Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek bir oyum var, eğer Allah nasip ederde aday olursa İstanbul'dan kalkıp İbrahim Hacıosmanoğlu'na vereceğim.Bağıra bağıra gitti şampiyonluk.

Yorum

• "1 DEFA ALİ ŞEN, 2 DEFA AZİZ YILDIRIM TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNU ÇALDI"

Trabzonspor'un elinden 3 sefer şampiyonluğı çaldılar. Bir sefer Ali Şen, iki sefer de Aziz Yıldırım çaldı yine böyle hakem oyunlarıyla. 4. şampiyonluğu çalıyor ama başlarına bela geliyor. Trabzonspor şampiyon olsaydı Hacıosmanoğlu bu kulübün başına gelmezdi. Şampiyonluğu çalarsanız bu taraftar çalanların başını kıracak adamı getirecek bu kulübün başına.

Futbolu satın alan Aziz Yıldırım diye bir adam var, bütün insanları sindirmiş. 2,5 sene görev yaptım. 2,5 senede onlara yapmadığım hakareti bırakmadım bana bir cevap veremediler. Niye veremediler? Çünkü bunlar korkak, ödlek adamlar. F.Bahçe 17'de 16 yapmış ama nasıl yapmış? Şurada rezilliği seyrediyoruz. 17'de 16 yaptığı yerde 7 maçı hakemlerle almış ya da rakip futbolcuları satın alarak almış.

İbrahim Hacıosmanoğlu
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Tek beklentim aday olsun gidip oyu basayim Haciosmanoglu'na.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Canlı olarak izlemedim ama internette okuduğum haberin başlığı bile kafamda şimşekler çakmasına neden oldu !!

Bugüne kadar adını sanını yüzünü sesini duymadığım yeterli olarak duymadığım ve bir dahaki seçimlerde gözden çıkarılmış olan Milletvekili Kemalettin Göktaş büyük ihtimalle hür iradesiyle (!) çıktığı bir spor programında trabzonsporun haklarını korumak için robin hood'luğa soyunmuş !

Sana mı kaldı Trabzonspor'u savunmak ! diye veryansın etmiyorum. çünkü herkes biliyor ki sen oraya hür iradenle mi çıktın yoksa birilerinin propaganda yapması amacıyla mı çıkarıldın diye.

Bir de fb.nin camiasından ve katil emresinden özür diliyorsun hiç yoktan yere ! Onları da geçtim ! Hiç yoktan yere camiamızı - taraftarlarımızı gereksiz - yersiz ve zamansız hareketlerinle saçma sapan durumlara sokuyorsun. Anlayacağın kendince kahraman olma ve kendi partini su yüzüne çıkarma çabalarını eline yüzüne bulaştırdın !

Biz bıktık bu işlerden ! BIKTIK !!!! Çekin ellerinizi TRABZONSPORUMUZUN üzerinden !

Kim dedi sana çık canlı yayına konuş diye ? (bana öyle geliyor ki "diyet" kokularının arasında gözden çıkarılmış bir milletvekili kamuoyunun önüne atıp kendi partilerinin trabzonsporluların gözünde yerlerin dibine inen imajını yükseltmeyi hedefliyor ! başka alternatifi o-la-maz!)

Bu tür ucuz oyunlarla aklınız sıra Trabzonsporluların gönlünü fethetme cahilliğine kapılmanız gerçekten gülünç duruma düşmenizi sağlıyor başka bir şey değil !

Trabzonspor'un iyi günlerinde yanında olup da kötü günlerinde sus pus olan bazı siyasiler bundan sonra ne iyi gününde ne de kötü gününde Trabzonspor'un yakınında olmasınlar !

Trabzonspor'a zarar veriyorsunuz !

Her haliniz zarar !

Lütfen Siyasi kimliğiniz ile Trabzonspor'un yakınından bile geçmeyin !!!!

Arkadaşım kalemine sağlık, altına düşünmeden imzamı atıyorum. Yeter artık, yeter çeksinler ellerini üzerimizden, Kimseler Trabzonspor üzerinden siyaset yapmasın. Trabzonspor daha ilk yarı bittiğinden beridir doğranıyor da şimdi mi aklınız başınıza geldi? Atı alan üsküdarı geçti. Tayyip bey aklınca Trabzonda Trabzonspor yüzünden kaybettiği oylarını geri kazanmayı düşünüyor, ohh, nasılsa fenerlilerin oylar cukka cebe, aman dur trabzondan çok oy gitti.. Biz bu numaraları yemeyiz, Evet oratada çok oyunlar dönüyor, bunlar gün yüzüne çıksın ama sizin gibi Trabzonspor üzerinden rant sağlamak isteyenlere ihtiyacımız yok, birgün adalet yerini bulacaktır.

Yorum

• ne hacıosmanoğlusu ya başkanlık okadar ucuz mu asbaşkanlık yapsın.başkanda kararınca sert birisi olsun.tabi olağan kongrede olacak bu dediklerim.

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tamamen katılıyorum 9 değil 19 puan da olsa ortam bundan faklı olmayacaktı..
              Ben buna katilmiyorum. Biz Ankaragucu ve Antalya maclarini kazansaydik rakibimiz psikolojik olarak cokerdi. Biz de oyle zor kazanan takim huviyetine dusmezdik.

Rakibi havaya biz sokduk. Rakibin kotu oldugu maclarda saha disi etkenler devreye girdi vesaire.
              Yine Yeni Yeniden

Yorum

• arkadaşlar bu kadar acımasızda olmamalıyız tamam başkanın hataları oldu ama bu çıkışı başlatanda sadri şenerdir bazı şeyleri yazdıgınız zman takımın nerden geldiğinide unutmamalıyız. bana göre başkanda ne kadar hata varsa trabzondaki seyircilerdede o kadar hata vardır.
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Bence, yönetim ve şenol hocanın en büyük psikolojik ve stratejik hatası bu sene katakulli olaylarını sezememeleridir.

Şöyle rasyonel ve tek bir cevap bile tüm katakulli olaylarına yetecekti.

Antep maçında pozisyon dışarıdaydı ve burak da bunu itiraf etti, çoğu oyuncu da görmüştür..

O penaltıyı hakemin gözüne baka baka taça atmalıydık. ve şayet şampiyonluğu hakediyorsak da 10 kişilik antepi kendi evimizde yenerdik.

Ama bu tarz olayların tam tersini, yani katakulli şeklini fenerbahçe maalesef çok iyi yaptı, ve ve ....
                  Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

• Sadece (alternatif) bir forvet...

Antalya, Eskisehir ve Ankaragücü maclarini kazandiracak ve ayrica son anda kazandigimiz diger maclari farka götürecek bir forvet al(a)madiniz!
                    En azindan Teo'yu sezon sonuna kadar tutamadiniz, tabi Teo kendisi gitti...Faturasi alttaki tablo;

Ilk yari

Trabzonspor..13-3-1...40-10...42.............Gol(Ilk dört): Burak(9), Umut(8), Jaja(6), Teo(4)
                    Bursa...........11-4-2...32-12...37...-5
                    Fb...............10-4-2...40-21...33...-9
                    Kayseri..........9-5-3...22-12...32...-10
                    Besiktas........8-4-5...25-18...28...-14
                    G.Saray........7-2-8...19-21...23...-19

Ikinci yari (son maclar haric)

Trabzonspor..11-4-1...25-13...37............Gol(Ilk dört): Burak(10), Umut(3), Jaja(5), Brozek(2)
                    Bursa............5-6-5...17-17...21
                    Fb...............15-1-0...40-10...46
                    Kayseri..........5-3-8...21-29...18
                    Besiktas........7-4-5...28-18...25
                    G.Saray........6-2-8...20-25...20

Not: Teo su an Arjantin liginde 12 mac 9 gol ve 3 asistle oynuyor!

Yorum

• Şöyle Fenerle çekiştiğimiz yıllardaki sezon sonu puan durumlarına baktığımızda 1995-1996 sezonunda 82 gibi rekor denilebilecek bir puanla ligi 2. bitirmişiz ve o sezonun üzerinden yıllar geçtikten sonra Fenerbahçe'nin o zamanki başkanı bir taşla Trabzonspor'dan şampiyonluğu çaldığını açıkça itiraf etmişti. Meşhur Cem PAPİLA vakasının yaşandığı 2004-2005 sezonuna bakıyoruz takımımız resmen Kadıköy'de katledilerek Fenere maç kazandırılıyor ve o sayede Fener o sezonu şampiyon kapatırken biz yine 77 gibi çok iyi sayılabilecek bir puanla 2.'likle yetiniyoruz bunun üzerinden yıllar geçtikten sonra o dönem Fenerbahçe yöneticisi Mahmut USLU'nun ''Trabzon'a yol verildi, biz aradan çıktık. Bizi kimse düşünmüyordu.'' gibi bir demeç verdikleri aleni bir şekilde ortada dururken, yönetimimizin bunlardan ders almayıp saha dışında çok iyi oynadığı bizzat kendi yöneticileri tarafından itiraf edilmiş Fenerbahçe'nin saha dışı oyunlarına engel olamaması ligde yine 82 puan toplasak bile şampiyon olamayacak oluşumuzun bir numaralı sebebidir.

Vallahi billahi çok doluyum eğer son hafta bir mucize olmaz ise Sadri ŞENER'in o koltukta çok uzun süre kalabileceğini düşünmüyor daha doğrusu istemiyorum bu kadar acemice bir yönetim tarzını da en son Nuri ALBAYRAK'ta görmüştük, ama eminim o bile bu süreci Sadri ŞENER'den daha iyi yönetirdi.......

Yorum

• kemalettin göktaş
                        senin susman ve konuşmaman trabzonspora yapılacak en büyük iyilik olur,
                        seni düşündükçe aklıma nuri albayrak ı nasıl bu takımın başına getirdiğiniz
                        o süreçteki dahliniz ve milleti nasıl kandırdığınız geliyor,
                        şimdi elimizden çalınsada şampiyonluğa oynuyoruz,
                        senin yönetimin varken nerdeydik
                        ayıptır ayıp
                        milleti bu kadar salak yerine koymayın
                        En son Cem Yavuz tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 21:50.
                        Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                        Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                        Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Gerek forumda gerekse medyada yönetime dair yapılan en büyük eleştiri, devre arasında takıma iyi bir golcünün monte edilmemesi.

Ben de merak ediyorum -iyi- derken kıstas nedir? Yani bu takıma devre arasında Pawel Brozek alındı. Şimdi kaç kişi Pawel Brozek'e kötü golcü diyebilir? Kaç maçta 90 oynatıldı bu adam ve kaç gol attı? Bunun muhasebesi neden yapılmıyor merak ediyorum. Yönetimin eleştirilecek bir çok tarafı var lakin -iyi golcü alınmadı- eleştirileri bence haksız. Bu takıma devre arasında kim alınırsa alınsın, Şenol hoca'nın Umut sevgisinin darbesini yiyeceği kesindi. Özellikle "efenim hazır değiller" sözlerini doğru olmadığını Beşiktaş-Trabzon kupa maçında gördük. Gol sorununun 1 numaralı suçlusu bence Şenol Güneş'tir. Son maçlarda bile Umut'u oyundan almaya kıyamıyor.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kemalettin göktaş
                            senin susman ve konuşmaman trabzonspora yapılacak en büyük iyilik olur,
                            seni düşündükçe aklıma nuri albayrak ı nasıl bu takımın başına getirdiğiniz
                            o süreçteki dahliniz ve milleti nasıl kandırdığınız geliyor,
                            şimdi elimizden çalınsada şampiyonluğa oynuyoruz,
                            senin yönetimin varken nerdeydik
                            ayıptır ayıp
                            milleti bu kadar salak yerine koymayın
                            Dertleri belli ama Trabzonspor olmadığı kesin.

Biz göz yaşları içindeyken onlar menfaat peşinde.

iğreniyorum hepsinden
                            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bütün trabzonsporlulara teklifim oy pusulalarına bize her trabzon yazalım. ben yapacağım şahsen.

bu arada fener sivasa takılacak biz de şampiyon olacağız desem bana g....le güler misiniz ? bence de
                              Kusura bakma hemde fena gülerim.ççççççççççççç

Yorum

• sadri şener + hasan yener + nevzat şakar < aziz yıldırım

toplasan aziz etmiyor..
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X