Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Söylediklerinde haklısın abi...
    Yöneticilik çok farklı meziyetler gerektirir...
    Bu adamın ne olduğunu, Trabzonspor'u bir araç olarak kullandığını, çok bahsedilen vizyonun aslında sıfır olduğunu, ayak üstü yalanlar söylediğini, konuşmayı bilmediğini defalarca dile getirdim.

Şampiyonluğu vereceksek bunu yönetimin yapacğını resmen haykırdık.

Ne diyor hoca bugün yönetim için, alabildiniz mi satır aralarından.

Bugün takımın en büyük değerleri denen Selçuk bu takıma ne kadara alındı ?

Onur ? Egemen ? Song ?

Bakın şunu demeye getiriyorum açıkcası, bu takıma yönetim kimi aldı ise bugün sorun yaşıyoruz, ama Ersun Hoca kimi aldırdı ise dibine kadar faydalanıp sorunsuz oyuncular oldular.

Bakmayın Selçuk da bu takımda paşalar gibi daha 1 sene öncesinden kalırdı, ama malum seçim malzemesi olunca bir insan, pardon yapılınca, işler bu duruma geliyor.

Buda demek oluyor ki, gözlerinin içi gülen Sadri Bey için ;

Koltuk > Trabzonspor.....

Yorum

• Doğru birşeyi varmı ki bu adamların?
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Yaprak dökümü başlayınca şampiyonluğun gitmesine adeta göz yuman,sessiz kalan yönetim ne kadar büyük bir basiretsizlik yaptığını iyice anlamıştır.

Şampiyon olan takımın kasasına şampiyonlar ligi ile girecek rakam 100 milyon TL.Gitti.

Zarar bu kadar mı değil elbette.Şampiyon olsaydık takımdan kimse ayrılmazdı.Şampiyonlar ligi büyük vitrin.

Şimdi?

Egemen gitti. Şenol Hoca Selçuk için de bugün gitti dedi. Bu iki oyuncunun bonservissiz gitmesi yanında şimdi yerlerinin doldurulması gerekecek.Kolay mı özellikle Selçuk ayarında futbolcu bulmak.Hadi buldun.Peki maliyet? Zaten ciddi takviye yapman gereken noktalar vardı. Şimdi elindeki oyuncuları kaybedince iki nokta daha eklendi.Daha Jaja ve Colman belirsizliği var.

Bu işin bedeli çok ama çok ağır olmuştur.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Er geç öğreniriz elbet neden şampiyon olamadık.

Bu kadar futbolcu 2.liğe rağmen gidiyorsa altında değil bit yeniği sığır yeniği bile aranır arkdaş.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Artık bu başlığa aynı kelimeleri kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama bir kez daha yazacağım,

İşbilmezlik,

Aymazlık,

Cehalet,

Acizlik,

Sünepelik,

Cimrilik,

Kibir,

.....

Yorum

• 2010 - 2011 Sezonu Trabzonspor :

Galibiyet : 25 * 700.000 Tl : 17,500.000 TL

Beraberlik : 7 / 300.000 TL : 2.100.000 Tl

Toplam : 19,600.000 TL = Yaklaşık 10.000.000 Euro...

Bu para sadece ve sadece takımın saha sonuçlarından elde ettiği paradır. Bunun normal şartşarda yayıncı kuruluştan gelen parası da var.... Yani var oğlu var...

Bugün Şenol Hoca ne diyor ? Para vardır yoktur bilemem....

Trabzonspor kasasına giren onca milyon liranın eğer bir gramı yalanla dolanla, riya ve şerefislzlik ile birilerinin boğazına sokuluyorsa, o paranın tek kuruşunun bile çıkışı olmasın o boğazdan.....

Bu yönetim ile gidilecek olan bir 3 yıl daha Trabzonspor'un geleceğine ambarga koymaktır dediğimi de hatırlıyorum bir yerlerden.....

Buyrun kar payları da dağıtılmıyormuş ???

Ha şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalmışsın, ha Trabzonspor hissesi sahibi insanların kar paylarını adamlara vermemişsin ?

Arada ki 7 farkı bulun bakalım !!!
              En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 25.05.2011, 18:02.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Artık bu başlığa aynı kelimeleri kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama bir kez daha yazacağım,

İşbilmezlik,

Aymazlık,

Cehalet,

Acizlik,

Sünepelik,

Cimrilik,

Kibir,

.....

Mevcut durumda şu saydıklarının bile hepsine razıyım.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Gelecek'e dair bu yönetimle hiç bir umudum yok benim.
                  Taraftarı özürdiliyorum 'salak' yerine koyup herşeye göz yuman kişiler topluluğu.
                  Ama artık yemiyoruz kardeşim yeter artık!
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Herhangi bir spor sitesini açıyorum ve karşıma sadece bizim oyuncular çıkıyor.

Adamları sanki salıvermişiz de kim kapacak diye başlık atıyorlar.

Attıramadınız adamlara bir imza..
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• transferi gündemde olan futbolcular egemen ve selçuk bütün takımlarla adı anılıyor ama birtek trabzonspor adı geçmiyor. çok zoruma gidiyor bu anlatamam. nasıl gözgöre göre göre bunların gitmesine izin verirsin nasıl sözleşme imzalamazsın
                      O SENE BU SENE

Yorum

• Ne olacak halimiz?...

Yorum

• bizim taraftar zarar vermeye gelince medyadan daha beter yahu ayıp ayıp size albayrak gibiler lazım
                          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• giden futbolcuların canı cehenneme hepsini bu yönetim aldı onlar gibi bir çoğunu bulur,
                            Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetime yönelik eleştirim şudur ki yönetimi batıniler değil zahirdekiler yönetsin. Yönetim dışarıdan direktif almasın. Hocasını kendi seçsin, bütçesini kendi ayarlasın, kuklalık yapmasın! ve bir an önce istifa etsin. Hatta önce istifa etsin sonra yukarıda dediklerimi yapsınlar.
                              24.12.2009 tarihinde yazdığım buydu. Bugün bakan Özak konuşmasında her planlamada dahli olduğunu itiraf etti zaten. Mahmut Aksu'nun Fanatik'te çıkan röportajı da bu yönde. İşin garibi bakan bey bir yere kadar bakıyor bu işlere demek ki. Bakan Bey'in kurduğu bu yönetim devre arası transferi becerememekle, mevcut kadrosunu elinde tutamamakla başarısız olmuştur ve aradan geçen 1.5 sene öncesinden dediğim gibi istifa etmelidir.
                              #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buyrun kar payları da dağıtılmıyormuş ???

Ha şampiyonluğu Trabzonspor'un elinden çalmışsın, ha Trabzonspor hissesi sahibi insanların kar paylarını adamlara vermemişsin ?

Arada ki 7 farkı bulun bakalım !!!
                                Kar payının olayla alakası yok. Şirket birleşmesiyle kulüp hisse senedinden elde edilen temettü dağıtımının önüne set çekildi. Aynısını geçen sene galatasaray da yapmıştı. Zaten bu işi yapmasalar kulübün geleceği ipotek altına alınacaktı. Böylece borsada yabancı yatırımcının kucağına oturmaktan kurtulduk. Ancak yapılan bu işin sermaye piyasası bağlamında haksız olduğunu ve iptal edilmesi gerekçesiyle galatasaray aleyhine bir dava var.

Bunun dışında devre arası fb nin psikolojik savaşına cevap veremeyen, sonrasında gereksiz ve saçma çıkışlar yapan, hadi bunu yaptın Papila'nın kankası mostoroviç cevap verince anlamsızca geri çekilen ve sonunda bu kirli tezgaha karşı hocasını yanlız bırakan bizim yönetimdir. Ancak futbolcu satışı ve komisyon konularında çok atılıp tutulmasına rağmen hiçbir bilgim olmadığı için bu konuda kimsenin günahını alamayız.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X