Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne mi var bunda ?
    Bizim başkan üç kız kardeş kulübün başkanlarına kenaraları süslü demeç vermekten vazgeçmiyor.
    FB, GS, BJK başkanlarından nedense Sadri Şener için kenarları süslü böyle bir demeç verdiğini görürsem bende ne var diyeceğim bunda!
    O kulüplerin başkanları bizim başkanımız kadar medeni olamıyorsa Sadri Şener'in suçu ne? Yönetimin ve başkanın yanlışlarını eleştirelim, eleştiriyoruz da nitekim, ancak başkanın ağzından çıkan her cümlesinde bir şeyler aramak da doğru değil.

Yorum

• Sadri Şener : Türkiye Kupası'nı biz alamıyorsak Fenerbahçe alsın.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener : Türkiye Kupası'nı biz alamıyorsak Fenerbahçe alsın.
        - Halit bunu sırf yazmak içinmi yazdın doğru söyle
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sadri şener git artık git bıktık senden
          futbola siyaset karıstırmayalım diyordun gecen sene simdi ne oldu
          kendin gittin diyarbakır belediye bakanın ayagına niye gidiyorsun ne işin var senin orda

o adam degilmi pkk cenazesine katılan pkknın basını savunan adam ne işn var senin orda niya gidiyorsun

yanlıs transfer yaparsın cok para harcarsın ama bu klubun baskanı olarak gidipte bir pkklıya niye çicek veriyorsun
          En son genç61 tarafından düzenlendi; 29.03.2010, 13:00.
          bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Sven Goran Erikkson'u takımın başına biz getiremiyorsak ; Fildişi Sahilleri getirsin.

Sadri ŞENER
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sadri şener git artık git bıktık senden
              futbola siyaset karıstırmayalım diyordun gecen sene simdi ne oldu
              kendin gittin diyarbakır belediye bakanın ayagına niye gidiyorsun ne işin var senin orda

o adam degilmi pkk cenazesine katılan pkknın basını savunan adam ne işn var senin orda niya gidiyorsun

yanlıs transfer yaparsın cok para harcarsın ama bu klubun baskanı olarak gidipte bir pkklıya niye çicek veriyorsun

devlet pkk nın ayağına gitmiş sen neyin hesabını yapıyorsun?? dağdan gelenleri karşılayanları, bu tablo bizim için umut tablosudur diyenlere ne dicez..

Yorum

• valla onu siyası forumlarda tartısırız bura trabzonspor bizim basımızda r.t yok onu siyası olarak zaten tartısırız istiyorsan ozelden ben burda trabzonsporu konusuyorum devletin basındaki bir densizlik yaptı diye bizim klubun basında kişidemi yapmak zorunda
                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kulüplerin başkanları bizim başkanımız kadar medeni olamıyorsa Sadri Şener'in suçu ne? Yönetimin ve başkanın yanlışlarını eleştirelim, eleştiriyoruz da nitekim, ancak başkanın ağzından çıkan her cümlesinde bir şeyler aramak da doğru değil.
                  Benim gözümde Sadri ŞENER için medeniyet profili aşağıdaki fotoğraf(lar) ile kararmıştır.

Osman Baydemir Kimdir?
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Benim gözümde Sadri ŞENER için medeniyet profili aşağıdaki fotoğraf(lar) ile kararmıştır.

Osman Baydemir Kimdir?
                    İlk olarak Aydın Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetime bugüne kadar olumsuz en küçük bir yorum yazmadım, Fatih Tekke olayında dahi yönetimi haklı bulanlardandım. Sportif konuları geçtim, ancak başkanımızın Diyarbakırspor maçı öncesi sergilediği davranışlar ve ardından yerli yersiz demeçlerinden sonra kendisine eskisi kadar sempatiyle bakamıyorum, Soner. Yine de bu bana ne yönetime ne de Sadri Şener'e hakaret etme hakkını vermez. Her konunun medenice halledilmesinden yanayım.
                    Bunu başka bir başlıkta başka bir arkadaşa cevap olarak yazmıştım.

Yorum

• Siyasetin dibine vururken , başkana siyaset yapma demenin her okuyana aynı mesajı vermeyeceği muhakkaktır .

Yorum

Osman Baydemir Kimdir?
                        kardeş attığın resim sırrı sakık osman baydemir değil.

Yorum

• Osman Baydemir Kimdir linkindeki fotoğrafta işaretlenen kişinin Sırrı Sakık olması lazım. Ha Osman Baydemir benim için de çok makbul bir insan değildir. Bu işler politika. Ben bir dereden geçtiğimizi düşünüyorum. Sonunda herkes layığını bulur. İyi insanlar birleşir, kötüler yalnız kalır
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Halit bunu sırf yazmak içinmi yazdın doğru söyle
                            Yok final maçından yarım saat önce başkan söyleyecek bunu.

Yorum

• Nasıl Osman Baydemir değil ta kendisi
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• not:Resim değil fotoğraf,ayrıca fotoğraftaki osman baydemir..

Sadri şener'e teşekkür ediyorum,süper ligde herkesin imrendiği birkaç oyuncumuz var,bunun sebebi de yönetimdir...Nasıl şu fotoğraftaki rezaletin sahamızın tarlaya dönmesinin sebebiyse aynen o şekilde...
                                değerini katlayıp avrupa yapabilecek oyuncular:colman gabriç teofilo alanzinho

türk oyuncular ligin bence en iyileri,sadece bir ustaya ihtiyaç vardı o da başa geldi...
                                ve bu saydığım adamların en yaşlısı 25 yaşında, olurda colman selçuk ortasahası 27 yaşında bir arada oynarsa nasıl bir takım oluruz düşünmek zor değil di mi(:
                                Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                                Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X