Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine olmadi. Yine gostermelik tepkiler, yine aman bana kimse tek kelime elestiri getirmesin cabalari.

Sen daha fazla bagiracak iki fenerlinin hesabini tutacagina calinan haklarin icin konus...

Bir teknik direktor beyanati ile 10 hafta penalti alamadin, ne zaman puanlar esitlendi HAKSİZ penaktilarda bakin size de oluyor demek icin calinmaya baslandi...

Ne denir bilinmez,

Devam et okuz aktinda buzagi aramaya... Bakarsin bulursun....

Yorum

• 8 Mart
      Kulüp çok ağır bir açıklama yaptı. Yolumuzdan döndürülemeyeceğiz

11 Mart
      Fenerbahçe Asbaşkanı’nın 11 Mart Cuma günü yaptığı açıklamalara vereceğimiz cevap ülke futbolunda kaos ortamının daha da ileri seviyelere taşınmaması adına sonraya bırakılmıştır.

Birileri Sadri Şener'i susturdu. Başka izah yok. Bu kişi Federasyon başkanı olamaz. Düşüncem Başbakan devreye girdi.

Geri adım kim attırdı çok merak ediyorum. 3 günde ne değişti.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bence problem yönetimin değil Trabzonspor camiasının problemidir..geçmişten günümüze gelen,yılların sorunudur..

Hiç bir zaman zannettiğimiz kadar güçlü olamadık..çok önemli adamlarımız vardı çok önemli mevkilerde..şampiyonluklar gelince bunu o önemli adamlara bağladık..madem bizi kollayan adamlar vardı neden "hakemi de yendik" dedik yıllarca o halde..

Efsane takım adı üstünde efsaneydi..belki bir daha bir araya gelemeyecek bir efsane..kimsenin bileklerini bükmelerine izin vermediler..kazanılacaksa çıkıp kazandılar..hangi maç kazanılmalıysa onu kaybetmediler,kazandılar..hakemleri de yendiler..

Trabzonspor'un değişmez maküs talihidir hakemi de yenmek..adaletsizliği yenmek..maalesef efsane takımdan sonra bunu başaracak bir kadro kuramadık..o beraberliği,dayanışmayı,birbirine sarılmayı gösteren bir takımımız olmadı..o kadrodan kimse ayrılmak istemedi..gidenler zorla gönderildi..İstanbul hiç birinin gözünü boyamadı..Trabzon'da mutluydu onlar..

Bunun sebebi belki de büyük göçler veren Trabzon şehrinin kendi içine kapanmasıydı..70'lerin başında verdiği büyük göçle adeta boşalan şehrin,kalanlarının arasında oluşan bağdı belki de..o bağa hakemler,federasyon,siyasiler vs her kim müdehale etmek istediyse de başaramadılar..

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi verdik ve son haftaya dezavantajlı girdik..sezon boyunca hakemlerin yanımızda olduğu bir maç hatırlayan var mı..sadece İstanbul takımlarıyla değil,anadolu takımlarıyla sezon boyu oynadığımız maçlarda da hakemler hep karşımızda oldular..maalesef bu yılların alışkanlığı haline gelmiş,Türkiye'de futbolla alakalı herkesin özümsediği bir gerçek..

Trabzonspor'a karşı maç yöneteceksiniz..bu kafalara yerleşmiş..

Penaltıyı,ofsaytı,golü şunu bunu geçtim;hakemlerin maçlarımızda ki genel yönetimine bakarsak,Trabzonspor lehine inisiyatif kullanan tek bir hakem yönetiminin olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz..ortaya yönetilen maç sayımız tarihimizde bir elin parmaklarını geçmez..hep karşımızdalar..

Bu geçmişte böyleydi şimdi de böyle sanırım böyle de devam edecek..

Yönetim ne kadar bağırırsa bağırsın bu değişmeyen bir durum..Trabzonspor'a karşı,İstanbul'un yanında..bu kalıp halinde beyinlere yerleştirilmiş bir düşünce..belki de bunu içgüdüsel olarak yapıyorlar..bilemeyiz..

90 dakika boyunca sana kazandırmamaya,onlara ise kazandırmaya çalışan bir anlayışla bu sonuçlar başarıdır..yönetimlere suç bulmuyorum..

Olay gayet basit;Buca maçında Gökhan Gönül atılsa o penaltı zaten olmayacak,fener kaybedecek..Eskişehir maçında Burak Yılmaz'ın veya Mustafa'nın golü verilse şimdi fark 5'ti..

Trabzonspor için "hakemi de yenmek" saha içinde gerçekleştirilmesi gereken bir eylem..saha dışından ne kadar bağırırsak bağıralım olacak iş değil..kısacası yönetimlerin işi değil..suç aramayalım..durum ortada..
        Herkese Merhaba

Yorum

• Transferler iyi olmazsa avrupadan elenir, lige kötü başlarsak , Sadri Şener bırakmak zorunda kalır.

Hacıosmanoğlu hazırlansın.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ^sadri şener bıraksın zaten ne yüzle bu kulübün başında duracak,elimizdeki şampiyonluğu fenere elbirliğiyle hediye ettiler...
            Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Transferler iyi olmazsa avrupadan elenir, lige kötü başlarsak , Sadri Şener bırakmak zorunda kalır.

Hacıosmanoğlu hazırlansın.
              bunlara gerek yok yönetim gidecek lami cimi yok sadri şener aralıkta ortalığı boş bulunca nasıl olsa kazanırım deyip olur olmaz adamları yönetime almış hepsi konuşacak mikrofon arıyor. ama söylediklerini kimse takmıyor. herkes alıştı artık 82 puan alıp 9 puan gerideki rakibine şampiyonluk veren yönetim ne zaman şampiyon olur.buradan şampiyonluk veren biri zaten istifa etmeli. seneye 102 puan alsak puanımızı silerler bu yönetimde korkarım alkışlamasınıda biliriz der

Yorum

• Valla beğenirsiniz beğenmezsiniz ama şu an Trabzonspor yönetiminin söyleyemediklerini Hıncal Uluç gayet güzel asabileşerek anlatıyor.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Valla beğenirsiniz beğenmezsiniz ama şu an Trabzonspor yönetiminin söyleyemediklerini Hıncal Uluç gayet güzel asabileşerek anlatıyor.
                  hıncal uluç bile daha iyi hakkımızı arıyor başka söze gerek yok..
                  @tsmustafakemal

Yorum

• Sevgili yönetim,Trabzonspor,açık ve net bir şekilde,başta en başlar olmak üzere,aziz yıldırım(Türkçe'yi onların ismini yazarken katletmek zorundayım,büyük harfle yazılmayı hak etmiyorlar),mhk,futbol federasyonu,medya,hakemler ve nihayetinde kişiliksiz insanların ve teknik sıfatlı kumbaraların yemi yapılmaya çalışılmış,gayet de güzel yapılmıştır.Sizin futbolcularınız ve teknik insanlarınız ellerinden geleni yapıp,canla başla,kanlar içinde,kırık çıkıklar içinde ,bu akıl almaz düzende büyük bir başarı elde etmiş ve sizler bunu göz göre göre hediye mi edeceksiniz?Bir taraftar olarak şampiyonluğu istemekten vazgeçtim,ama hala inanıyorum.Neden peki,neden konuşmuyorsunuz ey yönetim?

Yorum

• İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben buna katilmiyorum. Biz Ankaragucu ve Antalya maclarini kazansaydik rakibimiz psikolojik olarak cokerdi. Biz de oyle zor kazanan takim huviyetine dusmezdik.

Rakibi havaya biz sokduk. Rakibin kotu oldugu maclarda saha disi etkenler devreye girdi vesaire.
                      Ankaragücü maçı Fener maçından daha önemliydi..İlk yarıda oynadığımız futbolu yansıtan,İkinci yarıdaki tek maçımız...Hatırladıkça kahroluyorum...
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• seneye ben yöneticilerin aciklamalarini herhafta görmek istemiyorum gerekdigi zaman aciklamalari yapmali ve o aciklamada tokat gibi olmali. Birde 1 kisi cikmali
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İbrahim HACIOSMANOĞLU Bombaladı!!!

Yöneticiler senin gibi konuşşaydı Çoktaaan açık ara ŞAMPİYONDUK

Yorum

• ne sadri ne as baskan ne yonetim ne tff ne mhk ne pfdk ne aziz yildivim hic kimse... TAYiPiN ACILIMI FENERI SAMPIYON YAPICAK.
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              8 Mart
                              Kulüp çok ağır bir açıklama yaptı. Yolumuzdan döndürülemeyeceğiz

11 Mart
                              Fenerbahçe Asbaşkanı’nın 11 Mart Cuma günü yaptığı açıklamalara vereceğimiz cevap ülke futbolunda kaos ortamının daha da ileri seviyelere taşınmaması adına sonraya bırakılmıştır.

Birileri Sadri Şener'i susturdu. Başka izah yok. Bu kişi Federasyon başkanı olamaz. Düşüncem Başbakan devreye girdi.

Geri adım kim attırdı çok merak ediyorum. 3 günde ne değişti.
                              bunu günlerdir yaziyorum buraya.
                              bu aciklamayi bilmemiz hepimizin hakkidir. ne aciklicaklarsa aciklasinlar. gerci is isten gectikten sonra hic bir sey farketmez ama bunu aciklamak zorundalar

Yorum

• EŞİTLİK VE ADALET İSTENMİŞTİ
                                TRABZONSPOR kulübünün pazar günü oynanacak maçta Sivasspor'un Fenerbahçeli taraftarlara 8 bin bilet (stadın yarısından fazlası) tahsis etmesiyle ilgili itirazı yanıtsız kaldı. Önceki gün federasyona 'Acil' koduyla gönderilen yazıda "Son maç ve her şey eşit olmalı. Bize Karabük'te 200 adet bilet verilirken, Fenerbahçe'ye 8 bin bilet veriliyor. Adaleti sağlayın" denilmişti.

YÖNETİCİLER TEPKİ GÖSTERDİ
                                ANCAK Trabzonspor'un çağrısı havada kaldı. TFF Başkan Yardımcısı Lütfi Arıboğan'a ulaşan yazı TFF Hukuk Kurulu'na sevk edildi. Ancak hukuktan sorumlu yönetici Yunus Egemenoğlu, yurt dışında olduğu için kurul işi çözemedi. Dün mesai bitimine kadar TFF'den yanıt alamayan bordo-mavili yöneticiler, "Bu ne kayıtsızlık. Başvurumuz bile değerlendirilmiyor" diye tepki gösterdi.

bu fotomacin haberi dogruysa .. bu yonetimede yaziklar olsun resmen TFF TRABZONSPOR giibi bir klubu tiyyeee almiyor!!
                                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

Çalışıyor...
                                X