğimiz stadları iç saha gibi kullanmıyor muyuz? Karşı çıktığında sormazlar mı adama
                    sen ne işsin diye?

Gerçekten bir şeye karşı çıkıyorsanız mantıklı gerekçeler sunun, bir suçlama yapıyorsanız
                    altını doldurun, adamların vereceği cevabı göz önünde bulundurun ha yok bunları yapamıyorsanız
                    o zaman susun! O zaman özür dileme gereğinde de bulunmuyorsunuz otomatikman.
                    Tabi bu da ayrı bir alay konusu.

Ben bir sezonda bu yönetimin yaptığı açıklamalar yüzünden bu kadar dalga geçildiğimizi
                    hatırlamıyorum, utanmaya başladım artık ya bana bile antipatik geliyor artık bu içi boş açıklamalar.

Bu takıma ağır başlı, her soruya cevap vermeyen, en ufak baskı altında açıklama zorunluluğunda bulunmayan
                    suçu başkasına atmayan, biraz da futboldan anlayan yöneticiler lazım.

Gereğinde canı yandığı zaman bahsi geçen konuyu belgelerle destekleyecek yoksa susacak ki karşı taraf belge istediğinde, ispatla dediğinde
                    hatta dava aç dediğinde susup kenara çekilmeyecek.
                    En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 17:04.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• bize 200 adet bilet burnuma kötü kokular getiriyor
                      gecen sene kendi gerzeklikleri yüzünden yaşadıklarını bu sene
                      azizin uşakları karabükte aynısını sanki biz yapıyormuşuz gibi göstermesinler
                      zaten karabük taraftarı yönetimin aksine bizi destekler
                      ama dediğim gibi karabük taraftarı olmaz onlar

oha fener başkanı böyle bişey yaparmı demeyin
                      bu adam rüştüyü dövdürmedimi
                      zamanında soyunma odasına kitletmedimi
                      nasıl bakarsan öyle görürsün
                      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar bu ibrahim hacıosmanoğlu hakkında bilgisi olan varmı gücü trabzonspor başkanlığına yetermi çok iddaalı konuşuyor. hoşuma gitti ama boş çıkmasın
                        Trabzonsporumuz için herşeyi yapacak kadar delikanlı bir abimizdir.

Yorum

• Sadri Şener bence Beyaz Show'a katılmalı tam onluk, baya eğlendirir güldürür ekran başındakileri en sevdiği iş milleti güldürmek nasıl olsa.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener bence Beyaz Show'a katılmalı tam onluk, baya eğlendirir güldürür ekran başındakileri en sevdiği iş milleti güldürmek nasıl olsa.
                            Beyaz show yayindan kaldirilip sener show yayina gecmeli
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Maalesef gerekli transferleri yapmadık devre arası.
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bunlar sivasa neden kafayi takti buu birisi aciklayabilir mi??? Biz istanbulda ibbye karsi stadi doldurduk..

Fener sivastada bunu yapar...

Her takim rakibe stad kontenjanina göre yüzde 5lik bölümünü rakibe ayirmak mecburiyetinde...
                                Ama isterse dahada fazla verebilir o ona kalmis...
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Çalışıyor...
                                X